Kafayı yiyor gibi hissediyorum. Bana neler oluyor?

Öncelikle şizofreni hastası olmadığımı belirtmek istiyorum. Şizofren ya da bipolar olduğumu düşünerek ve şizofren ya da bipolar olmaktan korkarak çok zaman geçirdim (1 ay gibi bir süreden söz ediyorum) ve İnternette iki hastalığı da çokça araştırdım, evlenip evlememedikleri, yasal olarak ne gibi hakları olduğu dahil. Ancak sonunda şizofreni hastası olmadığıma karar kıldım çünkü hala mantıklı düşünebildiğim anlar oluyor ve bipolar olduğumu düşünmüyorum çünkü manik ataklar geçirmiyorum. Her şey bundan birkaç ay önce obsesif bozukluk gibi başladı. Tabiri caizse biraz pasaklı birisiyim ancak bir anda aşırı temizlik yapmaya başladım çünkü dokunduğum her yerde mikrop olduğunu hissediyordum. Psikiyatriste gittim, okb tanısı kondu, ilaç kullanmaya başladım derken yeni şeyler yaşamaya başladım. Öfke atakları geçiriyordum, patırtı ve çatırtı gibi sesler duymaya başladım ve bazen konuşma sesleri bile duydum. Kafamın içinde bir ses vardı ve beni yönlendirmeye çalışıyordu (Her zaman kafamın içinde seslerle yaşadım, hayatım boyunca pek çok kez zaman zaman zaman ortaya çıktıklarını hatırlıyorum. Psikiyatristime çocukken bu durumu yaşadığımı ancak lise hayatımda orada olmadıklarımı söylemiştim ancak şimdi düşününce lise hayatımda kafamda isimleri olan pek çok ses olduğunu hatırlıyorum ve bunu aileme bile söylemiştim) Şimdi de kokular almaya başladım. Etrafımdaki insanlar bir koku olmadığını iddia etse de burnuma bazen yakıcı ve bazen rahatsız edici kokular geliyor. Sesler duymaya ve kafamdaki sesi duymaya da devam ediyorum. Bazen o kadar gürültülü oluyorlar ki kafayı yiyecek gibi hissediyorum. Yolda beni takip eden birileri var sanıyorum, bazen bunun mantıksız olduğunu biliyorum ama çoğu zaman bu inanışa göre hareket ediyorum. Evimin içinde kameralar olduğunu düşünüyorum, bazen mantıksız olduğunu biliyorum ama çoğu zaman bu inanışa göre hareket ediyorum. Çok yıprandım. Korkunç bir filmdeki ana karakter gibi hissediyorum. Yaşadıklarımı duyguya dökemiyorum ama en iyi özeti bu olurdu. Ne sesler gidiyor, ne beni izlediğini hissettiğim varlıklar (bu varlıkların ne olduğunu bilmiyorum ama bazen tüm vücudumu izlediklerini hissediyorum. Tüm vücudumu derken her hareketimden söz ediyorum. Parmağımın titremesini görebilecek kadar güçlü varlıklardan söz ediyorum) Psikiyatristime her şeyi anlatamıyorum, şizofreni ya da benzeri bir hastalığın tanısının konmasını istemiyorum ama bazen anlatmak istiyorum çünkü artık kendi kendime başa çıkamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Bana neler oluyor?

Güncellemeler
+1 yıl
"Şizofren ya da bipolar olduğumu düşünerek ve şizofren ya da bipolar olmaktan korkarak çok zaman geçirdim (1 ay gibi bir süreden söz ediyorum)" demişim. Bir aydan uzun bile olabilir. O zaman geçtikten sonra bile ara ara da ortaya çıkan bir korkuydu.
Güncellemeler
+1 yıl
Kafamın içinde yaşayan sesler hakkında, bu sesler amaçları beni kontrol etmek olan sesler. Hep öyleydirler.
Kafayı yiyor gibi hissediyorum. Bana neler oluyor?