Küfür benim için çok sıra dışı bir durum. Günlük hayatımda asla küfür etmiyorum. Küfür ettiğim durumlar elbette oluyor fakat çok nadir oluyor. Genelde çok fazla gerildiğim durumlarda nadiren küfür ediyorum.
Küfürü çok çirkin buluyorum. Ne kadına ne erkeğe yakışmıyor. İnsanı kalitesinden edip gözümden düşürüyor ayrıca. Ha hiç küfür bilmem mi? Bilirim. Ama eder miyim, çok çileden çıkmış olmam lazım. Oda pek rastlanan bir durum değil.
Genelde her zaman değil ya da böyle biraz alışkanlığım yok zaten böyle şeyler de çok sevmem ama bazen insan bir olay karşısında öyle gördüğü bir şey karşısında sinirli olduğu zaman istemsiz olarak meydana gelebiliyor. 😎
Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Ben küfür etmiyorum benim için küfür etmek gereksiz bir şey çünkü bunun dışında çok sinirlenirsem sakin kalırım ve soğuk kanlı davranırım her zaman için
küfür etmeyi sevmem edilmesini de sevmem itici geliyor yani neden ediliyoo onu bile anlamıyorum hakkedildiği yerde kullanılsa süper ama bakıyorum iki kelimelerinden birii ana bacı sövüyolar anlamıyorum hiçç...
Küfüre karşıyım, bir insanı etik şekilde de aşağılamak mümkün fakat bunu algılamak için beyin lazım, beyin olmadığı için anca kolaya kaçarak küfür etmeyi biliyorlar..
Ben küfür etmiyorum benim için küfür etmek gereksiz bir şey çünkü bunun dışında çok sinirlenirsem sakin kalırım ve soğuk kanlı davranırım her zaman için
Sinirlenince dedim ama bazen komik bulduğum zamanda ediyorum🙈🤣🤣
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Küçük cocugum var ve öğrenmesini istemediğim için o doğduğundan beri küfürü bıraktım, alkolü bıraktım, arkadaş çevremi bıraktım bir tek sigara kaldı onu bırakamadım