Şu anda bir hastanenin FTR biriminde, pantolonumu dize kadar sıyırmış, ayaklarımı köpüren bir suyun içine sokmuş halde oturuyorum. Hani zaten dünyanın en çekici kadını değilim ama kendimi hiç böylesine libido killer bir halde bulamamıştım daha önce 🙄
Yani mutlaka işe yarayan bir şeydir ama hayaller jakuzi, gerçekler rehabilitasyon havuzu olunca Bi kendini sorguluyorsun yani.
Yaparken size hayat kararlarınızı sorgulatan bir şey oldu mu hiç?
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Ben genel olarak her zaman hayatımı sorguluyorum yani ne karar verirsem vereyim acaba doğru mu karar verdim diye düşünüyorum her zaman çünkü insanın kendini sorgulaması güzel bir şeydir ve insanın farkındalığı da arttırıyor
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Öncelikle çok geçmiş olsun soruya gelirsek evet bazen çalışırken video izliyorum ve vasıfsız bireylerin çok lüks işler yaptığını görünce sorguluyorum
Teşekkür ederim. Kışın bağlar kopmuştu bileğimde. Atel yüzünden bağlar esnekliğini yitirmiş. O yüzden, bileğe eski esnekliğini kazandırıp bağları güçlendirmek için yapılıyor.
Köpüklü su değil. Jakuzi gibi sürekli dönen bir su var içeride, girdap diyorlar adına. Hareket var, ultrason ve elektrot şeysi de var. Bu tedavinin tek bir parçası sadece.
Kışın bileğimdeki bağlar kopmuştu. Atel kullanırken bilek çevresindeki bağlarım kısalmış, o yüzden fizik tedavideyim. Daha doğrusu esas sorun omzumda da, gelmişken bunu da aradan çıkarıyorum 😁
Kışın bağlar koptu, atel kullandım. Bağlar iyileşmiş ama uzun zaman hareketsiz kaldığı için esnekliğini yitirmiş, o yüzden bazı hareketlerde ağrı oluyor. Esnekliğini geri kazandırmak için burada takılıyorum şu an.