Mümkünse en az tek bir aileyi rahat rahat geçindirecek parayı stabil bir şekilde kazanmak istiyorum. inancıma uygun yaşamak ve gerekliliklerini yerine getiren biri olmak istiyorum. En büyük 2 amacım bu. Gerisi olursa olur olmazsa olmaz.
neden imkansız olsun ki gerçi haklısınız siz iyi bir futbolcu olmaya değil Real Madrid'e imkansız diyorsunuz hak da veriyorum fakat elimden geleni yapacağım
Cümlemize nasip olur İnşallah. Ekonomi az da olsa düzlüğe çıkıverseydi ev fiyatlarındaki artış hızı yavaşlardı en azından. Seçimlerden sonra iyi olur belki
Evet aynen. Hangi parti gelirse gelsin alım gücümüzü iyileştirmeli. Her iki ana partiden de bunun sinyalleri var. İnşallah sözlerinde dururlar. Bir de yeni depremler olmazsa zaman içinde hem ev fiyatları hem de kira fiyatları biraz normalleşir diye düşünüyorum
Bekleyip görücez bakalım. Aslında Türkiye düzensizlikler ülkesi. Hiçbir şey sabit değil. Çoğu zaman rüzgarın yönüne göre hareket edip ona göre tahminlerde bulunmak gerekiyor. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Mutluluk ama artık umursamıyorum pek fazla düşünmüyorum çünkü
Sade bir hayat allahtan başka kimseye muhtaç olmadan yaşamak
Ayrı eve çıkmak, aile evi çok yoruyor. Evlenmek istemiyorum da.
Evet ya aile evi bildiğin psikolojik işkence yeri
...
hmm... kafamda birkaç şey var. hepsi gerçek olabilecek şeyler, dolayısıyla çok ütopik hedeflerde değil.
İyi bi vücut gezmek yeni yerler keşfetmek kendimi geliştirmek bi de şey var tay fizikli hatunlar 😎🙈
Genel olarak huzur bunun için iyi bi iş iyi bir eş ve hayırlı bi hayat
Mümkünse en az tek bir aileyi rahat rahat geçindirecek parayı stabil bir şekilde kazanmak istiyorum. inancıma uygun yaşamak ve gerekliliklerini yerine getiren biri olmak istiyorum. En büyük 2 amacım bu. Gerisi olursa olur olmazsa olmaz.
Aslında hepimizin temel amaçları bunlar umarım başarırsın bu ülkede herkes özgürce iyi bir yaşamı hak ediyor
Bağımsız ve düşünmeden yaşayabilmek
Düşünmeden yaşayabilmek derken? Ekonomik olarak m8
Evet
İyi bir üniversite kazanıp aileme bakmak 😌
Bu sene Üniversiteyi kazanıp egede okumak tek hayalim lütfenn dua edin banaa 🦋
İnşallah başaracağız
Rabbim zihin açıklığı versin
Amin teşekür ederim inşallah
Amin rica ederim 🥰
Sade ve basit bir hayat
hâyalimdeki takımda oynayabilmek...
Hangi takımmış o
Real Madrid muhtemelen kahkaha atacaksın çünkü aktif premier ligdeki çoğu çok iyi oyuncuyu bile almak istemiyorlar..
şu an bir yerde oynuyor musun
evet A takımında 1. amatörde bir takımda forma giyiyorum SLKB olarak
yaşım 18
Umarım başarırsın kardeş ama imkansız gibi senin iş
neden imkansız olsun ki gerçi haklısınız siz iyi bir futbolcu olmaya değil Real Madrid'e imkansız diyorsunuz hak da veriyorum fakat elimden geleni yapacağım
Efendi gibi ölüp gitmek
İmparatorluk iyi giderdi
Mutlak başarı
Eş çocuk 🆚
Kendim olmak ✨
Kısacası huzur istiyorum
Hayallerim
Nedir onlar?
- İstediğim meslek
- Kendi başıma yaşayıp ayaklarımın üzerinde durmak
- İstediğim gibi özgür bir şekilde yaşamak
...
Hmm güzel hayaller bunlar çalışmaktan geçiyor biliyorsun
Biliyorum ve çalışıyorum
Öyleyse kolay gelsin dostum
Teşekkür ederim 😇
Rica ederim yardımcı olabileceğin bir şey olursa çekinme lütfen
Yok sağol 🙃
Ev almak
Çok zor artık ama umarım alabilirsiniz
Cümlemize nasip olur İnşallah. Ekonomi az da olsa düzlüğe çıkıverseydi ev fiyatlarındaki artış hızı yavaşlardı en azından. Seçimlerden sonra iyi olur belki
Yani seçimde aslında tamda bunu seçeceğiz
Evet aynen. Hangi parti gelirse gelsin alım gücümüzü iyileştirmeli. Her iki ana partiden de bunun sinyalleri var. İnşallah sözlerinde dururlar. Bir de yeni depremler olmazsa zaman içinde hem ev fiyatları hem de kira fiyatları biraz normalleşir diye düşünüyorum
Umut iki parti tamamen ayrı ekonomik yönetim vaadediyor
Bekleyip görücez bakalım. Aslında Türkiye düzensizlikler ülkesi. Hiçbir şey sabit değil. Çoğu zaman rüzgarın yönüne göre hareket edip ona göre tahminlerde bulunmak gerekiyor. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Amin inşallah
Var kafamda bir konum o yolda ilerliyoruz bakalım
Sadece başarılı olmak
Güçlü bir birey olup dünyayı yakmak
Zengin olmak
2 milyon dölar
Çokta bir şey istemiyormuşsun ya
İbrahim'e koç indiren Rabbim için hiçbşi
Motivasyona bak be
mutluluk