Neden yalnızım:((?

Geçen yıl 6 kişilik bir gruptuk. 2siyle aynı sınıftandık ama ben dışlanan oluyordum hep o ikisi sürekli ben yokmuşum gibi davranıyordu. İkisi muhabbet ediyor, beni unutuyorlardı. İkisinden biri olmayınca " of bugün çok kötü geçiyor" diyorlardı. 11'e geçince 6'lı grubumuz 4'ümüz sayısal, 2 kişi de eşit ağırlık seçti her şey bundan sonra başladı. Geçen yıl aynı sınıfta olduğum arkadaşım okuldan ayrıldı. Öbürkü arkadaşımda beni bıraktı ortaokulda en yakınım dediğim arkadaşımla arkadaş oldu. O en yakın arkadaşım dediğim kişiyle kavga ettik. Özür bile dilemesi beni geçen yılki arkadaşımla dışladılar. Eşit ağırlıktaki 2 arkadaşımın 1 tanesiyle ortaokuldan arkadaştık onunla da saçma bir şey için kavga ettik ondan sonra birbirimizden tamamen soğuduk. Şimdi benimle konuşmuyor bile. O da beni dışladı başka bir kişiyle. Kısacası hep dışlanan ben oldum. Kalan arkadaşlarımla bir sıkıntı yaşamadık ama onlarda benimle konuşmuyor. Anlamıyorum ben sürekli düşünüyorum neden hep ben? Onlar nasıl mutlu bense mutsuzluktan ölüyorum yapayalnız kaldım. Artık en yakın arkadaşlarım erkekler oldu. Gel dışarı çıkalım gezelim diyebileceğim kimsem yok. Erkeklerle de bir yere kadar arkadaşlık sonuçta.. kısacası 11. Sınıf benim için berbat geçiyor saçma gelebilir belki bu yazdıklarım ama ben bu yıl sürekli bunları düşündüm. Derslerim geçen yıla göre düştü. :''((

Neden yalnızım:((?