Kendimizi diğer insanların gözüyle görürsek eğer, depresyona girip intihar etme eğilimi gösterebilirmişiz.
O yüzden her insan aynaya bakınca kendini bir miktar güzel/yakışıklı bulabilirmiş.
Bu da böyle bir bilgi. Nerede okuduğumu hatırlamıyorum.

Kendimizi diğer insanların gözüyle görürsek eğer, depresyona girip intihar etme eğilimi gösterebilirmişiz.
O yüzden her insan aynaya bakınca kendini bir miktar güzel/yakışıklı bulabilirmiş.
Bu da böyle bir bilgi. Nerede okuduğumu hatırlamıyorum.

Her insan kendini beğenmeli, ancak aşırıya kaçmamalıdır. Kendinizi sevmeniz ve takdir etmeniz, kendinize güvenmenizi ve daha mutlu bir hayat sürmenizi sağlar. Ancak, kendinizi diğer insanlardan üstün görmeniz ya da başkalarını hor görmeye başlamanız sağlıklı değildir.
Şu hayatta ailemden sonra en çok kendimi seviyorum. Benden değerlisi yok. Aslan burcusu egosu ahaha :D
Ben de ben de 😄
Ne güzel <3
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim 🎈
Begenmeli tabi..
Bence her insan kendini beğenmelidir ama bunun bir sınırı olmalıdır yani fazla beğendiği zaman bu kibir veya egoya dönüşebilir bu yüzden de öz güvenli olacak kadar kendini beğenmeli. benim bu dünyada en çok sevdiğim kişi benim
Cevap
16Cevap
her insan kendisini sevmez kendisini beğenmez ise yaşayamaz bence
bu kırmızı çizgi olmalı :)
Kendini beğenmeli ama bu; değerli olduğunu hissetme, anlama ve farkında olma anlamında olmalı..
Kibir, ego, üstünlük olarak değil..
beğenebilir ama mütevazi insan bır baska be... sankı camura bulanmıs altın gıbı her ortamda parlar.. ama gerektıgı kadar mutevazı... bazıları mutevazı olcam dıye full negatıf pompalıyor.. bu ozguvensızlık
Her insan yapamıyor tabii ki ama herkes kendiyle barışık olmalı kendini sevmeli bence
beğenirim ama kibir derecesinde değilim egoist hiç değilim şöyle güzelim böyle falanım filanım demem mesela
Her halükarda kendimi beğenmiyorum, başkasının gözünden değil, kendi gözümden gördüğüm için. İsterdim kendini beğenmeyi.
Herkes kendinden razı bende öyle tabi canım kendim
Kesinlikle, kendini tanımalı ve iyi yönleriyle de iftihar etmeyi bilmeli.
Sen kendini beğenmeden başkasının seni beğenmesi mi bekleyemezsin
bence begenmeli cünkü bi insan kendini begenmezse etrafındaki insanlarda onu begenmez (biraz klasik bi cümle oldu ama öyle)
Ben kendimi beğenmiyorum
Kendine değer vermeyene kimse vermez.
her insan kendini begenmeli
Az da olsa beğenir beğenmeli
Her insan bu dünyada en çok kendini sevmeli
Bence begwnmez kendiaine kalmis birsey
Ben kendimi pek beğenmem ama millet beğenir
Beğenmeli bu bı zorunluluk
Beğenmeli ama egosuz bir şekilde
Kisinin Kendini beğenmesi kibir bence
@üzülmegucluol kibirle alakası yok ki hayat ile barışık ise kendini sevmesi doğal. Hatta kendini sevmeyen başkasını da sevmez derler.😊👍
Begenmeli
Beğenmeli..
Begenmem
bence herkes kendini beğenmeli
Her insan özgüvenli olmalı
Beğenmelidir
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?