Selam, 🦝 En son yaşadığınız hangi olay, insanlara bakış açınızı değiştirdi. ya da yeni bir düşünceye sahip olmanıza neden oldu.. ve insanlara karşı düşünceleriniz sürekli değişir mi?

Selam, 🦝 En son yaşadığınız hangi olay, insanlara bakış açınızı değiştirdi. ya da yeni bir düşünceye sahip olmanıza neden oldu.. ve insanlara karşı düşünceleriniz sürekli değişir mi?

İnsanlar hakkındaki fikirlerimi birdenbire değiştiren bir olay yok aslında, zamanla insanları tanıdıkça değişiyor düşüncelerim. Genel bir sonuca da ulaşamadım pek çünkü her insan birbirinden çok farklı. Sadece bencil olduklarını öğrendim, insanların tek ortak yönü budur belki de.
Son olarak insanlara karşı düşüncelerim sürekli olarak (kişiye bağlı olduğu için) değişebiliyor ama insanlık hakkındaki düşüncelerim değişmiyor.🙃
Evet çok haklısın :)
Yaklaşık 1.5 sene önce hiç beklemediğim bir şekilde hiç beklemediğim kişinin bana yaşattığı hayal kırıklığı insanlara karşı bakış açımı baya baya değiştirdi.
Düşüncelerim kolay kolay değişmez. Yani sürekli bakış açım değişmez.
Sürekli değiştiriyorlar sağ olsunlar. Aslında düşüncelerinde haklı çıkarıyorlar diyelim. Değiştirme şansını veriyorsun bocalıyorlar
Katılıyorum abla çok haklısın
💁♀️💁♀️
Teşekkür ederim kardo 🥳
Rica ederim abla 🥳
En son şu zaman diyemem ama yaş ilerledikçe insanları hakkında tecrübe kazandıkça artık onlar için aynı şeyleri düşünemiyorum. Beni fazlasıyla yanıltabiliyorlar çünkü.
Katılıyorum kesinlikle
Rica ederim abi
Cevap
11Cevap
geçen sene okulun 2. dönemi bi kız bizim sınıfa gelmişti görünüşümüz çok benziyodu sonra konuşmaya başladık baya samimi olduk aynı animeleri izliyormuşuz aynı müzik zevki aynı kitaplar bide kafa dengiydi iyi kızdı sonra iftira attı arkasından dedikodusunu yaydığımı söyledi en yakın arkadaşım bana senden iğreniyorum seni görünce midem bulanıyo dedi ve bütün arkadaşlarım onunla konuşmaya başladı ailemle de pek iyi değldim iyice içime kapanmıştım daha sonraları o kızı dedikodumu yaparken yakaladım ve kimsey inandıramamıştım. artık pek insanlara güvenemiyorum
Teşekkür ederim görüş için.
çok klişe olacak belki ama eskiyi çok arar oldum, ciddiyim semtimizde mahalle demiyorum bakın semtimizde cenaze olduğu zaman radyo, televizyon, diğer kutlamalar yağpılmaz düğünler ertelenir nişan sözler arkaya ileri tarihe yönlendirilirdi
şimdi bırak semti mahallede apartmanda bir cenaze olsa yan dairede parti veriliyor
şimdi sen söyle düşüncelerimin değiştiği tarihi sevgili @Barış_LonelyForever
Benim yıllar önce değişti abi
maalesef benim de
Şu seçim zamanı instada gördüklerim yüzünden baya değişti. Bunları bu kadar kafasız bilmezdim.
Bazıları öyle abla maalesef
Benim günümüz gençlerine olan bakışım son zamanlarda bayağı değişti. Şundan %100 bir şekilde eminim ki Atatürk şu an hayatta olsa veya bir şekilde gençliğin halini görse asla bu ülkeyi emanet etmezdi.
Katılıyorum bence de
Aslında bir insanı eleştirmeden önce empati yoluyla beynimde sessizce gözden geçiriyorum ondan sonra kusuru neyse kibarca dile getiriyoree.. 🤭😅
Kibarlık önemli abla doğru yapıyororee :D
Aslında değişmedi, dünyada iyi insanlarda kötü insanlarda olabileceğine hep inandım ve inanmaya devam ediyorum ancak ayrıt etmek cidden çok zor, iyi insanlara çok nadir denk geliyoruz.
Katılıyorum knk
Azmin ve hırsın arasındaki farkı henüz yeni öğrendim ikisi çok farklıymış bazı şeylere bakış açım oldukça değişti
Teşekkürler
Günden güne değişiyo maalesef. İnsanlar beni şaşırtmaya devam ediyolar yine. Ama sevgiden saygıdan yana halen daha umutluyum.
Bende aynı şekilde düşünüyorum
Her saniye değişiyor, insanlara her gün daha da bir sinir oluyorum, Ayırmadan söylüyorum herkesten nefret edeceğim güne çok az kalmış gibi.
Teşekkürler görüşün için
33 yaşımda değişti. Hayatımda çok zor bir dönem geçirdim ve kimsenin göründüğü gibi olmadığını anladım
Her şey iyi olur umarım abla
Umarım senin için de iyi olsun ❤
Teşekkürler abla <3
büyüdükçe ve bazı şeyleri tecrübe ettikçe değişiyor
Haklısınız bence de
Hiç değişmedi hep aynı. Sağolsunlar yanıltmıyorlarda...
Evet bazı insanlar hiç değişmiyor maalesef
Herkes ruh hastası o yüzden nezmn değişti düşüncem fark etmedim
Teşekkürler bence de
🌷
Her an insanlar hakkında yeni birşeyler öğreniyorum. Bu yüzden her zaman dagusiyor.
Teşekkürler yorum için
Hep aynıyım ya, yaradılanı yaradandan ötürü severim, bazısını az bazısını çok 😊
Teşekkürler yorum için :)
Her zaman 🌸
Son bir kaç senedir herşeyi tecrübe ederek biraz da anlamaya ders çıkarmaya kimseye güvenmemeye başladım bu şekilde değişti ve hâlâ da aynı şekilde devam ediyor güvensizlik
Miraç Çağrı Aktaş'ın 'Senden Bir Tane Daha Yok' kitabını okudum çok güzeldi ondan sonra bir çok düşüncem değişti
Arada bir değişebiliyor. En son deprem zamanında oldu galiba. Halen iktidarı savunan tayfayı görünce deli oldum.
İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse öbürüne sağır bariş
Çoktannnnn ben insanların notunu verdım.. adım atmıyorum artık
Kimseye güvenmemek gerektiğini yakın tarihte anladım
Bu hangi film? Şu antenli kadını daha önce görmüştüm çok datlu chjggjjgvj
Guardians of the galaxy 3 :D sdfsdfs
Teşekkür ederim, antenli kadın rüyama girecek jdhdjdhdhdbnddbdb
Evet çok tatlı ssfsfsgsg
Göründükleri gibi olmadiklarini anladığım zaman çok geçmeden gercek yüzlerini gösteriyor lar
Katılıyorum bence de
Hep değişir çok sorunlu biri oldum ben ya
Teşekkür ederim
Saniyede degişir😅😅 kişi degişirse
İnsan değisir başkasının kalbini kırar üzer
Barış sana yazı yazdım bakmadın
Sürekli değişiyor
Teşekkür ederim tekrar görüş için
Oldu biraz
Benimde
1 yıl önce değişti.
Her zaman aynı