Yalnız ve değersiz hissediyorum. Böyle birileri olsa hiç değilse bana iyi gelirdi. Ama herkes beni görmeden, sesimi duymadan, kişiliğimi tanımadan bana karşı umursamaz ve yargılayıcı davranıyor gibi hissediyorum. Konuşmaya yeltendiğimde, karşımdakiler direkt beni cepte olarak görüp ya da ona yazan herhangi birinden farksız olarak gördüğünden mi böyle yapıyor. Ama bu çok acımasız. Birine yazdığımda kısa cevaplar almak ya da cevapsız bırakılmak o kadar koyuyor ki. Değersizliğin dibine vuruyorum. Bi' yandan birileriyle konuşmaya da ihtiyacım var. Ama denedikçe de böyle oluyor. O yüzden saçma sapan bi' durum içinde rahatsız edici hislerle bekliyo oluyorum.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Umarım bulabilirsin 🙏
Ben de sürekli kısa yazılmasını sevmem açıkcası. Ama sana tavsiyem, birine yazacaksan önce stalk yapman. Nasıl biri? Ne sever? Kimlerle ne konuşur? gibi soruları önce az-çok kendi içinde cevapla. Sonra da onunla gerçekten konuşmak istediğini özenli mesajlarla hissettir. Olacaksa ancak böyle olur. Öteki türlü yazanlar bana zaman kaybı gibi geliyor.
O kadar yoruldum ki. Ben içtenlikle yazdıkça karşımdakiler görüldü attı, umursamaz davrandı. Ben artık nasıl o özenli mesajları yazacak enerjiyi kendimde bulacağım? İnsanlara olan öfkem arttı.
Hata bende. Herkes gerçekten çıkarcı yaklaşıyor ve tabii ki hepimiz fiziğini, tipini, tavırlarını, konuşmasını beğendiğimiz kişilerle konuşmayı isteriz. Böyle olunca ona yazan ve tanımadığı 100 erkekten biri olarak ben ne denli şaşalı ve/veya içten şeyler yazsam da özel bir değerim olmayacak x kız için.
Birilerinin beni keşfetmesini beklemeliyim çünkü kimseye beni keşfetsene diye yaklaşamazsın. Yaklaşsan da bi' anlamı olmuyor istemediği sürece
Bazı kızlar için anlamı olmayabilir ama benim için anlamı var ve benim gibi kızların olduğunu da biliyorum. Bana bugüne kadar en çok peşimden koşan, bana en çok yaklaşabilen oldu. Ha zamanla değişince tartismalar oldu ve yürutulemedi vs ama ben, benim icin ugrasmayan hicbir erkege sevgilim demedim sahsen. Boyuna kilosuna gore degil de verdigi emeğe göre deger bictim.
Sude. Bahsettiğine benzer düşüncede biriyle sevgililik noktasına gelen bi' flörtlüğüm olmuştu. Yani elbet sen onun gibi olmayabilirsin ve kriterlerin de farklılık gösteriyor olabilir. İlişkimde bir yerden sonra iletişimde sürekli suçlu olan taraf ben olmuştum. İlk günlerdeki bana gösterdiği saygı ve teslimiyet, o bağlılık hissi zamanla yok olmuştu. Artık mesajlarına geç baktığım, o kötü hissederken yanında olmadığım için eleştiriliyor ve kötüleniyordum. Bana sorarsan para kazanmak, sınıfta kalmamak, işten atılmamak benzeri zorunluluklar sebebiyleydi bunlar ve karşımdakini tamamıyla yalnız bırakmıyordum. Onunla saatlerce zaman geçirdiğim oluyordu. Ne var ki herkes kendi tarafından bakar ya hani olaylara. Karşımdaki için de ben ilgisiz, umursamazdım. Birilerince benim de kötü ve yalnız hissedebileceğim, stresimin ve kaygımın olabileceği göz ardı edilip yalnızca kendisinin bu özelliklerine odaklanarak eleştirilmek, bi' ilişkide karşı tarafa karşın istemsizce mesafe edinmeme neden oluyor. Doğrusu bu ve benzeri ilişkilerden sonra daha da yalnızlaştım ve değersiz hissettim. Aslında bir yerden sonra suçu kendimde de buldum. Gerçekten, şöyle şöyle zamanlarda keşke böyle böyle yapmasaydım dedim. Pişman oldum ve daha kötü hissettim. Ne var ki bir şeylerin değişmesi için geç kalınmış gibiydi. Karşımdaki beni silip atmıştı. Gerçekten ne düşündüğüm, ne yaptığım, pişmanlığım ya da üzgünlüğüm umurumda değildi. Ondan soğudum ama bi' yandan onu özledim de. Sonunda nefret ettim ve işte her şey genel anlamda daha da kötü olmuş oldu.
Seni cok net anladım. Elbette ki haklısın.. Bir donem issizligin verdigi durumla biraz ilgide düsüs olabilir. Karsi taraf anlayisli olmaliydi. Ama erkek de tamamen salmamali. Yani iki taraf da gayret ederse iliski yurur zaten. Sogumani da anliyorum. Yeniden ayni seyleri yasama ihtimali insani geri tutuyor.
Anlaman az da olsa sevindirdi. Ben de sana hak veriyorum. Neyse. Tutmiyim daha fazla. Sağol