Insanlar nasil her kötü biseyler oldugunda kendilerini bukadar anlatabilyor? herseyi neden bukadar yansitiyor?

Herseyi icime atan birisiyim bu yüzden bazi seyler zoruma gidyor.. ben gercekten bok gibiyim hemde yillardir agir depresyondayim gecmiyor anlik gecici cözümler oldu kendimi oyaladim bi sekilde hep.. aklimda hep intihar düsüncesi var.. asla yapamam dedigim seyi yaptim ve psiyaktriste gittim antidepresana almaya basladim.. bi boka yaramadi beni daha fazla kötü yapti onuda biraktim kendime gelemiyorum eve kapandim bana biseyler önermeyin ben cünkü herseyi denemeye calistim ama olmayinca olmuyor. Sadece yok olasim var..

Herneyse ben bukadar kötü bir durumdayken insanlar neden bana kendileri kötü oldugunda yansitiyor? Benim zaten konustugum sayili kisi var kimse yok etrafimda yapayalnizim ben bok gibiyken yansitmadigim halde neden onlar bana yansitiyor ne halde oldugumu bile bile hemde. Anlamiyorum benmi yanlis düsünüyorum? Gercekten kötü seyler duymaya halim kalmadi ya herkes kendi derdinde ben kendimi bile umursamiyorum kimse kusura bakmasin ama bu saaten sonra baskalarinida umursayamam cünkü benide kimse umursamadi gün gectikce daha fazla ölüyorum farkinda degiller.

Biyere icime dökmem gerekiyodu oda burasi oldu okadar doluyumki asla azalmicak gibi..
Güncellemeler
+1 yıl
Cok merak ediyorum siz böyle berbat durumda olan birine kötü oldugunuzu yansitabilirmisiniz? Anlatabilirmisiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Kim bukadar uzun bi yaziyi okur sizde haklisiniz
Insanlar nasil her kötü biseyler oldugunda kendilerini bukadar anlatabilyor? herseyi neden bukadar yansitiyor?