Der mi sizce merak ettim.
Demez. Olgun insan kendiyle bu şekilde övünmez.
Diyebilir, ne olmuş? İnsanın kendisini bilmesi güzel şey.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Der mi sizce merak ettim.
isa mesih kendinin tanrı olduğunu direkt söylemez. bunu yanındakilere bırakır. çünkü kendi kendini doğrulamak saçmadır. bu örnekte olduğu gibi olgun birisi olgunum demez, etrafındakiler ona olgun der.
O bir tanrı değil ki zaten
Ama bir anadan doğan birisi tanrı olamaz
Peki dinine bir şey demicem bence saçma ama bu senin fikrin saygı duyuyorum
Bu kişiden kişiye değişir ayni bazı kişiler olgun olduğunu söyler bazıları ise söyleme gereği duymaz. ben mesela sordukları zaman olgunum diyorum her zaman için. ama bunu sürekli söylemem çünkü o zaman itici gelir doğal olarak. ama düşüncelerim ve fikirlerimin her zaman olgun olduğunu söyler insanlar
demez bence
kimse ben olgunum ben zekiyim demez:)
Bunu diyecek konjonktüre kendini düşürmez
Cevap
20Cevap
Diyen de var, demeyen de
Olgun bir insan asla kendinden emin bir şekilde bahsetmez. Öz güven değil söz ettiğim. Davranışıyla, üslubuyla anlarsın yetişip yetişmediğini. Her sözünde bir şüphe vardır çünkü asla "tamamen doğruyum" demez. Her doğruyu çürüten bir tez vardır. Yani demez gerçekten olgunsa şayet. Yine de doğrusu nedir bileme₥
Olgunluğunu o tek kelimeyle kimseye lanse etmeden etrafındakilerin er veya geç illaki anladığı insandır hormonsuz organik olgun insan şüphesiz.
Olgun bir insan bunu hareketleri belli eder. Söylemleri hiçbir zaman samimi olmaz.
Olgun insan ben olgunum demez. Düşüncelerimin eskisine göre veyahut gün geçtikçe daha da değiştiğini düşünüyorum der. Zeki insan ben zekiyim demez, öğrenebileceklerimin sınırı yok der. İnsan ben şuyum diyerek onu olmaz, hissettirerek olur.
Bunu her yerde söylemez ama yeri geldi mi söylemeyi de bilir
Demez. Oturup kalkması, konuşması, hal ve hareketleri belli eder.
Olgun insan davranışlarıyla belli eder bunu bas bas söylemez
Demez saten davranışıyla anlarsın demesine gerek yok
Olgun insanlar kendilerini olgun olarak tanımlamak yerine, davranışlarıyla olgun olduklarını gösterirler. Olgunluk, yaşla değil, kişinin yaşadığı deneyimlerden edindiği bilgi ve tutumlarla ilgilidir.
Övünmemek için değil ama insanın hiç bir zaman tam olgunlaşmayacagini bildiği için demez.
Demez diyorsa urla ve beyin evrimini tamamlayamamış bir bireydir
Demez, bunu demeye lüzum görmez, diyen de zaten büyümemiş bir ergendir
Olgun insan aslında hala kendinde gelişmesi gereken birşeylerin var okduğunu bilen insandır
demez
bunu söylemleri ve yaptıkları ile gösterir
Demez olgunluğu hareketlerinden ve davranışlarından anlaşılır.
Kendisini karşı tarafa açıklamak için diyebilir övünmeyle alakasız olarak.
Deme ihtiyacı duymaz en azından
Diyebilir ortama gore
Olgun insan Toy Olduğunu bilendir.
Yaşça olgundur ama karakter olarak henüz hamdır.
Dese bile sürekli olarak demez bunu.
Demesine gerek kalmaz davranısları belli eder
Demez, davranışlarıyla belli eder.
Olgun insan ben olgunum demez bu sözü ona etrafındakiler farketio söylerse qnxa wnlar
Demez çünkü hep öğreneceği şeyler olduğunu bilir
Demez herhalde.
Diyebilir
demez.
Demez , belli eder
Hayır demez
Demez
Değmez
Belli oluyor
demez
Der tabı
demezz