Kişilik & Karakter Spa ve masaja gidermisiniz? _ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İş hayatı ve stresinden kaynaklı çok tempolu bir işim var bu yüzden hem bedenen hem zihnen rahatlamak için ayda 1 kez gitmeye çalışırım. Mesela bugün günlerden masaj 🙂Herkese tavsiye ederim. Spa ve masaja gidermisiniz? Cevapla İş Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Evet giderdim tabi 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Fakiriz biz 🤧 1 19 Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Sosi yapma şimdi euro kazanıyorsun 😃Ve spa masaj çok pahalı birsey değil doğru bir yere gidersen. Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Euro kazanan fakiriz biz 🤧🤧 Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Dön o zaman😃 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Nereye yahu :D sarı mikrofona mı konuşuyorsun sen djsj Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Ahahahh yol ortasında kahkaha aticam simdi😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ev bul bana :D 3 aylık kirasını öde bi zahmet sjsj Euro’larımla dönecem Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Orası kolay ev işini ben ayarlarım sana kiralık ev çok sen euroları getir yeter ki😃 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Arabayı da sen hediye edersin :D Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Sen bu imkanları sağla ben geleyim 😃 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hem gel diyor hem şartları kabul etmiyor :D sus ordan Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Şart olarak koştuklarını ben kendime sağlayamıyorum ki😃 Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Hiç olmazsa kırmızı bir mercedesin vardı diye hatırlıyorum onun hatrina orada kalabilirsin burada çok pahalı hayal gibi😃 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Masaj oluyon ama fakirliğimle beni başbaşa bırak Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Aslan gibi çalışıyorum ayda bir kez de gideyim yani🙂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Tamam yahu gözümüz yok 🥹 Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Sosiii beni bitirdiler. Hamur gibi oldum masajda😃 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hava atma lan 😅 Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Tesüf ederim mütevazi bir insanım ben bilirsin ama şimdiye kadar ki en iyi masajdı 😃 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hıı biliriz djsj :D Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Hiç gitmedim, gitmemde. Beni sarmıyor o ortamlar , sevmiyorum nedense 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet giderdim tabi
Fakiriz biz 🤧
Sosi yapma şimdi euro kazanıyorsun 😃
Ve spa masaj çok pahalı birsey değil doğru bir yere gidersen.
Euro kazanan fakiriz biz 🤧🤧
Dön o zaman😃
Nereye yahu :D sarı mikrofona mı konuşuyorsun sen djsj
Ahahahh yol ortasında kahkaha aticam simdi😅
Ev bul bana :D 3 aylık kirasını öde bi zahmet sjsj Euro’larımla dönecem
Orası kolay ev işini ben ayarlarım sana kiralık ev çok sen euroları getir yeter ki😃
Arabayı da sen hediye edersin :D
Sen bu imkanları sağla ben geleyim 😃
Hem gel diyor hem şartları kabul etmiyor :D sus ordan
Şart olarak koştuklarını ben kendime sağlayamıyorum ki😃
Hiç olmazsa kırmızı bir mercedesin vardı diye hatırlıyorum onun hatrina orada kalabilirsin burada çok pahalı hayal gibi😃
Masaj oluyon ama fakirliğimle beni başbaşa bırak
Aslan gibi çalışıyorum ayda bir kez de gideyim yani🙂
Tamam yahu gözümüz yok 🥹
Sosiii beni bitirdiler. Hamur gibi oldum masajda😃
Hava atma lan 😅
Tesüf ederim mütevazi bir insanım ben bilirsin ama şimdiye kadar ki en iyi masajdı 😃
Hıı biliriz djsj :D
Hiç gitmedim, gitmemde. Beni sarmıyor o ortamlar , sevmiyorum nedense
Ben huylanirim gidemem
Evet, dinlendirici.