Arkadaşlar yakınlarım artık bana sen çok değiştin ve de geliştin narsist oldun sen kötüsün kendinden başkasını görmüyorsun önceden böyle değildin diyorlar...
Önceden herkesin iyiliğini düşünürdüm iyi insandım iyilik meleği derlerdi fakat başıma kötü bir olay geldi 9-10 ay önce sevgilim aldattı ve ondan duyduğum son cümle "iyi bir insan olman seni seveceğim anlamına gelmiyor" demesiydi. ilk aşkımdı ondan başka kızla konuşmadım, sadık bir erkektim aldatıldıktan sonra kız erkek arkadaş grubu yaptım bir çok kızla flörtleştim arkadaş oldum çevrem çoğaldı ve bazı kesimler benden rahatsız iyi bir insan nasıl olurda kötüye dönüşür kendinden başka kimseyi düşünmez sen eski sen değilsin diyorlar kim bilir belki de bunların farkına varmadım sizce neden?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence konuşma onlarla kimseyi dinleme
Gerçekten üzülüyorum ne yani çömez bir kızın lafına bakıp kendine maske yapmışsın cidden. Arkadaşlarının yerinde olsam seni kendine getirirdim. Bu bir değişim değil kısa sürelik maske eski sevgilin sana iyi olman seni seveceğim anlamına gelmez demiş ve sen kendini değiştireceğim derken copy face olmuşsun kusura bakma. Bi kendine gel bence. Çevrendekileri dinlemezsen kaybolursun. Bunu unutma ve iyi geceler