Bu sorunun derin bir cevabı var da yüzeysel olarak ele alacağım. Kendimi düşünmüyorum desem de, düşündüğümü söylesem de iki durumda da yalan söylemiş olurum. Kendimi düşünmek için bile başkalarını düşünmek zorundayım diyelim. Hayatımdaki bazı insanların huzursuzluğuna sebebiyet veren her şey doğrudan bana da huzursuzluk veriyor. Böyle bir şey işte. Anlatamadım ama anlattığım kadarıyla artık... 😊
İyiyimdir. Her insan öncelikle kendini düşünmeli fakat bu kör bir bencillik boyutuna geçmemeli. Ben de bu şekilde kendi değerimi bilirim ve buna uygun davranırım.
Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Tamda şu sıralar hiç başarılı olduğum bir konu değil. Yine herkesi kendimden çok düşünmeye başladım. Amaaan banane diyemiyorum 😅 geçici bir şeydir umarım
Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı.
Selam gadası 🙃
Genelde sevip değer verdiğim insanı daha çok düşünüyorum. Ama ne hikmetse bir türlü kendimi düşünme safhasına geçmiyorum. Yalnız değer verip sevdiğim insanın mutlu hissetmesi beni daha çok mutlu yapıyor.
Hiç başarılı değilim sanırım. Değer verdiğim insanlar için kendimden çok taviz veriyorum. Bunu yapmamalıyım biliyorum ama çoğu zaman yapıyorum. Biraz iyi niyetimden, biraz da yufka yürekliliğimden sanırım...
ben kendini çok düşünen insanlardan değilim. ailemi, arkadaşlarımı kendimden önce düşünürüm. sağlığım tabiki benim için önemli ama karşımdakinin iyiliği ve mutluluğu brnim iyiliğim ve mutluluğumdan daha önemli