Neden hep aksilikler yaşıyorum?

Arkadaşkar gerçekten yıldım artık. Nazar büyü uğursuzluk artık adı her neyse yoruyor beni. Hayatımda sürekli aksilik yaşıyorum ama öyle böyle değil. Ne zaman önemli bir yere katılsam işe gitsem toplu taşımaya binsem yolda durmadan bağcığım çözülüyor geçen gezideydik her dakka bağcık bağladım. İşe gidiyorum mesela ucu ucuna yetişmek üzereyim diyelim bağcık çözülüyor durağa 4 metre falan kala tam o sırada dolmuş veya otobüs geçiyor kaçırıyorum. Toplantıya katilacagim diyelim kahvalti yaptiğım halde midem gorulduyor sesler geliyor ve bu hep oluyor tokum ama ses geliyor illa rezil olacam ya iste.. İşe erkenden hazirlaniyorum geçen gün kombin yaptım yelek pantolon giydim tam kapidan cikicam yerde bir ip gordum cektim cektim meger kumas pantolonun pacasi sokulmus onun ipiymis eve geri girip tekrar hazirlandim. Kombine ozel almistim pantolonu birde aksami terziye verdim mecbur o gunde onemli bir gundu bu arada. Bugun isten ciktim yorgunum otobus bekliyorum tam uygulamadan otobuse bakarken sarjim olmasina ragmen telefon kapandi. Bende cok dolasan ilk gelen otobuse bindim otobus hareket ederken bi baktim ardindan bekledigim otobus geliyor. Tel kapaninca bakamadim da tabii nerede diye baksam binmezdim. Bazilariniz bunlar gunluk basit seyler diyebilit ama daha fazlasi var ve hep yasiyorum. Sizce sorun ne?
Neden hep aksilikler yaşıyorum?