Selam, 🍁 Hepimiz bazen boşlukta hissederiz sanki amaçsız gibi ya da canımız sıkılmış, bunalmış gibi hissederiz. Bu gibi anlarda en çok neler yapıyorsunuz.

Selam, 🍁 Hepimiz bazen boşlukta hissederiz sanki amaçsız gibi ya da canımız sıkılmış, bunalmış gibi hissederiz. Bu gibi anlarda en çok neler yapıyorsunuz.

Bunu düzenli olarak yaşıyorum sanırım. Boşlukta hissettiğimde sanki yaptığım hiçbir şeyin bir önemi yokmuş ve bir gün her şey anlamsızlaşacakmış gibi hissediyorum. Sanki yaptığım her şeyi boşu boşuna yapıyormuşum gibi... (Biraz günlük yazar gibi oldu kusura bakma 😅)
Bu histen kurtulmak için yapılması gereken en doğru şey ne bilmiyorum ama ben ileride mutlu olmak için yerine getirmem gereken sorumlulukları, hedeflerimi düşünüyorum. Bazen de hayal kuruyorum. 💭
Çoğu zaman kendimi boşlukta hissederim. Müzik dinlerim uzanırım film ve dizi izlerim ta ki hayatımda beni yeniden gülümseten bir olay yaşanana dek. Bu sevdiğim birinden bir mesaj da olabilir istediğim herhangi birşeyin gerçekleşmesi de olabilir. Bunlar olmadan stabil şekilde
beklerim diyebilirim.
Boşlukta olduğumu hissettiğim zamanlarda özellikle hata yapmamaya çalışıyorum. Onun dışında daha çok kitap okuyup daha çok müzik dinliyorum.
Rica ederim abla :)
Boşluk hissi bana göre bir duygu değil..
Cevap
12Cevap
Ekstra bir şey yapmıyorum durumu kabul edip hayatıma devam ediyorum
bu şarkıya sığınıyorum şu an yine burdayım
şu an ben de kendimi boşlukta hissediyorum, haziranda üniversiteden mezun oluyorum ve kpss sürecine başlayacağım. Psikolojimi hazırlamaya çalışıyorum kilo vermem lazım deniyorum ama inşallah verebilirim her şey çok sıradan ve mutlu olasım gelmiyor.
Müzik dinlerim , yürüyüş yaparım, bisiklet sürerim...
Her zaman böyle hissetmiyor muyuz zaten :d Ben müzik dinleyip kendime vakit ayırıyorum. Daha fazlası var ama uzatmak istemiyorum :).
Pc yi açıp, iş yerimin sistemine bağlanıp çalışıyorum. Başka türlü dertlerimi arkama atamıyorum çünkü.
son numaram bu artı bir olduk
Otururum. Uzun uzun. Düşünürüm. Sonra bir Sezen Aksu şarkısı çalar. Tekrar tekrar dinlerim.
Son ses müzik doğaya atlama. Yüksek tempoda koşu. Güzel bir film. 😌
Düşünürüm çoğu zaman depresyonla gelir boşluk hissi zaten
Müzik dinlerim ya da dışarıya çıkıp hava alırım
Gökyüzüne bakıp sakince düşünüyorum yalnizlik kötü değil insanların zararına ugramam en azından. Kendim olur en az hasarla yaşarım insanlar acımasız cidden
yakın arkadaşla yapılan dedikodu he şwyw son verir :)
Husursuz oluyorum sadece.
İçime kapanıyorum ben
Spor yapıyorum ve lol oynuyorum
Düşünüyorum, müzik, spor, kitap
Kimseyle konuşmam ve müzik dinlerim.
Spor yapıyorum boşlukları ağırlıklar dolduruyor 😄
Ev temizliği yaparim
Müzik dinliyorum yürüyüş yapıyorum
Allah'a dua ederim yalnızca ❤️
Dışarıya çıkıp geziyorum
Kulaklıgımı takar son ses müzik açarım
Boşluktan aşağıya bırakıyorum kendimi