Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Kararsızlık hali eğer çok uzun süre devam ederse bu takıntı olur ve yardım almak daha doğru olur. ama eğer bu hayatınızı ilerletmenize engel olmayacak bir boyuttaysa o zaman sadece stresi azaltıp sakin düşünmeniz ve kimseden tavsiye almamanız lazım. başkaları aklınıza karıştırabilir.
Kararsızlığın hastalık seviyesi var. Alacağın karar çok büyük bir önem arz ediyorsa kararsız kalınabilir, emin olunamayabilir fakat ufak tefek önemsiz şeylerde aşırı kararsız kalmak hastalık bana göre. Ben bunu bir arkadaşımda gözlemlemiştim 2 tane birbirine çok benzer fotosunu çekmiştim, hangisini instagrama atayım diye 2 saat düşündü durdu emin olamadı fotolar da bizzat aynı he o bana göre hastalık işte :D
Ruhsal bir hastalık olarak görmüyorum. Tamamen kişinin kendinden emin olmamasından dolayı kaynaklanan bir durum. Aslında atılacak birkaç adım ile düzelecek bir konu. Ben temelininde özgün eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Çünkü karar verme konusunda atacağı adım konusunda biraz eksik hissedebilir insanlar.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kararsızlık hali ruhsal hastalık mı, üşengeçlikten mi, önemsememekten mi yoksa motivasyon eksikliğinden midir?