Bu çok doğru bu arada😀 arada bir traşı bırakıp çay yudumlar, telefonla konuşmaya gider, sen beklersin öylece gelse de traş etse diye

Bu çok doğru bu arada😀 arada bir traşı bırakıp çay yudumlar, telefonla konuşmaya gider, sen beklersin öylece gelse de traş etse diye
Benim yaptığım ve doğuştan verilen bi özelliğimden bahsedicem
Az konuştuğun zaman kaliten asla düşmez
Ben çok konuştuğum zaman sıradan olduğumu görüyorum
Zaten çok konuşmam dolayısıyla insanlar daha cesaretleniyor sana karşı
Ama az konuşunca çekiniyor insanlar snden
Şöyle:
Bana nerelisin kimlerdensin diye soruluyor
Diyorum şu ve şuradan neler yaparsın neden geldin gibi sorular artınca içimdeki ses bana dolaylı konuşmamı söyle
Geldik tatile, 2 hafta sonra gdicez
Lakin sen detaya girdiğin zaman seni iğneleyecek kişiler bahane bulur
Köye geldim bugün havalimanındayım dayım 2. Kez beni köye getircekti tutturdu neden geldin o kadar masraf ettin oy kullandım dememe rağmen
Bi bahaneye sığındım ve işin içinden çıktım birkaç ısrar ettiğini köye gelince bile duyduktan sonra
Konuşmayı'Kaç kere söylemem lazım?' dedikten sonra bitirdim
Ondan önce bidaha gelme buranın patronj benim dediğinde kararları sen değil bizimkiler karar verir demiştim darıldı ta😅
Bu şekilde özgaygınızı korursunuz bu hem erkek hem kızlar için geçerlidir
Samimiyetle otorte ters orantılı. Otoriteyle de saygı doğru orantılı. Yani samimiyet artarsa saygı azalır. Böyle de matematik dersi gibi oldu ama gerçekten böyle. Çünkü samimi bir arkadaşla arada saygılı bir konuşma olmaz. Sen, ben denir.
Saygıysa mesafeyi gerektirir. Ve ister istemez bir ciddiyet, bir otorite oluşur. Yani azaltır diyebiliri₥
Kişilere göre değişir bu. Bazen fazla yüz vermek iyi olmuyor evet, yüz göz olmamak lazım diye boşuna dememişler. Saygı duymuyorlar bir yerden sonra, şımarıyor bazı insanlar.
Cevap
7Cevap
Samimiyetin artması saygıyı azaltmaz, aslında samimiyet ve saygı birlikte var olabilir ve birbirini tamamlayabilir. Samimiyet, insanlar arasında dürüstlük, içtenlik ve açıklık anlamına gelirken, saygı ise diğer insanın değerini tanıma, saygı gösterme ve onları anlama anlamına gelir. İnsanlar arasındaki samimi ilişkilerde, kişiler birbirlerine karşı açık olabilir, duygularını paylaşabilir ve güvenebilirler. Ancak bu samimiyet, saygıyı ihlal etmek anlamına gelmez.
Ne kadar samimi olduğuna bağlı
Samimi gibi görünüp samimiyetsiz olanda vardır
Öyle bir dizi çıksa tutarmış bak sadakatsiz gibi samimiyetsiz 🤔😄
Öyle bi dizi olsa bizim senaristler yine bok ederdi diziyi eminim sjsjdj
Samimiyetin artması saygıyı bozmaz lakin
Çizgisini bilmeyen hamur yoğrulmamış insan samimiyetin sonunda gerçek kişiliğini gösterir
Bazı insanlar samimiyet ve terbiyesizliği birbirine karıştırıyor samimi olunca ağızlarına gelen her şeyi söyleyebilme haklarını kendilerinde bulmaya başlıyorlar O yüzden ciddiyet en iyisi yılışıklığı önler.
Azaltır, b*ku çıkabilir.. Dengeli olmalı yeri geldiğinde..
Samimiyet kurunca sana istediğin gibi davranabileceğini sananlar var.😂
Kalitede işte burada belli oluyor. Kendini bilen bir insan yüz verdiniz diye astarınızı çekiştirmez.
Berberi değiştir. Bu adam degismicek yoksa. Yüz verince g. tleri kalkiyo
Gizem mesafe her zaman güzeldir yakın ve mesafeli olmak en iyisi
Azaltır her şey dozunda olmalı artmamalı hiç bir şey
Bazıları neler neler diyor aman allahım nasıl yani ohaaaa iğrenç güvensiz insan
Fazla samimiyet iyi değil ya bozuyor bir yerden sonra.
Bir çok konuda olan bir durum. O yüzden mesafe çok önemli bir ayrıntı, tabi bilene.
adı üzerinde traş ama sen baştan belirtmelisin saçı da muhabbeti de kısa kes :D
Fazla samimiyet iyi değil bunu birçok kez deneyimledim
Yüz verince astarın istenilmesi durumudur saygısızlığın kaybedilmesi. Samimi davranıp yüzüne güldüğün kimsenin saygısızlık yapma hakkı doğmaz
Kesinlike azaltır, samimiyet adı altında neler neler yapıyorlar.
Mesafe her zaman iyidir.
Azaltıyor. O yüzden kimseyle vıcık vıcık olmayın
Azaltabilir ama azaltmamalı
Kişiye göre değişiyor
Bazı insanlarda değişmez, bazılarında azaltır.
Genel olarak düşünmezsek azaltmaz.
Aynen öyle azaltıyor
Azaltmaz
Uff hadsizlik kendini bilmezlik arşa ulaşır
Azaltmaz
Eveet
tadını kaçırır
azaltır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?