Kimi insanların hafızası çok güçlü oluyor. Başından geçen olayları harfiyen anlatabiliyorlar. Benim kısa süreli hafızam iyi ana uzun süreli hafızam pek iyi değil. Anılarımı kesit kesit hatırlayabiliyorum. Sizin nasıl?
Balık Hafızalı mısındır yoksa olayları çok iyi hatırlayan?
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Ben her zaman için hatırlıyorum yani bu bazen iyi olsa da bazen kötü olabiliyor çünkü her şeyi hatırlamak özellikle de kötü anıları hatırlamak büyük bir sorun olabiliyor benim için. ama yine de her şeye rağmen hatırlamak isterdim her şeyi insan unuttuğu zaman aynı hataları tekrar yapabiliyor maalesef
Bu çok yorucu bir şey. İlkokul arkadaşlarımın yüzleri, isimlerinden sınıf numaralarına kadar her şey ezberimdedir hala. Bir defa gördüğümü asla unutmam. Bana yalan söylenmiştir, seneler sonra tesadüfen aynı konu denk gelir ve farklı bir şey söylenir o an yalanını yakalarım. Bunun gibi daha nice şey var
Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
Şaka gibi ama düğün zamanı yol kesince göz göze gelince 3. yol kesmede anı canlandı unutmuştum hatırladım sonra bu sene kuzenin yaptığı unutmuştum eski yaptıklarını hatırladım hemen çok iyi hatırlarım bana ne yaptığını herkesin dün gibi