Güncellemeler
+1 yıl
Cok merak ediyorum siz böyle berbat durumda olan birine kötü oldugunuzu yansitabilirmisiniz? Anlatabilirmisiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Kim bukadar uzun bi yaziyi okur sizde haklisiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
merak etme ben sonuna kadar okudum ve seni gayet iyi anlıyorum genelde hep sessiz biriydim ve yaşadığım şeyleri hiçbir zaman yakın çevreme anlatamadım herkes minicik derdini anlatır ben bazen onu bile anlatmam bilmiyorum galiba huyumuz böyle. ama insanların sorunlarını dinlemeyi tercih ediyorum her zaman insanları dinleyen yardım eden çözüm arayan taraf oldum konu bana geldiğinde sanki sorunsuz hayatımda dert tasa yokmuş gibi gözüktüm aslında aralarında en bataklıkta olan bendim. belki de biz böyleyiz kendimizi böyle kabul edelim. sen yanlış anlamadıysam başkalarının dertlerini de dinlemekten hoşlanmıyorsun. olabilir ama depresyon ve hayattan keyif alamamak sorununu çözmemiz lazım ilk önce
Öncelikle tesekkür ederim okuyup yorum yaptigin icin.. evet haklisin söylediklerinde.. bende önceden dinlerdim cözümde arardim ama artik kötü seyler dinlemeye tahamülüm kalmadi cünkü ben yeterince berbat durumdayim kendime bile tahamülüm kalmamisken kimse bana bu sekilde gelmesin ben yansitmiyosam onlarda yansitmasin negativ olmama ragmen herkese karsi pozitif olabiliyosam bunu onlarda yapabilir.. asiri kötü oldugumda kimseye yanstmamak icin herkesten uzaklasiyorum. Neden hep biz baskalarni düsünüyoruz? Ya ben hayatimda bir gece ilk defa alkol almistim okadar berbat bi durumdaydimki ben o haldeyken bile bana gelip derdini anlatan oldu bu kisi bide en yakin arkadaslarimdan.. iyi ve düsünceli insanlar herzaman nankörlük görür ben bundan sonra kimseyi ne düsünürüm nede iyilik yaparim
vallahi sen haklısın ama o arkadaşın da bunu bilerek isteyerek yapmıyor bence.. o da seni kendine yakın gördüğü için kendi derdini anlatıyor ama aslında bilmiyor ki senin derdin var mı yok mu... çünkü biz dışarıya dertsiz imajı veriyoruz bir şey anlatmadığımız için.. biliyorum o kadar derdin varken başkasının derdini dinlemek zor geliyor elden bi şey gelmiyor seni anlıyorum ben de senin gibiyim zaten ama onlar da derdini içinde tutamayıp arkadaşıyla paylaşan bir huya sahipler.. sen yine iyi biri ol insanları kırma... birisi sana bir şey anlatırsa can kulağıyla dinle çünkü birisine dert anlatmak kolay değil ilk önce ona güvenmen ve ona yakın hissetmen lazım.. sen ona anlatsaydın o da seni dinlerdi eminim
Hayir biliyor benim ne halde oldugumu ve derdimi anlatan biri olmadigimida bilir beni taniyor. Ben uzun uzun dert anlatan biri deglim sadece yok söyle kötüyüm böyle kötüyüm demiyorum desemde neyse boş ver diyip gülüyorum karsimdakini düsürmemek icin onlar bunu yapmiyor
hımm anladım ben de birisine kendimden bahsedince karşıdakini bunaltmamak açısından kısa kesiyorum ama bazıları dediğin gibi öyle. ben normalde reelden dert anlatan birisi değilim sen de öylesin ve istersen bana derdin varsa anlatabilirsin dinlerim ya da konuşmaya ihtyacın varsa bilmiyorum
Yok tesekkür ederim ama normal bi sekilde konsabiliriz sende istersen.. konusacak kimseyi bulamiyorum ve yapayalnizm kafayi yiyorum bu ara 😅
olur konuşabiliriz mesaj at sen de bana yardım etmiş olursun ben de boşlukta gibiyim sdjsk
yardım edeceksin dediğim derdimi anlatmicam onlar gibi yanlıs anlama😄
Ya deme simdi öyle 😂 bu arada ben burdan cikinca unutuyorum girmeyi 😅
Yazdim sana