Samimiyet arttıkça saygıyı düşürüp tepene biniyorlar kesinlikle sjsjdjsj

Samimiyet arttıkça saygıyı düşürüp tepene biniyorlar kesinlikle sjsjdjsj

O ince çizgi aşıldı mı samimiyette ne saygı kalıyor, ne de sevgi.
Sen samimi davranıyorsun, değer veriyorsun ama karşındaki her hakkı kendine mübah görüyor.
Uyarıyorsun yok anlamıyor.
Rahatsız olduğun için tepkini gösteriyorsun daha üstüne sen suçlu oluyorsun.
O yüzden bazılarında o samimiyeti mesafeli tutmak en doğrusu..
Samimiyetinden dolayı bana olan saygısını azaltan birisiyle arama mesafe koyarım.
Tabi ki samimiyet kurulunca bazı şeyler daha kolay söylenip, daha kolay uygulanıyor. Ancak yine de bana saygı duymalı herkes. Bundan asla taviz vermem. Çünkü ben de kimseye olan saygımı bozmuyorum.
Cevap
58Cevap
Azaltmaz
Samimiyetin seviyesi artınca bence kişilerin gerçek yüzleri çıkıyor ortaya.
Mesafeli iken çok yansıtamadığı durumları gösteriyorlar. Bence samimiyet arttıkça saygının da aynı oranda artması gerekiyor, özveri ve anlayışın da artması gerektiği gibi...
Bu tamamen insanlar arasında ki ilişkinin boyutuna göre değişiyor. Eğer kişiler şımarmayacak ve tadını kaçırmayacaksa problem olmaz.
Ya ne alaka? Samimiyeti arttirma şekline dikkat edilirse saygı niye azalsin? Sevgilime "ya naber kankiii" ya da "aşkoooo bi cigara yakalim mi ha" desem tabi saygi maygi kalmaz bozulur her şey.
Samimiyetin de dozu olmalı.
Sakin ol champ. Soru sorduk sadece fikrini belirt yeter atara gerek yok
Sabah aç karna cevapladim ben bu soruyu. 😂 atar değil de biraz karşımda sevmediğim insanlar varmış gibi cevapladim üstüne alınma 🌸💕
Kesinlikle azaltır. Bundan dolayı herkesle mesafeliyimdir. En yakın arkadaşlarımla dahi samimiyeti ileriye götürmüyorum. Cıvıtmanın anlamı yok.
Saygı dediğiniz şey duruma göre değişir. Mesela. samimiyet arttıkça karşında ossurmak kız veya erkeğin. Benim kız ark ossururdu ben bunu saygisizlik olarak görmezdim. Çünkü gaz çıkarmak bir ihtiyactir. saygıyı nasıl anladığı izla ilgili bir şeydir bu. Biraz da onu özgür birakmakdir bu olay saygı çok farklı bir şeydir. Samimiyetin artmasıyla kayboluyorsa sizde sorun vardır.
Bu karsi cinsler icin degil butun insanlar icin ayni. Mesela ben is yerinde sakalastigim abilerle arama mesafe koydum. Selam selam o kadar. Samimi olduk kufurlu sakalar bilincsiz el hareketleri saygisizliga birakti kendini
Bana yapılan saygısızlıga sesimi çıkarıyor tepki veriyorum bu sebeble samimi olmaktan kacmiyorum sadece sırlarımi paylaşmaya gerek duymuyorum bana verilen sirlarada ihanet etmiyorum hatalarını yüzlerine vermiyorum
Samimiyetle saygi esdeger artmiyorsa o samimiyetten hayir gelmez. Samimiyette denmez o baska bir sey oluyor.
Samimiyetini nerede tuttuğuna bağlı, saygı kazanılan birsey değil, saygı kaybedilen birseydir. Eğer bir ortamda samimiyet yüzünden saygı kayboluyorsa ortam da bir sorun var. bazı insanlar samimi oldugunda herseyi Tabi olduğunu sanıyor, ve o noktadan sonra tepene binerler inerler ve bir bakmışın bir tümör büyümüş tepende :>
samimiyetin artması kişileri daha da yakınlaştırır
eğer bu kişiler evliyse aralarındaki samimiyet artmasından dolayı bir saygı azalması yaşamazlar
zaten saygı olmazsa samimiyet olamaz
Nefret ediyorum bundan, sadece saygı değil konuşurkenki ilgi de azalıyor. Yabancılarla konuşurken daha güzel konuşup benimle saçma sapan konuşuyorlar sinir oluyorum
Kişisine göre değişen bir durum bence.
Samimiyet arttıkça saygının azalma durumu varsa, içlerinden birinin ya da her ikisinin nerde durup durmadıklarının farkına varamamalarından kaynaklanıyor olabilir bence.
Azaltır
Azaltır , erkek p*ç model bir erkekse her türlü saygısızlığı ve boku yemeye çalışır. Erkeğine göre samimiyet kurman lazım.
Resimde ki kız çok güzel çok tatlı bir kız 😊 ismi nedir ki acaba hep merak etmiştimdir Soruna geleyim Yani Samimiyet dozunda olursa sorun yok
Bence hem samimi olup aynı zamanda saygı da korunabilir. Ama bunu iyi ayarlamak gerekiyor ve karşıdaki kişi de önemli tabiki.
Aradaki saygının kıymeti bilinirse samimiyet azalmaz.
Gercek yuzleri ortaya cikiyor saygili insan samimi olunca da saygili davranir
Saygısız ve hadsiz insanlarla samimi olunuyorsa evet
Samimiyet ve lakayıt olmayı birbirine karıştırmamak lazım.
Samimiyet farklı saygı farklı bir kavramdır.. iş ile aşkı karistirmiyacaksin
Gercek samimiyet saygiyi artirir bence ozellikle Türkiye deki insanlar için
Samimiyetin arttığı insana saygınında artması lazım oysa ki…
Hayır alakası yok. Saygının korunması her zaman gerekli
Len bunlar yattı mı 🙄🙄
Mesafe her zaman iyidir çok samimi olunca b*kunu çıkarıyolar sonra
Evet bazı ilişkilerde öyle samimiyet adı altında yapılan saygısızlığa tahammül edemem
Mesafeyi korumakta fayda var. Yoksa laçkalaşıyor. İnsanlar duracağı yeri bilmiyor.
Kişiden kişiye değişir kimeleri tanıdıkça samimi oldukça kimeleride çirkinleşir
Saygısız tavırları gördüğüm anda çizgim aşılırsa iletişimi kesiyorum anında.
Gereksiz samimiyet azaltır
Nefret ederim gereksiz samimiyetlerden
Kime mesafe koymazsam yilisiyor onun için çizgini çekeceksin
Bu hiç şaşmaz her zaman başıma gelmiştir. Çok muhabbet tez ayrılık getirir derler.
Çizgi tavrın net olacak samimi olmak semer vuracakları anlamına gelmez
@kayipcaginkontesi yeni üyeyim de başlık açtım kaldirdilar bişey sorcaktim xper yetmedi ilk seni gördüm yazdım sana zahmet ulaşır misin teşekkür şimdiden
Yazılı olmayan kuraldır, kuaförünle ne kadar samimi olursan saçın o kadar bk gibi olur
bi kız vardı insanlarla dalga geçip gülüyoduama gülüşü çok güzeldi aşık olmuş olabilirdim sonra bende ona katıldım insanlarla dalga geçtim ve sonra çok pişman oldum
Sınırları bilirsen ve samimiyetini ona göre ilerletirsen saygı azalmaz ama her saçmalığı yapıp buna samimiyet dersen saygı diye bir şey kalmamıştır zaten
Saygıyı bilenler azaltmaz
Evet çoğu insanda böyle oluyor. Ama kaliteli çok nadir insanlar hep dikkat ediyor buna. Zaten ilişkileri bitiren o diğer kalitesiz mal insanların iki samimi olunca boka dönüşmesi ve gevşemesi.
samimiyet arttıkça sevgi çoğalır saygı yerinde sayar
Çizgin vars kimse tepene binmez.
Kontrollü artarsa sorun yok, aşırı saygisizlik samimiyetle karisiyoe bazen farkinda olmadan
Aynen de öyle valla 👍
Aksine daha çok arttırıyor gibi geliyor bana ama.
Tabiki de azaltır.
Kişilik meselesidir. Kendim için bu soruya asla diyebiliyorum. Ama herkes için geçerli değildir
Saygıyı azaltma. Samimi olmuşsan tanımışsındır artık onun karakterini biliyorsundur gocunmazsın.
İnan az önce bunu düşünüyordum azaltıyor bazı durumlarda
Aklı başında insanlarda sorun çıkmaz tatlı tatlı hallolur
Aradaki mesafe doğru ayarlanmazsa evet azalır.
Samimiyet ayrı , yav şaklık ayrı olay
Evet doğru biz eşimle samimiyeti çok artırdık ve o kadar saygısız biri oldu ki
Evet valla çok fazla samimiyet b @єуℓöℓℓ kluk getirir
İnsan kendi sınırlarını bilirse sorun olmaz.
Azaltmaz, azaltmamalı.
Evet azaltır bence
Yitirilmemeli.
her şey kıvamında iyi
Kişiye göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?