Kişilik & Karakter Sizce Kadınlar ezelden beri inatçı mıydı? Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yoksa bu netteki aba. an lar yüzünden kendilerini bir halt sanmaya mı başladılar? Sizce Kadınlar ezelden beri inatçı mıydı? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
İzmirli2735 Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl İnatçı olmayı seviyorum nereden, hangi yüzyıldan geldi bilmiyorum ama iyi ki bana da uğramış.. 0 16 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Puuu Yorumla İzmirli2735 +1 yıl Nee..🙄 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Inatçı kız ömür törpüsü Yorumla İzmirli2735 +1 yıl Hiç de bile, o sizin huysuzluğunuzdan kaynaklanıyor ki..🤷♀️ Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl De get loooKadınlar inatçı ve duygysqIki ölümcül özellik birleşince Düşmana bile vermesin allah Yorumla İzmirli2735 +1 yıl Kıskançlık sana hiç yakışmıyor..🙄😂 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Yoh yoh almayayım bu özellikleriHepsi sizin olsun...Evden ve gönülden ırak Bildiğim tüm duaları ettirecen Yorumla İzmirli2735 +1 yıl Seninle her gönderinde kavga etmekten bıkmayacağım. Sırf zıt düşündüğümüz için..🙄 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Aha işte inat aha inatttttYüce tengrim sen beni koru Yorumla İzmirli2735 +1 yıl Mümkünse beni engelle, çünkü bundan sonraki sorularında karabasan gibi çökeceğim..😈 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Ben engellemem sen bas Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Geleceğin varsa göreceginde var Yorumla İzmirli2735 +1 yıl Geldi yine sinir perileri birilerine..Haşa efendim sizi engellemek ne haddime..😒😄 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Aferin itaat et rahat et Yorumla İzmirli2735 +1 yıl İtaat mi..😂Peki çocuk, sensin..🙃 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Tabi... Yorumla
yolun_yolcusu88 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. Bazen inaçtı damarım tutuyor 1 6 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Ulan yav Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl Neeee Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Inatçı olmayan gacı yok mu?Imkansızı mı istiyorum Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl Vardır Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Marsta mi Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl Bilemiyorum Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 945 cevap paylaştı. Yani bence değiliz ya 0 1 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Sen inatçı misin Yorumla
uzun_yol_ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Attila İlhan budalanın tekiymiş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İnatçı olmayı seviyorum nereden, hangi yüzyıldan geldi bilmiyorum ama iyi ki bana da uğramış..
Puuu
Nee..🙄
Inatçı kız ömür törpüsü
Hiç de bile, o sizin huysuzluğunuzdan kaynaklanıyor ki..🤷♀️
De get looo
Kadınlar inatçı ve duygysq
Iki ölümcül özellik birleşince
Düşmana bile vermesin allah
Kıskançlık sana hiç yakışmıyor..🙄😂
Yoh yoh almayayım bu özellikleri
Hepsi sizin olsun...
Evden ve gönülden ırak
Bildiğim tüm duaları ettirecen
Seninle her gönderinde kavga etmekten bıkmayacağım. Sırf zıt düşündüğümüz için..🙄
Aha işte inat aha inattttt
Yüce tengrim sen beni koru
Mümkünse beni engelle, çünkü bundan sonraki sorularında karabasan gibi çökeceğim..😈
Ben engellemem sen bas
Geleceğin varsa göreceginde var
Geldi yine sinir perileri birilerine..
Haşa efendim sizi engellemek ne haddime..😒😄
Aferin itaat et rahat et
İtaat mi..😂
Peki çocuk, sensin..🙃
Tabi...
Bazen inaçtı damarım tutuyor
Ulan yav
Neeee
Inatçı olmayan gacı yok mu?