Nedir yani nasıl oluyor tam olarak ne, noluyo, kim?
Sizin hayvani cazibeniz var mıdır?

Nedir yani nasıl oluyor tam olarak ne, noluyo, kim?
Sizin hayvani cazibeniz var mıdır?

Benim var! Vahşi, hayvani bir cazibem olduğunu söyleyen kadınlar çok oldu hayatımda. Bana çoğu zaman şunu dediklerini bile duydum “nasıl bir hayvansın, seni nasıl evcilleştireceğim, seninle başa çıkamıyorum” dedikleri çok olmuştur. şu an bile öyle “biliyorum çok şeytansın ama seni yine de istiyorum” dedikleri bile oluyor…
Anlamıyorum bende ama sanırım doğuştan gelen bir şey olsa gerek bu, içgüdüseldir bilmiyorum…
Hayır yok tabi ki de :D yani bir insanın cazibesi vardır evet ama bu onun davranışları ile ilgilidir mesela kötü bir insanı sırf size cazibeli geliyor diye sevemezsiniz zaten hayvani cazibe ne demek tam olarak anlamadım ya da görmedim. bazıları maço seviyor o olabilir belki de. ayrıca cazibe sadece karakter özellikleri ile de olmaz çoğu insan görünüşe baktığı için de görünüşten de etkilenebilir söylediklerinden de etkilenebilir iki sözden de etkilenebilir zaten
Kaba saba bişey oluyorlar galiba ben öyle düşündüm
Evet oda olabilir
duygusal cazibeyi anlarım da hayvani nedir ya? hayvanlar ile insanları ayıran en önemli unsurlar nelerdir? dünyanın işleyişinde insanlar düşünür konuşur iç güdüleri vardır zekası ve mantığı vardır bunlara ilaveten tek bir şey daha!!!
Hayvanlar kendi yavruları ile ilişkiye girebiliyor iken insanlar (istisani ve ahlaksızca olanlar hariç)!!!
Var bence, yoksa bu kadar hanim hanımcık kızımız bu kadar öküzün ardında heba olmazdı :D
Katılma eig ver eski üye:P
Ağlama sakın rimellerin akmasın :D
Cevap
11Cevap
O nasıl oluyomuş ben görmedim hiç hayvani cazibe.😄
Öküzlerin ismini hayvani cazibe diyerek kibarlaştırmıştır.😄
Hayvani cazibe olayını çok sık duydum ama bunun tam olarak ne işe yarar ve nerelerde kullanılır çok fazla bir fikrim yok.
Hayvani demiyelimde vahşi bir cazibeye sahibim 😊 bak enişten vahşi cazibeme dayanamadı çabuk göçtü bu dünyadan 🤣 ahh ahhh 😂 dağ gibi adam pattan gitti 😂 insan benimle yaşlanmaz valla çabuk mezara koyarım 😂😂
Genelde kendi menfaatlerine düşkün olanların hayvani cazibesi olduğundan dolayı kızların, erkeklerin coğu hayır diyemiyor..
Çocupun yanında kalp krizi geçircek gibi dolaşırken diğer kızlarda senin yanında olmanı umursayamıyo sen yokmuşsun gibi numarasını veriyo 😂 işte tam olarak bu
Hayvani cazibe duygudan uzak seks başlıklı cazibe gibi
o nasıl oluyo ya şeytan tüyüm varda hayva cazibeyi bilemedim:)
Odunsal cazibem var galiba.
Şey mi acaba vahşi cazibe 🤭
Var tabiki olmaz olur mu
Hiç bilmiyorum.. O nasıl oluyormuş..
İnek Şaban'da vardı
var, işte ben : )
Yoktır
Ben insanım
Cazibe vardırda hayvanisini duymadım
Yoktur sadece filmde olur
Yok.
Var.