Kişilik & Karakter Bugün kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ruh haliniz hangi durumda? Mutlu, sinirli, üzgün, şaşkın? Aynı ruh haline sahip olanlar beğensin de sitede en çok hangi duygu yaşanıyor görelim. Bugün kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Cevapla Site Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Boşlukta hissediyorum. Ne yapacağını bilmez sessiz bir gemi gibi... 0 0 Yorumla
tatliçitlembik Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Dingin mutlu , işlerimi bitirdim tatlı bir yorgunluk var 0 0 Yorumla
Pseudanor Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bonsoir!Üzgün hissediyorum. Mutlu hissetmek istiyorum hep :') . <3 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aynı bu civciv gibi. Birkaç saattir aşırı sinirliyim. 0 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bayadır berbat hissediyorum. 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. yorgun knkas 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Boşlukta hissediyorum. Ne yapacağını bilmez sessiz bir gemi gibi...
Dingin mutlu , işlerimi bitirdim tatlı bir yorgunluk var
Bonsoir!
Üzgün hissediyorum. Mutlu hissetmek istiyorum hep :') . <3
Aynı bu civciv gibi. Birkaç saattir aşırı sinirliyim.
Bayadır berbat hissediyorum.
Değişik
yorgun knkas