Dombra dinlemek Ezilenlerin gür sesidir o Suskun dünyanın hür sesidir o Göründüğü gibi olan, gücünü milletten alan Recep Tayyip Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Halkın adamı hakkın aşığı O milyonların umut ışığı Mazlumlara sırdaş olan, gariplere yoldaş olan Recep Tayyip Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Oldu her zaman sözünün eri Çıktığı yoldan dönmedi geri Kararlıdır davasında, anaların duasında Recep Tayyip Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Söz dosdoğru yoktur riyası Zalimlerin korkulu rüyası İnandığı yolda gider, yıllardır beklenen lider Recep Tayyip Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan
Herkesin karakteri ve ruhu farklıdır herkesin ruhuna aynı şey iyi gelmeyebilir kimisi ruhunu kalabalıkta sever kimisi yanlızlikta gezerek kimisi evde oturarak TV izleyerek vs vs... ben kendimden örnek verirsem verirsem duygu yoğunluğu fazla olan biriyim müzik dinlemek aşk-dram filmleri izlemek kahve eşliğinde kitap okumak bazen de bir deniz havası yaprak hışırtısı bir suyun tınısı bazende sadece evdeki yanlızlığın sesi bana terapi gibi gelebiliyor...🍀
Kişilik & Karakter konusunda 205,2b cevap paylaştı.
Benim için terapi olan şeyler: film izlemek ve şarkı dinlemek. Bunları seviyorum oldukça. Bunların dışında sosyal medyada takılmak, kahve içmek ve spor yapmayı da seviyorum. Arada sırada da kitap okumak benim için terapi gibi gelebilir.
Müzik dinlemek, kedileri sevmek, şarkı söylemek, dans etmek, denizi seyretmek, yağmur yağarken camdan dışarı bakıp yağmurun sesini dinlemek. Aklıma gelenler...
Kedileri sevmek dışındakilerini ben de seviyor ve uyguluyorum. Bu dediğiniz aktivitelere ek olarak fütürist resimler de çizerim. Kedilere karşı fobim var bunu nasıl aşabilirim bir öneriniz var mı acaba?
Öncelikle şunu bil ki onlar sana zarar vermez. Ama sakin yaklaş. Önce yavaş yavaş elini koklamasina izin ver kedinin. Sonra yavaş yavaş başını okşayarak sev. Sen ona ilgi gosterdigin zaman o da sana gosterecektir. Bacaklarında sürtünebilir bu normaldir.. sana teşekkür ederim anlamına gelir.
Cem Adriani sahnede dinlemek , Grinko konseri eşsiz bır terapi, en önemlisini unutuyordum az kalsın, kızımla körebe oynamak , boyama kitabı etkinliği ki çok sevmesemde terapi denebilir
Kulaklığımi takıyorum, şöyle güzel de bı manzara buluyorum. Sahil kenarı genelde. Sigarami da yakıyorum öyle uzaklara dalıyorum. Terapi gibi geliyor. Zaman ne ara geçti anlamıyorum bile zaten 😅