Yaşantımızdan, alışkanlıklarımıza kadar her şey değişiyor. Peki çevrenizde ki insanların size karşı tutumları değişti mi yoksa zamanla insanlar mı değişti? Siz ne düşünüyorsunuz?
Zamanla insanlar mı değişti yoksa zamanla insanların size olan tavrı mı değişti?
Tüm insanlarla birlikte ben de zamanla değiştim. Ama karakterim ilkelerim değişmedi. Hani derler ya, asıl azmaz bal kokmaz, kokarsa ayran kokar onun da Aslı yoğurttur. Yani insanların da Aslı neyse ona döner. Aslında bu değişim değil öze dönmedir. İdeal olan olumlu şekilde değişebilmek, gelişebilmek, insanlara topluma daha yararlı ve üretken olabilmektir.😎
Gerçeklik hepimizin azar azar değiştiği. Fakat karakter aynı. Ana iskelet aynı. Sadece yaşadıklarımıza bağlı. Daha sabırlı. Daha umursamaz. Daha düşünce haline getirmeden atladığımız olur. Normal, ben buna tecrübe diyorum.
Ederinden fazla değer, soytarıyı kral eder... O yüzden kimseyle çok yüz göz olmaya gerek yok. Zaman insanları değiştirmez. İnsanlar zamanla karşısındakini kullanmayı öğrenir.
İnsanlar değişmiş gibi... İnsanların bana tavrının değişmesi için bende bir değişiklik olmalı bence. Değiştiğimi de düşünmüyorum, en azından şimdilik..
Yeri geldi zamanla insanlar değiştiği oldu. Yeri geldi zamanla ben değiştim. Ve yeri geldi insanların tavrı da değişti, onların tavırları değişince benim de tavrım değiştiği oldu.
Insanlari cok severdim sevgi doluydum ama son bir kac yilda ciddi anlamda kimseyi görmek istemiyorum. Herkes o kadar samimiyetsiz geliyor ki. Bence herkes benim hissetigim gibi hissediyor