Kişilik & Karakter Bugün kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor 😑 Güncellemeler+1 yıl Zengin koca bulmaya gidiyorum 💅🏻 Bugün kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Bugün kendimi normal hissediyorum ne iyi ne kötü. sadece aşırı canım sıkılıyor. bunaldım gibi biraz. sen? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bugun en bok günüm olabilir u Barış_LonelyForever +1 yıl Anladım düzelir umarım. dinlerim her zaman.
MRPalace Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yarın yine işe gitmek zorundayım ve aksi gibi iş yerinde denetim var. Y... k gibi hissediyorum desem yalan olmaz. 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sınavım var yarın, nasıl hissedebilirim -_- Biraz tutuştum sadece. d 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Başarılar dilerim ❤️ Yorumla dionysosjai +1 yıl Teşekkür ederim 🖤 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Bugün de dün bugün de yarın. Yani yorgun. O kadar yorgunum ki ölmeye gücüm kalmayacak diye korkuyorum diyor Atay. Öyle işte 0 0 Yorumla
kuyuyataşşatandeli Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Her zaman ki gibi buruk bir şeyleri başarma bir yerlere gelme isteği.. 0 0 Yorumla
Blackblue03 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Kötü bol bol tartışma yaşadım sanalda bugün milletle 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ekrem Başkanı görmeye gittim. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yasiyorsun bu hayati Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Ben de zengin milf bulcam sjsajsa Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Yok be ne yaşıyom para kazanamıyom hala Yorumla Soran +1 yıl Zengin milf ne Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Zengin kadın yani Yorumla
ZamannnYolcusu Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 94% +1 yıl Belli bir sebebi yok ama keyifsizim biraz 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yorgun ve bunalmış hissediyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Başarisiz hayal kırıklıkları ile bir gün aynı 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Salağım ya canım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl S@lak ben Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Aşık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne mutlu 😅 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Karışıktı 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Heyecanlıı 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Keyifli geçti 0 0 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. İyi gibi, 0 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sıradan 0 0 Yorumla
Blabana Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Bok gibi 0 6 Yorumla Blabana +1 yıl Kufur etme Yorumla Blabana +1 yıl Sanane kardeşim Yorumla Blabana +1 yıl Kes sesini Yorumla Blabana +1 yıl Kesmiyorum napican Yorumla Blabana +1 yıl Oraya gelir belani s Yorumla Soran +1 yıl Ne yaşiyon jdjdjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bugün kendimi normal hissediyorum ne iyi ne kötü. sadece aşırı canım sıkılıyor. bunaldım gibi biraz. sen?
Bugun en bok günüm olabilir
Anladım düzelir umarım. dinlerim her zaman.
Böyle assdjdk
Yarın yine işe gitmek zorundayım ve aksi gibi iş yerinde denetim var. Y... k gibi hissediyorum desem yalan olmaz.
Sınavım var yarın, nasıl hissedebilirim -_-
Biraz tutuştum sadece. d
Başarılar dilerim ❤️
Teşekkür ederim 🖤
Bugün de dün bugün de yarın. Yani yorgun. O kadar yorgunum ki ölmeye gücüm kalmayacak diye korkuyorum diyor Atay. Öyle işte
Her zaman ki gibi buruk bir şeyleri başarma bir yerlere gelme isteği..
Gayet iyi ama biraz uykusuz..
Kötü bol bol tartışma yaşadım sanalda bugün milletle
Ekrem Başkanı görmeye gittim.
Yasiyorsun bu hayati
Ben de zengin milf bulcam sjsajsa
Yok be ne yaşıyom para kazanamıyom hala
Zengin milf ne
Zengin kadın yani
Belli bir sebebi yok ama keyifsizim biraz
Yorgun biraz buruk ama huzurlu.
Yorgun ve bunalmış hissediyorum.
Başarisiz hayal kırıklıkları ile bir gün aynı