Selam, 🦀 Her insana karşı aynı mı davranıyorsunuz, yoksa mesela insanların size nasıl davranıyorsa aynı şekilde mi karşılık veriyorsunuz. İyi insana iyi, kötü insana kötü şeklinde?

Selam, 🦀 Her insana karşı aynı mı davranıyorsunuz, yoksa mesela insanların size nasıl davranıyorsa aynı şekilde mi karşılık veriyorsunuz. İyi insana iyi, kötü insana kötü şeklinde?

Karakterim değişmez.. Neysem oyum.. İçim dışım bir derler ya hani tıpkı öyleyim.. Sadece her insana yaklaşımım farklı olabilir.. Kolay kolay kimseyle samimi olmam.. Mesafemi korurum.. Onun dışında her insana aynı şekilde davranırım..
Teşekkürler görüşünüz için
Rica ederim.. Ben teşekkür ederim..
Hayır değişmez. Karakterimi gizlemem saklamam. Beni böyle bilip de geliyorlar sonrasında uymayan şeylerden ben sorumlu değilim. Çok rahat bir şekilde beni tanımak isteyenler, tanıyabilir. Soğuk biri değilim, her yerde aynıyım. Reel sanal farketmez. Kendimi değiştirmekle uğraşamam. Bazı insanların bu durum hoşuna gider, bazısı aşırı sahiplenip sonrasında sıcakkanlılığımdan rahatsız olmaya başlıyor, ee tabii ki kendilerine karşı olan sıcakkanlılığım değil bu, dışarıya karşı olan.
Teşekkürler görüş için.
Görevimiz djks
sjsdjsdf
Bu arada aklıma takıldı neden görevimiz dedin abla :D sfsdf
Fenomens görevleri :D etkileşim yaratıyoruz yoksa uyuyacaz cümleten djjs
Ayın fenomeni seçilmek için mi :D yoksa arada site yokluyor mu işte çok boş bıraktınız görüş atın diye. sjsj bende olacağım da merak ettim yani seçilirsem eğer oda
Hiç öyle derdim yok ayın fenomeni olmak gibi :D eğleniyorum ben arada canlandırıp yoklamak lazım
Aa evet site de yokluyor tabii öldünüz mü diye djjs
Anladım abla teşekkürler :D yorumların sorularıma güzellik katıyor sjsjs
Soruların güzel aynen devam 😃
Karakterim insana göre değişmez neysem oyum, bir insanın karakteri kişiye göre değişiyor ise zaten büyük sıkıntı.. fakat şöyle bir şey var ki cana yakın sempatik merhametli vicdanlı biriyim egom hiç yoktur gururlu da değilim ne yalan söyleyeyim kibirli gururlu egolu kişi ile karşılaşınca irrite oluyorum gıcık oluyorum baktimki öyle biri gıcık giderim öyle insana ama asla onun gibi olmam yine karakterimden ödün vermem dediğim kişilikte insanları da sevmem
Teşekkürler görüş için.
☺️🌸
Karakteri kişiye göre değişen biriyim sıkıntı nedir? Sıkıntılı bir şey demişsin
Oynak diye genelde kadınlar için kullanılıyor
Aslında karakterim hep aynı, karşımdaki insana göre değişmiyor sadece davranışlarım değişiyor. Herkese hak ettiği şekilde davranmak gerek çünkü bazı insanlar iyilikten anlamıyorlar ve genellikle fedakarlığın fazlası vefasızlık getiriyor.
O yüzden iyilikten anlamayan insanlara iyi davranmayı gereksiz buluyorum, karşıdaki kişi nasıl davranıyorsa öyle davranıyorum ben de..
Kesinlikle yazdıklarına katılıyorum
Teşekkürler
Eic için teşekkürler 🙂
Cevap
30Cevap
Hayır değişmiyor. Davranışlarım belki değişir. Ama kişiliğim degizmez
Teşekkürler görüş için
Rica ederim.
Kesinlikle herkese aynı değilim olamamda karşımdaki insanın yaklaşımına göre şekilleniyorum
Teşekkürler abla görüşün için
🙋🙋
Herkese aynı değilim. Karakterim değişmez, davranışlarım değişir. Keyifli günler.
Keyifli günler abla :D
Teşekkürler kardeşim :D
Bana insan gibi gelene ben melek olurum melek gadası
Selam. Herkesi tanımadığım sürece genelleme olarak aynı saygılı davranırım, tanıdıktan sonra değişir. Örneğin; öncelikle koyduğu saygıya göre daha sonra dürüstlüğü, merhameti ve anlayışı ile kendini belirler ve ona göre tavrımı koyarım.. Fakat tanıdığım herkesin hayatımda farklı yerleri vardır, birbirlerinin yerine geçemez. Ailem, arkadaşlar, akrabalar, tanıdıklar hepsi hayatımın farklı raflarında..
Teşekkürler
Bir de başlıktaki soruya cevabım; ben karakterli biri olduğum için karakterimin karşısındaki insan bana göre karaktersiz kalır, o yüzden öyle insanları yakınıma bile bırakmamaya çalışırım..
Karakterim değişmez, yaklaşımım ve davranışlarım değişir.
Teşekkürler görüş için
Tabiki her insana aynı davranmıyorum. Kim neyi hak ederse onu alır. Ama bu iyi davranma kötü davranma anlamında değil. Sevdiklerimin yanında daha samimi, sıcak, konuşkanım; sevmediğim yanında, soğuk, iti, suratsız biriyim.
Bende aynı şekilde düşünüyorum.
Ben genelde her insana karşı aynı davranıyorum. Sadece karşı tarafla ciddi problemim varsa ona karşı kötü olurum. Onun dışında yalnızca samimiyetim değişir doğal olarak. Karakterim çoğunlukla kişiden kişiye göre değişmiyor.
Kesinlikle
Çabaya gerek yok. Bazen karşındakinin anladığı kadardır her şey. Ayrıca Kişiden kişiden değişiyorum çünkü kötü olan bir insan, iyi yüzümü hak etmiyor. 😌
Haklısın abla :)
Teşekkür barış can. ✨🪁
İnsanlar arkamdan hep soğuk ve itici derler ama sevdiklerim için sorsan dünyanın en tatlı insanıyım. Karakter meselesi değil davranış meselesi. Şahsen herkese gerçek yüzümü göstermek istemiyorum. Hep soğuk ve mesafeli davranıyorum. Zamanında güler yüzlü olduğum için saf da dendi bana aptal da. Artık dediğim gibi soğuk yapıyorum istemediklerime
Teşekkürler görüş için.
Maalesef değismek zorunda çünkü dinden dönen biri olarak müslüman taklidi yapmazsam sonu kötü olabilir (4 mezhebe göre dinden dönen -mürtedin - katli vaciptir). :/
Teşekkürler
Ne demek asıl ben teşekkür ederim
Bu karşımdaki insana göre değişir. İnsanlar bana nasıl davranırsa ben de öyle karşılık veriyorum. Yeni tanıştığım insanlara karşı ise biraz daha mesafeliyim.
Teşekkürler görüş için.
Kişisine göre tavrım değişir. Mesela sevdiklerime hakaret eden biriyle hoş sözler söyleyen birine karşı aynı olmam. Ama karakter yapımı kişiye göre şekillendirmem. Ona zaten karakter bozukluğu denir.
Aynen öyle knk
Karakterimden ziyade insanlara karşı ayna gibiyimdir yaptıklarını aynı şekilde onlara iade ederim. Ama elbette değer verdiğim sevdiğim insanlara karşı tutumlarım daha farklıdır daha samimiyimdir.
Teşekkürler görüş için.
Ben herkese farklı davranıyorum. Burada genelde samimi olmam kimseyle ama normalde asla böyle bir insan değilim gibi. Veya normalde de bazılarına soğuk davranırım nedense.
Teşekkürler görüş için.
Yok davranmam. Bazısı vardır ona taviz vermemen gerek. Mesela sen naif bir insansın sana bişeyi kavgayla söylemem. Bazısı vardır sinirlidir onunla daha uzlaşmacı olunur. Yani kişiye göre olmalı
Teşekkürler görüş için.
Karakterim değil ama üslubum tavrım değişir hak edene hak ettiği gibi davranırım..
Bende aynı şekilde abla.
Her insana farklı davranıyorum; "aura meselesi" kimi itici, kimi mıklantıs gibi çekici..
Teşekkürler abla görüşün için.
Karakterim insandan insana değişmez. Bu doğru bir şey de değil. Ama herkese davranış şeklim, samimiyetim farklılaşır.
Teşekkür ederim
Aslan amcanın da dediği Senin yaklaşımın benim sana ona olan davranışımı belirler.
Benim de o mantık.
Katılıyorum.
Olması da gereken o. Diğer türlü yalama olur.
Değişir bazılarının yanında enerjik ve bebek gibiyim bazılarının yanında üzerime ölü toprağı atılmış gibi
Haklısınız.
Karakterim değil de tavır ve davranışlarım değişir diyelim. Herkese aynı değilim, insanına göreyim tamamen 😄
Teşekkürler :D
Tabii ki değişir, örneğin yanımda güçlü biri varsa kendimi Wolverine gibi hissediyorum, ama güçsüz biri varsa Minion'a dönüşüyorum!
Teşekkürler
Hayır Benim karakterim sabit ve stabildir. Kişiden kişiye değişiklik göstermez.
Hayır değişmez karşımdaki insana kanım ısınırsa ne yapar ne eder sohbet ederim. Isınmazsa selam bile vermem
Teşekkürler görüş için.
Kötü insana davranış dahi sergilemiyorum yok sayıyorum.
Teşekkürler görüş için
Evet bu konuda bukalemun gibiyim renk değiştiriyorum kişiye göre 😅
Çok iyiymiş :D
Karakterim değişmez sadece davranışlarım değişir..
Teşekkürler
Karakterin değiştiği anlamına gelmiyor bu olması gerekeni yapıyorum demektir
Bende aynı düşüncedeyim.
Karakterim hep aynıdır ama herkese aynı davranmıyorum
Teşekkürler.
Karakter değilde tavrım kişiye göre değişir.
Bende aynı
Hayır olduğum gibiyimdir. Ama herkese samimi değilim yerine göre mesafeli de olurum
Olması gereken bu knk aynen
Kotü insana yeri geldiğinde haddini bildirmeliyiz bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasında herkes yoksa Cesaret alıp daha çok yapar kötü insana karşı kötüyüm Ezeni ezerim
Evet bazen değişebilir bu herkes için geçerli çünkü karşındaki sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davranıyorsun bir süre sonra onu sana yaptıkları ya da söyledikleri karşısında bir nevi etkiye tepki meselesi diyebiliriz
Teşekkürler
Hayır, değişmez. Sadece tavrım ve davranışlarım değişir.
Teşekkürler görüş için
Nabza göre şerbet vermek gayet normal bir şey ama karakter değil de tavır oluyor bu. Yani karakterim değişmez, her zaman neysem oyum.
Karakterim beni ben yapan şeydir degsmez asla. Sadece insanların davranışlarına göre benim onlara davranışım değişir
Yok hiç değişmedi değişmez de 15 yaşından itibaren kendime yerleşştirdiğim karakterimi üstüne koyarak ilerletince herkese aynı muamele
İnsanların bana karşı olan tutumlarına göre davranışlarını değiştiriyorum.
Evet değiştiriyorum, daha doğrusu değiştirmek mecburiyetindeyim.
Tabii ki değişiyor. Yanında iyi hissettiğim insanlara daha samimi davranıyorum, daha rahat hareket ediyorum. Bu şekilde davranışlarım şekilleniyor. Diğer insanlara da kötü davranmıyorum ama, herkesin kötülüğü kendine.
Teşekkürler görüş için.
Rica ederim
Karşımdakine göre değişir insan ne ekerse onu biçer
Değişmez kısmen taviz verdiğim olur ama genel olarak korurum
Hayır hareketlerim değişir üslub değişir o da normal
Ben herkese karşı aynıyım.
Bir tane karakterim var iki tanesi fazla gelir taşıyamam.
Herkese karşı aynıyım ama kişiligi farklı olanlarda bazen kendimi sınırlandırırım 👍
Karakterim değişmez oynayan bir karakterim yok. Ama tavırlarım davranışlarım değişir
hayır ama tavrım değişir üslubum karşımdakinin tepkisine göre hal alır mesela
karakterim insana göre değişmez davranışlarım değişir çünkü o insan beni o karakterimle tanıdı ve öyle kabuletti etmesede ilişki yi bitiririm değersiz olur gözümde o yüzden direk karakter yerine o insanı değiştiririm
Karşımda ki insanlar değişebilir ama karakterim stabildir..
Hayır kimseye göre şekil alamam
Evet bana nasıl davranılıyorsa bende öyle davranırım
bilmem karşımdaki kişiye göre değişiyor
Teşekkürler görüş için
Yani kismeyi aynı kefeye koymamali
Teşekkürler
Değişiyor. İyiye karşı yaşına bakmadan başım önümde saygı duyarım. Sersem insana karşıda boynumuz gider gerekirse.
Neysem oyum karekterim değişmez ama davranışım değişir hakedene hakettiği gibi davranmak gerekir
Evet kesinlikle değişiyor
Teşekkür ederim düşünceleriniz için.
Hayır herkese aynıyım
Teşekkürler görüş için.
Rica.
İnsanına göre muamele
Teşekkürler
Hayır benim değişmez. Yine ben olurum onun yanında, ne insanlar gördük ama değişmedim. Sen insanlığını yap karşındaki neyse nedir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?