Kişilik & Karakter Kalabalık aile misiniz, çekirdek aile mi? 3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Kaç kişilik aileniz var? 👨👩👧👨👩👧👦 Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Kalabalık aile misiniz, çekirdek aile mi? Kalabalık aile misiniz, çekirdek aile mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Ailem yok diyebilirim yani benim için yoklar.. 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Kalabalık bir aileyiz 5 kardeşiz herkes çoluk çocuk sahibi çok şükür aile bağlarımız da çok kuvvetlidir 1 0 Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Çekirdek aile kalabalık sevmem iyi ki kalabalık aile olmamışız 2 0 Yorumla
ohadiyorummya Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 7 kardeşim 6 nenem var sen düşün aşiretim var. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sadece 6 amcam bir halam ve 43 öz amcacocukları ve bir aile apartmanında büyüyen bir aileydik zamanında ☺️ 2 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Kalabalık bir aileyiz efenim. 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Çekrideğim ben tek başına bir cumhuriyet 1 0 Yorumla
UzaydakiTırtıl Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çekirdek. Ama kalabalık olsun isterdim. 1 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. 4 de 3 oldu ablam evlendiği için. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl çekirdek aile anne baba ve biz kızları 1 0 Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl kalabalık aile çekirdek olmuyor mu 0 1 Yorumla 3_FourLeafClover_2 +1 yıl Hayır Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Geniş aile 2 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 541 cevap paylaştı. 15 yeter mi 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. çekirdek 1 0 Yorumla
nєslıtukєnmısєrkєkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 688 cevap paylaştı. Çekirdek 1 1 Yorumla nєslıtukєnmısєrkєkk +1 yıl Aslında pek aile olduğumuz söylenemez Yorumla
P4nch_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı. Biz cekirdegiz 1 0 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çekirdek 1 0 Yorumla
yagızdelıkanlııı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı. Ben yalnız yaşıyorum 1 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. Kalabalık 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çekirdek 3 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Bir abim var 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çekirdek aileyiz. 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kalabalık 5 kişiyiz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ailem yok diyebilirim yani benim için yoklar..
Kalabalık bir aileyiz 5 kardeşiz herkes çoluk çocuk sahibi çok şükür aile bağlarımız da çok kuvvetlidir
Çekirdek aile kalabalık sevmem iyi ki kalabalık aile olmamışız
7 kardeşim 6 nenem var sen düşün aşiretim var.
Sadece 6 amcam bir halam ve 43 öz amcacocukları ve bir aile apartmanında büyüyen bir aileydik zamanında ☺️
Kalabalık bir aileyiz efenim.
Çekrideğim ben tek başına bir cumhuriyet
Çekirdek. Ama kalabalık olsun isterdim.
Çekirdek bir aile
Çekirdek
Çekirdek aileyiz, çok memnunum bundan 😄
5 kişilik ailecik
4 de 3 oldu ablam evlendiği için.
çekirdek aile anne baba ve biz kızları
kalabalık aile çekirdek olmuyor mu
Hayır
Geniş aile