İstanbul'da bir hanımefendi bunu başarmak istemiş ama çabaları sonuçsuz kalmış
anlatilaninotesi.com.tr/.../...yor-1073995420.html
anlatilaninotesi.com.tr/.../...yor-1073995420.html

Erkek adam masaja gitmez tellaaa gider iyice öküz gibi kese attırır kirleri çıkarttırır. Hele bir de evli ne işi var masajda. Zaten kerhanenin adı masal salonları olmuş avk.
Ben eşim olana güvenirim. Ömrümü "beni aldatacak mı?" endişesi ile geçiremem. Sadece bir an bu hisse kapılsam 10 tane çocuğumda olsa boşanırım. O yüzden asla güvenimi sarsmamalı.
Masaj salonu orası da neresi.. Kiminle ne zaman nereye gidiyormuş.. Kime sormuş ki.. Ben yaparım masaj falan hiçbir yere gidemez o kadar.. 😄
Yok yok mümkün değil.. Ben orayı başlarına yıkarım.. Akıllı akıllı kimse üzülmeden yanımda otursun ben ona masaj yaparım.. 😅
Yapmam gereken kişiye..
Teşekkür ederim..
Cevap
9Cevap
Eşim masaj salonuna gidemez giderse de zaten sadece kadınlara özeldir ve kadın yapıyordur masajı..
böyle bri tartışma çıkardı 🤣
esim? masaj salonuna? bana soylemeden? sanki ben masaj yapamam yani, ulkesini bile basarim ne demek buu
Orada salonun ne suçu vardı ahshhs ben olsam basmam bilmiyormuş gibi yapar daha sonra bombayı patlatırım
Ne masajı ne salonu gidemez ki gitmesine gerek yok 😎
Masaj salonuna falan gidemez😨 ben ogrenirim yaparim ona :d
Orayı satın alır, baş masör olarak çalışırım😂
Bilmiyorum. Gidene kadar ben nerdeydim acaba?
Bu devirde masaj salonlarına bile güven olmuyor ki.
Ben yaparım masajını otursun oturduğu yerde mk
Ne gerek var yahu. Eşime masaj ben yapardım olsaydı baskına da gerek kalmazdı bu durumda.:d
Gizlice takip ederim, masör kılığına girer odaya ben girerim bakalım tepkisi ne olacak.
Masaja gidiyorum ama hemcinsime. O da giderse hemcinsine gidebilir.
Kimim b. kunu yiyor oralar da ben yaparım ona masaj gidemeyecegi için baskına gerek yok.
Pardon, masaj salonu derken?
Totosuna tekmeyi yeme garantili sonlu bir ilişki olur
Ne baskına gidicem öğrendiğim an aile mahkemesine
Gidemez.
Yok gittmem 😂😂
Benden habersiz hiçbir şey yapamaz
Giderim erkeğe gidiyorsa hahsjjsjs
yazik yaaa.
Girmem
Hayır
Basarım orayı sjshd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?