Kendimi düşünmek, benim için önemli bir şeydir. Ancak, başkalarına yardım etmek ve onlar için bir şeyler yapmak da benim için önemlidir. Dengeli bir şekilde kendimle ilgilenmeye ve başkalarına yardım etmeye çalışırım.
İnsanlara dengeli bir şekilde yardımcı olmak için, onların ihtiyaçlarını dinlemeli, onları anlamalı, ve onlara destek olmalıyım. Denge işte tam bu noktada devreye giriyor;zaman. Onlara yardımcı olmak için zaman ayırmalı, ama kendi sınırlarımı da korumalıyım. Onlara yapabileceğim en iyi yardımı sağlamak için, kendime de bakmalıyım. Bu yüzden sağlıklı bir beden ve mentalite için çaba sarf ediyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 205,2b cevap paylaştı.
Ben genel olarak kendimi düşünüyorum çünkü başkalarını düşündüğümüz zaman iyiliklere kötülük ile karışık veriyorlar bu yüzden de öncelik her zaman benim ama değer verdiğim arkadaşlarım olduğu zaman onları düşünürüm
Kişilik & Karakter konusunda 26,6b cevap paylaştı.
Önceden hiç düşünmezdim bir kız vardı işte nerde ne yapıyor falan derdim ona çok değer verdiğim için hep ağlardım beynim çok doluydu 2011de aşık olduktan sonra beynim değişime uğradı anılar canlandı 3 yıl işte değiştim resmi görünce 2013de başladım düşünmeye ilk giysi almak istedim sonra kendim için birşeyler yapmaya başladım mesela daha yeni yeni kendime faydam dokunmaya başladı kendimi keşfettim daha yeni yeni olayları daha iyi anlıyorum mesela bugün kuzenin hep kalçama baktığını farkettim ilk küçükken o benden küçüktü o zaman farketmiyordum düğün de belki de baktı farketmedim bir de bana bakmadı ona bakınca sonra bize geldi orada hissettim sonra bu sene anladım beni taciz ettiğinde de baktı öbüründe de belki de ilkinde de bunu yeni farkettim çünkü ben hep güzel fizikliydim hep zayıftım değişmedim spor da yapmam
Bu hayatta bana değer veren insanlara değer verdiği kadar değer veririm geriye kalan kısımlarda sadece kendimi düşünüyorum artık gerçekten devir tamamen öyle oldu aksi takdirde sizi sizden başka düşünen insanlar söz konusu olmuyor. 🙂