Kişilik & Karakter Ben 19 yaşındayım fiziksel olarak canımın en çok yandığı yaşım hangisidir sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 9 yaş 12 yaş 16 yaş Suanki yaşım yani 19 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ben 19 yaşındayım fiziksel olarak canımın en çok yandığı yaşım hangisidir sizce? Cevapla Fizik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. 19 olabilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok 12 yaşım
DonsuzFilozof_ Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Şuandır çünkü yaşadın 0 25 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla DonsuzFilozof_ +1 yıl O zaman şöyle diyeyim...Bize ne senin ne acı çektiğinden? Yorumla DonsuzFilozof_ +1 yıl Gelmiş buraya fiziki olarak en çok hangi zaman diliminde canım yanmıştır diye soruyor Yorumla Soran +1 yıl Sende cevaplama o zaman şuursuz insan Yorumla DonsuzFilozof_ +1 yıl Şuursuz olan sensin ki saçma sapan soru sormuşsun Yorumla Soran +1 yıl Sende çapalama o zaman saçmaysa neden cevapladın Yorumla Soran +1 yıl Cevaplama Yorumla DonsuzFilozof_ +1 yıl Birilerin seni ne zaman dövdüğünü nereden bilelim müneccim yaprağı mı yedik biz? Yorumla DonsuzFilozof_ +1 yıl Ulan insan gibi cevapladık saçma soruna yine geldin ne alaka dedin şuursuzca.Biraz düşün alakasını Yorumla Soran +1 yıl Yok beni dövenler var hala Yorumla DonsuzFilozof_ +1 yıl Ee onu diyorum işte ben? "şu an" yani 19 yaşındasın dimi Yorumla Soran +1 yıl Evet neden ki Yorumla DonsuzFilozof_ +1 yıl Alakası bu. Canı yanan böyle bir soru sorar bende ona atıfta bulundum ama sen anlamadın Yorumla Soran +1 yıl Anladım tamam Yorumla Soran +1 yıl Bu arada en çok 12 yaşındayken canım çok yanıyodu Yorumla DonsuzFilozof_ +1 yıl Bu şekilde ilk cevap versen sorun yoktu bak ne güzel yanılmışım Yorumla Soran +1 yıl Sence neden 12 yaşındaki halim en çok canımın yandığı halimdir Yorumla DonsuzFilozof_ +1 yıl Hayvan gibi dövdükleri içindir ve küçüksün neticede etin daha çok acır.Artık alışmışsın da niye kim dövüyor seni? Yorumla Soran +1 yıl Ama suanki ve 16 yaşındaki halimde canım çok yanmiyodu Yorumla DonsuzFilozof_ +1 yıl Polisi arar mısın Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Mazo yum ben çünkü Yorumla DonsuzFilozof_ +1 yıl Hayırlı olsun 😅 Yorumla Soran +1 yıl 6 yaşından beri Yorumla DonsuzFilozof_ +1 yıl Tamam yavrum allah yolunu açık etsin Yorumla
Karaoglan-01 Takip Et Bilge Yaş: 66 +1 yıl Yakinda yanacak 0 24 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Karaoglan-01 +1 yıl Kime sakliyorsun ki kendini Yorumla Soran +1 yıl Ya saklı yazıyorum kime ne Yorumla Karaoglan-01 +1 yıl Kac yasindasin tam Yorumla Soran +1 yıl 19 Yorumla Karaoglan-01 +1 yıl 19 oldun mu Yorumla Soran +1 yıl Evet ne oldu ki Yorumla Karaoglan-01 +1 yıl Kapalimisin Yorumla Soran +1 yıl Açık Yorumla Karaoglan-01 +1 yıl Ne yapiyorsun su an Yorumla Soran +1 yıl Bu arada 12 yaşındayken canım çok yaniyodu Yorumla Karaoglan-01 +1 yıl Kiyamam sana Erken canin yandi Yorumla Soran +1 yıl Yok en çok 12 yaşındaki halim canımın en çok yandığı yaş neden sence Yorumla Karaoglan-01 +1 yıl Gelseneözelden Yorumla Soran +1 yıl Merak mi ettin Yorumla Karaoglan-01 +1 yıl Evet gel lütfen Yorumla Soran +1 yıl Sen kaç yaşındasın bu arada Yorumla Karaoglan-01 +1 yıl 29 Yorumla Soran +1 yıl Ama 63 yaziyo Yorumla Karaoglan-01 +1 yıl Yanlis oldu hesabi actigimda bilmiyordum Yorumla Soran +1 yıl Emin mısın çünkü dedem yaşındasın Yorumla Karaoglan-01 +1 yıl Serefsizim 29 yasindayim Yorumla Karaoglan-01 +1 yıl 63 yasinda adam burada ne gezer Yorumla Soran +1 yıl Takıp attım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
19 olabilir
Yok 12 yaşım
Şuandır çünkü yaşadın
Ne alaka
O zaman şöyle diyeyim...
Bize ne senin ne acı çektiğinden?
Gelmiş buraya fiziki olarak en çok hangi zaman diliminde canım yanmıştır diye soruyor
Sende cevaplama o zaman şuursuz insan
Şuursuz olan sensin ki saçma sapan soru sormuşsun
Sende çapalama o zaman saçmaysa neden cevapladın
Cevaplama
Birilerin seni ne zaman dövdüğünü nereden bilelim müneccim yaprağı mı yedik biz?
Ulan insan gibi cevapladık saçma soruna yine geldin ne alaka dedin şuursuzca.
Biraz düşün alakasını
Yok beni dövenler var hala
Ee onu diyorum işte ben? "şu an" yani 19 yaşındasın dimi
Evet neden ki
Alakası bu.
Canı yanan böyle bir soru sorar bende ona atıfta bulundum ama sen anlamadın
Anladım tamam
Bu arada en çok 12 yaşındayken canım çok yanıyodu
Bu şekilde ilk cevap versen sorun yoktu bak ne güzel yanılmışım
Sence neden 12 yaşındaki halim en çok canımın yandığı halimdir
Hayvan gibi dövdükleri içindir ve küçüksün neticede etin daha çok acır.
Artık alışmışsın da niye kim dövüyor seni?
Ama suanki ve 16 yaşındaki halimde canım çok yanmiyodu
Polisi arar mısın
Neden
Mazo yum ben çünkü
Hayırlı olsun 😅
6 yaşından beri
Tamam yavrum allah yolunu açık etsin
Yakinda yanacak
Ne alaka
Kime sakliyorsun ki kendini
Ya saklı yazıyorum kime ne
Kac yasindasin tam