#selamgençlik 🍀🍀
#Bi tavsiye verirsin, içinden taşarak. Sonra ânında pişman ederler. Tepkin, tavrın ne olur?
#tubasueda 🍎🍎
#Bi tavsiye verirsin, içinden taşarak. Sonra ânında pişman ederler. Tepkin, tavrın ne olur?
#tubasueda 🍎🍎
İnsaların genellikle pişmanlık duygusu hissettikleri kişilere karşı farklı tepkiler verebileceğini söyleyebilirim. Kimi insanlar bu kişileri affederken, bazı insanlar ise ilişkilerini keserek tepki gösterebilirler. Bazıları da pişmanlık duygusunu bastırmaya çalışarak konuyu kapatmayı tercih edebilirler. Ancak, her insanın tepkisi farklıdır ve kişisel tercihlerine göre değişebilir.
Verdiğim tavsiyeye harfiyen uyan kişiyi hataya sürüklemişsem tabiki tepki vermem. Mesuliyet benimdir.
Tavsiyenin kıymetini bilmeyen biriyse? Mesuliyet almanı zerre haketmiyorsa?
Kimseyi bi kalıba sokmak gibi biçimlendirmek gibi mücadeleye girmem normalde ama illaki tavsiye vermişsem ve çok iyi tavsiye olduğuna inanmışsam ve kötü olmuşsam sonunda; uğraşmam polemik yapmam. Yine de bu yazdığım tavsiye değildir. Çünkü o ortamın havasını geçmişini anektodal ve flu olarak bilmediğim için tavsiye değildir.
Bu tavrı uygulamak herkesin harcı olamaz zaten, yapamayan da helal olsun desin. Nokta 👏👏
Teşekkürler 🙏
Rica ederim 🙏
Cevap
5Cevap
Oluyor arada, tavsiye istiyor ama benim dedigimin aksini yapiyor, bir daha tavsiye vermem sebebi de açık açık söylerim
Samimi isem tavsiye ederim rahatlıkla samimi değilsen etmem.. etmiş olsaydım eğer tepki vermem. benden tavsiye istemiyor olabilir
O kişi için tavsiye konusuna girmem bir daha ve o anlıkta neyse cevabını veririm sevmem bu tür tavirlari bir nevi nankörluk gibi oluyor yapilan
Hayatımdan çıkartıyorum direkt uğraşamam kimseyle artık.
O zaman sormasın bana. Hem sorcak sonra da bıdı bıdı yapacak
Tavsiyemi İsterse alır sonrasına karışmam ben.. 🤷♀️
Aslında kimseye tavsiyede bulunmam. Bir kişi benden tavsiye istemezse ona tavsiye vermem. Bunu öğrendim.
sorun değil, pişman olmayacak yokki zaten tavsiye vermiyorum etik olmaz
Tavsiye vermiyorum bir daha.
Bu son olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?