Neden bilmiyorum ama aşırı dert anlatasım var bugün. Gergin, sinirli karmakarışık hissediyorum püf.

Neden bilmiyorum ama aşırı dert anlatasım var bugün. Gergin, sinirli karmakarışık hissediyorum püf.

Evet dertleşmeye ihtiyaç duysam da kimse ile dertleşmiyorum zaten dertleşsem bile anlamazlar bu yüzden de dinliyormuş gibi yaparlar. gerçekten samimi olduğum beni dinleyecek biri olsaydı anlatırdım ya da dinlerdim dertlerini
Bazen aşırı ihtiyac duyuyorum.. Anlatmamayı tercih ediyorum. Kime anlatsam canımı yakıyor.. Anneme anlatsam onun canı yanar kendi içimde yasıyorum
Cevap
37Cevap
İhtiyaç duyduğumda kardeşimle paylaşıp rahatlıyorum...
İhtiyaçtır, en güzel de anneyle olanıdır
Dertleşmek herkesin ihtiyacı olan bir şey ama anlayamadıkları için herkesle dertleşemiyorum.
Dert anlatmak da cesarettir basit olmamalı öyle herkese anlatılmaz bence. Cesaretle özgüvenle seçersin
En zararsız buradaki kişiler çünkü sizi tanımıyorlar ve objektif olurlar...
Evet Dertleşmeye Çok İhtiyaç Duyuyorum Kuzenim Orhanla Dertleşiyorum Benim Dertlerimi Tek O Dinliyor İyiki Kuzenim Var O Olmasa Kim Benim Derdimi Dinleyecek 💯😎
Evet dertleşmek daha iyi hissettirebilirdi beni de
Sürekli beynimin içinde konuşmaktan sıkılıyorum bazen
Bulaşık yıkarken evi toplarken birileriyle kavga ediyorum sürekli. geçen gün farkettim çamaşır makinesinin kapağını çarpıyordum kendime gelince şok oldum
Neyin gerginliği bu? Ciddi anlamda yansımış yaşantına
Onu bulursam cozucem herşeyi belki de geçmiş giden yillar vs
Kavga ettiğin kendinsen eğer bi doktora git. Başka biriyse eş sevgili aile vs onunla konuş çözmeden rahat edemezsin
Teşekkür ederim
Öyle durumlarda yürüyüş yapmak, birine derdimi anlatmaktan daha güvenilir geliyor bana..
Dertler paylaşıldikca küçülür mutluluk ta paylaştıkça büyür. insan insana muhtaçtır ne demişler komşu komşunun külüne muhtaçtır.
Anlatmak istersen eğer bende dinlerim seni bende anlatırım sana eğer beni dinlemek istersen arkadaş gözüyle bakarsan tabii
Artık kendimle dertleşiyorum, bir yerlere yazıyorum sonra siliyorum
Sohbet iyidir, hatta çok iyi gelir ama dert anlatmak veya dinlemek pek istemem 🙄
Bazen duyuyorum annemle ya da kuzenimle dertleşiyorum
Bazen çok dertleşmek istiyorum ama güvenecek derdimi anlatacak insan bulamıyorum çevremde 😏😏😏
Dert anlatmayı sevmem Neden hep gerginsin Al şu papatya çayını
Uzun zamandır dertleşme ihtiyacı duymuyorum içime atmak en iyisi oluyor
İçine atınca da olmuyo biriken her şey bir süre sonra tasiyo kendini hasta ediyorsun ya da benim gibi çocuğuna patliyosun sonrası pismanlik
İhtiyaç duyuyorum, fakat dertleşecek kimse yok. Aslında benim konuşacak halim yok.
Hayır içimde kalmasını tercih ediyorum. Anlatınca rahatsız hissediyorum.
Arada geliyor banada ama sevmiyorum dert anlatmayı pek ya
Bende de aynı ruh hali ama o kadar yalnız hissediyorum o kadar kimsem yok ki kimseye bişey anlatamıyorum arkadaşım yok eşim yok annem yok aslında var ama yok
İnsanlar genelde iç dünyasında bir şeyler eksikse bunu farklı şekillerde yansıtır. Yalnız hissediyorsan karşı taraftan ilgi beklersin bu normal durum
bende dertleşmek istiyorum ama beni dinlemeyeceklerini ve samimi olmadıkları için dertleşemiyorum.. Samimiyet her şeyden önde gelir...
Dert anlatmayı sevmiyorum..
Dertleşmeye İhtiyacım var ama Dertleşcek kimsem yok yalnızım
Derdini söyle derman olalım yol gosterelim
Anlat, açılırsın.
Bazen ama kendi kendime dertleşip hallediyorum.
Ben deftere yaziyorum
Tabii ki yorgun olan her insan duyar
Evet ihtiyaç duyuyorum
Masa , sandalye gibi nesneler bana yetiyor
derdin ne olduğuna bağlı
hayır
anlatmayı sevmiyorum
Evet bazen. Her insan duyar.
Anlasalar anlatırımda anlayan olmayınca gerek yok
Simdilik ihtiyaç duymuyorum
Canını sıkan durum ne
Evet hemde çok bu aralar