Aslan Burcu biriyle sevgiliydim. Daha doğrusu flört. Çocuk bana değer veriyordu bu bariz belliydi. Herhangi bir cümle kuruyordu höm demek seviyorsun gibi kinayeler yapıyordum gülerek. Çocuk direkt savunmaya geçiyordu. Birkaç kez aynı seu olduğunda demiştim ki bu garip veya utanç bir durum değil seninle konuşuyorsam ben de değer verdiğim içindir niye hep ters tepiyotsun. Bilmiyorum kişiliğim ve burcum beni buna itiyor demişti. İlginç
Selam, ben burçlardan pek anlamam insanın karakterini yansıttığını düşünmem pek umursamam da açıkçası burç murç ama sırf böyle birisi sorar da mal gibi suratına bakmayayım diye burcumu ve yükselenimi öğrenmiştim...
Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı.
Aslan burcuyum. Eğitimsiz aslan sevmem aşırı kibirli olur ve kendini Tanrıdan bile üstün görür. Albert Einstein kim hayırdır der oylesini görünce aynı burçtan olsam bile dört nala kaçarım🤣🤣 bu kötü ve zayıf özellik dışında aslanın enerjik yapısı sadakatli ve tutkulu yapısı sayesinde aslandan iyi bir arkadaş dost partner olur.
Valla biri boğa dedi, diğeri oğlak dedi, öteki Terazi dedi, beri ki akrep dedi ben terazi olarak kabul ediyorum her yönden yükselen, alçalan sağllı sollu, ay burcu Güneş burcu merkür falan her yönden teraziyim ben 😂
Benim anlaştığım burçlardan biridir. Egoist gibi görünür ama tanıdıkça kendini sevdirir. İkna kabiliyetleri yüksek, azimli, biraz flörtöz ama sevdiği zaman tam sever ve gerçekten eğlencelidir aslanlar iyidir yani. 👍
Yani bu burç muhabbetleri beni sıktı yaa yani insanlar artık çok abarttı bu burç muhabbetini ikizler olup dünyalar tatlısı arkadaşım da var aslan olup egodan uzak arkadaşımda buna göre bir çıkarım yapmak mantıksız gibi geliyor bana 😬