Konuşmak
Dinlemek
Çok konuşmak🤠
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben açıkçası ikisini de pek sevmiyorum ama benim için dinlemek veya konuşmak değil de kiminle konuştuğum ya da kime ne anlattığım daha önemli eğer değer verdiğim arkadaşım ise fark etmez onu dinlemeyi de konuşmayı da severim. yani değişiyor bu durum karşımda ki kişiye göre.
Selamlar efeniim.
Genelde her ikisini de severim ama cevap vermek gerekirse, dinlemeyi çok daha açık ara farkla severim. Ben, mottom olarak, her insanın bir hikaye olduğuna ve her insanın sadece insan olduğu için değerli olduğuna kanaat eden biriyim. Yani bir nevi, yaratılanı yaradandan ötürü sevmeyi kendine düstur edinmiş biriyim de denilebilir.
Selam ve dua ile. ☘️
Yerine göre ikisini de severim. Konuşmayı sevmek kötü bir dinleyici olacağım anlamına gelmez, iyi bir dinleyici olmakta hiç konuşmayacağım anlamına gelmez ki sıkılırım ve uykum gelir.
Dinlemeyi daha çok severim.. Anlatan kişi de çok net ve güzel anlatıyor ise dinlemeyi çok severim.. Konuşmak da gerekiyor tabiki öyle sadece dinlemek ile hayat geçmez.. 😄😄
Cevap
27Cevap
Yerine göre , karşı tarafın konuşmaya ihtiyacı varsa dinlerim , dinlemeye ihtiyacı varsa konuşurum ki bende konu sınırı yok 😂😂
Dinlemeyi tercih ederim. Konuşursan duyamazsın çünkü. Hem laf anlamayan kişilerle ne konuşayı₥?
İkisini de sevmem başım ağrıyor
Güzel ve mantıklı şeyler konuşan varsa dinlemeyi severim
Dün 1 saat 38 dakika arkadaşımın abisinin nişan törenini dinledim😅 her ikisini de severim.
Kişisine göre değişmekle birlikte konuşmayı pek severim.
Az konuşmak, az dinlemek diyeyim ben de madem. İkisinin de fazlasi yorucu.
Karşılıklı sohbeti severim. Ne tek başıma ben konuşayım ne de bir tek ben dinleneyim
İkisini de severim ve ikisi de gerektiği yerde yapılmasigereken davranışlardır.
İkisinide yapamıyorum. kınuşna desen bişey bulamıyorum. dinleyim desem odaklanıp dediğinden bişe annamıyorum
Çok dır dır eden biri değilim ya dinlerim
Bazen konusacak bisi bulamam o yuzden saatlerce dinleyebilirim, bazen uykum gelse de
ilgimi çekmeyen şeyleri konuşmayı da sevmiyorum dinlemeyide sevmiyorum
Az ve öz konuşan kişiyi dinlemeyi severim daha çok ama bazen konu benlik ise konuşmayı 😅
Dinlemeyi daha çok severim. Hatta bazen konuşmam sadece dinlerim
Ne konuşmayı severim nede dinlemeyi işime gelirse konuşurum işime gelirse dinlerim. d
Aslında karislikli saygı içerisinde olduktan sonra her ikiside
Konuşmkta dinlemekte yerinde güzel bence. Ne fazla dinlemek hoş nede fazla konuşmak ikiside insana zarar veriyor.
Güzel konuşan insanları dinlemeyi severim
Dinlemeyi. Konuşunca yoruluyorum ve saçmalıyorum susmak en iyisi :)
Konuşmayı çok severim ama herkesle değil 🙋
Yerine ve zamanına göre değişiyor.
Dinlemeyi araştırmayı okumayı izlemeyi
genelde önce dinlerim ama epey dinlerim
Her ikisini de çok severim
Dinlemeyi severim
Dinlemeyi seviyorum konuşmayı pek sevmiyorum
Sormadan söylemek , hamlıktır.
Güzel laf dimi.
Yerine göre ikisi de.
Dinlemeyi daha çok seviyorum.
Dinlemeyi severim.