Neden hep benim başıma böyle şeyler geliyor, neden bende davranış bozukluğu var ben bu durumları yine nasıl atlatacağım?

Sabahtan beri paylaşıyorum lütfen bana somut bir çare söyler misiniz? Bunaldım vallah küçücük sorunlar hepsi bir araya gelince çok büyük sorun oluyor. Evet kabul ediyorum bende davranış bozukluğu var. Bu şekilde davranış ve kişilik bozukluğu yaşayan var mı aranızda. Üstelik 30 yaşındayım ve evde kaldım. Çevremde ki herkes evlendi. Halam bile geçen gün ilk kez evde kaldın dedi. Nasıl kalmam ki gezmedim insan kalmadı. En son da çıktığım çocuk beni dolandırıp faydalanıp dövmesine rağmen nişanlısına bana takıntılı olan bir kız var deyip geciştirmiş. Ben bunu nasıl inandırcam şimdi bana iftira atıyorsun diyor ama yaptı şimdi de inkar ediyor. Hiç bir zarar görmeden yoluna devam etmesi kanıma çok dokunuyor bu konuda bana fikir verin ne olur. Ben üç hafta gözüm mosmor gezdim. Bunu inkâr etmesi kanıma çok dokunuyor. Birde en yakın arkadaşıma çok ayıp ettim zaten çok yalnızım çoğu arkadaşım evlendi. Konu o kadar çocukça ki bu durum düzelir mi bilmiyorum. Benim arkadaşımın çok arkadaşı var benden bağımsız. O arkadaşlarınla buluşuyor bana gelince işim var ben dışarı çıkmayı sevmiyorum falan havaların da ama çok üzüldüm. Belki de öyle ayıp ettim aramı nasıl düzeltcem.
Neden hep benim başıma böyle şeyler geliyor, neden bende davranış bozukluğu var ben bu durumları yine nasıl atlatacağım?