Benzer cevap vereyim. Yemek yemelisin, iyice zayıfladın, kilo takıntın mı var, vücudun bir beş kilo daha kaldırır... Tamam kabul 42 gerçekten düşük bir kilo ve kilo almam gerektiğini biliyorum ama zaten yemek yemeyi sevmiyorum insanlar böyle diyince iyice tiksiniyorum.
Bence, aynen, kısmet, nasip, herhalde yani , seçimden sonra , bayramdan sonra kelimelerini kullanan bir kişinin ağzına dişlerini döktüm huzurla yatağımda buraya cevap yazıyorum adam hastanede avukatım şikayetçi olmasın diye tehdit etmeye gitti
Bence harika bir incelik, seni kıskanıp hiç bir zaman o inceliğe gelemeyecekleri için n seni kendilerine benzetmeye çalışıyorlar. Kendinle mutlu ol... mağazaya gidersin mankenin ustund n çıkarıp giyersin ama diğerleri bunun bedeni var mıydı? Diye sorar...
Bu aralar ne kadar zayıfladın demelerini duymaktan sıkıldım.. Ya zaten kilo alamıyorum bari zayıfladın diyip durmayın.. Benden çok dert ediniyorlar.. Napayım yani kilo alamıyorum ve ben halimden mutluyum.. Fazla kilom olacağına olmasın daha iyi.. Benim için tek sıkıntı alışverişe çıktığımda bedenime uygun kıyafet bulmak da zorlamam.. Onun dışında alıştım artık..
Seçimden, siyasetten bıktımmm gına geldi hele de şu arabaların gezip seçim müziği çalmasına katlanamıyorum artık ha bi de şey var kimle konuşsam hayırsızsın bizi aramıyorsun , sormuyorsun diyor 🤦🏼♀️
Bu işte benim. Gerçekten sinir bozucu bir durum. Kilomun azlığından da belimin kırılacak olmasından da ben razıyım size ne? Zayıfsın diye diye, mutsuz ederek zayıflattılar😤😤😤
sağlığınız yerindeyse ve kilonuzdan dolayı doktorluk olmuyorsaniz bunu çokta kafaya takmayın dengeli beslenin yeterli su için hareket yapın ve zinde kalın
O kadr tatlılar pastalar yapiyorsun nete fotosunu koyuyorsun bizi hc cagrmiosun diolar yalnz bunu söyleyenler kendi kizlariyla yapio yiyolar kendileri cagrmio ama bizden beklio saçmalık
160 boy 75 kiloyum resmen kendi annem yiyorsun boğazını tutamiyosun demez mi. Fotograf çekilmek istemiyorum 35 yaşındaki teyzeler gibiyim şu an kilo vermem imkansiz çünkü geleyim millet mizaç olarak çok şanslı yiyor kilo almiyor tığ gibi.