Ciddi anlamda çok fazla kararsızlık yaşamak hastalık mı yoksa sadace huymudur?

Ciddi anlamda çok fazla kararsızlık yaşamak hastalık mı yoksa sadace huymudur?
Bence kişilik yapısı birşeyin birden fazla seçeneği var artık günümüzde insanlar tercih yapmakta zorlanıyor olabilirler o yüzden
🍯🍯🍯🍯
Görüş
10Görüş
Kararsızlığın altında genelde ne istediğini bilmemek yatar. Bazı konularda kararsızlık yaşıyorsa bu kişinin kişiliği olduğu söylemek bana göre yanlıştır. Eğer biri her konuda kararsızlık yaşıyorsa, bu genel anlamda kişiliğinin öyle olduğunu gösterir bana göre.
Kararsızlık hastalık sayılamaz. Kişilik özelliğidir bence.
Merhaba,
Aslında bunun kişilikle ilgili bir durum olduğunu söyleyemeyiz genelde apsesif kompülatif takıntı durumunda olan insanlarda bu şekilde mesela kararsızlık durumları veya ne yapacağını bilememe durumları söz konusu olabiliyor, ama bunun en büyük nedenlerinden bir tanesi de bu kişinin hayatında yaşamış olduğu olumsuzlukları bir daha yaşama korkusu içinde olmasından kaynaklanıyor
Yalnız “ Obsesif kompulsif bozukluk (OKB), insanların obsesyon adı verilen sürekli tekrar eden düşüncelere sahip olması ve bu düşüncenin kendisini rahatsız etmesinden ötürü, genellikle rahatlamak amacıyla ritüel veya kompulsiyon adı verilen sürekli tekrar eden davranışlarda bulunmasıyla karakterize bir durumdur.” @GeceMuhafızı
Yani karasızlıkla alakası yoktur.
Haklısın teşekkür ederim
iş yerimde bu hastalıkta iş çalışanım var uyarıda bulunmak istedim. Rica ederim bu arada
🤗🤗🤗
Kararsızlık aslında karşında ki kişinin veya her neyse belirsiz oluşu yüzünden oluyor. Bu kişi de olur başka bir şey de. Bir şey sana güven vermiyorsa veya ne olacağı belli değilse kararsız kalıyorsun. Sorun sende değil karşında olan kişide veya her neyse.
Bir an abim aklıma geldi jfjfj
Bu durum hastalık değil tamamen kişinin kendisine ait özelliğidir
Kesinlikle hastalık değildir. Zaman zaman olur bazen karar verememek durumu.
Kararsızlık ne istedigini bilmemektir
Yüz kisiye fikir danışır ama begenemez istemez birsey bulur bence bir huy olabilir ya da alışkanlık haline gelen birsey
Çok fazla bu durumu yaşamak bir hastalık olabilir psikoloğa görünmek gerek diye düşünüyorum
Kişilik yapısıdır.
Bence belli bir yerden sonra hastalık
Kişilik yapısıdır
ikisi de değil bence
Utangaçlık ve korkunun ürünü
kişilik yapısı bence
Huy yani kişilik.
valla kişilik bence
En İyi Görüşler