Selam ☕ Sözleri, düşünceleri, davranışları, kısaca bir çok özelliği sanki ikiziniz gibi olan birine denk geldiniz mi hiç...

Selam ☕ Sözleri, düşünceleri, davranışları, kısaca bir çok özelliği sanki ikiziniz gibi olan birine denk geldiniz mi hiç...

Evet denk geldim.. Huyu huyuma suyu suyuma.. Deliliğime ortak olan, yeri geldi birlikte kahkaha attık, yeri geldi birlikte üzülüp ağladık.. Birbirimizin kopyası gibiydik.. Ama iki cambaz bir ipte oynamaz.. İnatçılık, dediğim dedik olunca iki taraf da anlaşmak biraz zor oluyor.. Zoru başarmak her zaman daha güzeldir..
Teşekkürler katılıyorum
Rica ederim..
Ah, hiç denk gelmedim, denk geleceğimi de düşünmüyorum nedense. Çünkü ben zamanın gerisinde bir insanım, dinlediği müzikler benimle uyuşan bir insan bile çıkmadı karşıma, yeşilçam filmlerini çok seviyorum, eski şarkıları çok seviyorum. Karakteri tıpa tıp bana benzeyen bir karşı cinsle anlaşır mıydım acaba? Bence anlaşırdık 😅 Ah, çok isterdim ama tamamen bana benzeyen bir karşı cinse denk gelmeyi, mesela konuşmalarında, kelimelerinde kendi cümlelerimi görmeyi, yahu bu sözleri söyleyen benim sanki diye düşünmeyi, merhametli, güzel dinleyen, fevkalade teskin eden, birebir benim kullandığım kelimeleri kullanan bir karşı cinse düşmek isterdim, özgürlüğüme de, benliğime de saygı duyardı bana benzeyen karşı cins ve asla hiçbir şey için zorlamazdı beni, tıpatıp kendime benzeyen bir karşı cinse düşmeyi isterdim, güçlendirip yardım ederdik birbirimize, saygı duyardık, ne de güzel olurdu , arada bir zıtlaşsak da kopamazdık birbirimizden
Teşekkürler abla görüşlerine sağlık :D
Rica ederim😊🌺
Tıpa tıp aynım olmasa da büyük ölçüde benzediğim kişilerle ksrşılaştım. Ama genelde anlaşamadım. İki cambaz bir ipte oynayamadığı gibi birbirimizlede anlaşamadık.
Haklısın abla insan benzer olsa da çok iyi anlaşacaklarının garantisini vermiyor.
Rica ederim abla 🌸
Denk gelmiş olabilirim sanırım. Varsa öyle biri burdan ona çiçek çikolata sevgilerimi sunuyorum 🌸🍫😄 ruhumun ikiziiii elma dersem çık, armut dersem yine çık. Gel dünyanın içinden geçek, sen ocağı közle ben çayı koyam 😎 ☕️
Umarım bu görüşü görür ve çıkar :D
Çıksın çıksın, ayaklarının altına kırmızı halı serip karşılayacam onu 😃
Cevap
30Cevap
Evet geldim bir kez. Keyifli günler..
Keyifli günler abla :)
Teşekkürler kardeşim :D
Evet gelmiştim ama arkadaş olarak maalesef birebir aynı karakterde olduğum insanlar ile fazla anlaşamıyorum
İyiymiş
Gelmiştim yıllar önce. Çalıştığım otelde çalışma arkadaşımdı. İkimiz de garsonluk. Benden 5 yaş küçüktü. Klasik arkadaş ilişkisi vardı aramızda. Kısa bir süre sonra işten ayrıldı... Sonra ben ayrıldım zaten... Telefonla konuşuyorduk, sonra muhabbet kesildi gitti...
Teşekkürler görüş için.
Ben teşekkür ederim 🤗
Evet bu sitede karşılaştım sanki ruh ikizim gibi kafa yapılarımız düşünce tarzımız birbirine çok yakın ve bu sitedeki en büyük şansım o diyebilirim @dely1man burdan kendisine sevgi ve saygılarımı gönderiyorum ✋✋✋
Teşekkür ederim yorum için abla
Rica ederim bal suratlım 🙋🙋
Tabii ki! Bazen karakterimi bile kendim tanıyamıyorum, o kadar şaşırtıcı ve çılgınım! Ama eğer tıpa tıp benim gibi biriyle karşılaşırsam, birbirimize sarılıp "Evet, sonunda kendime benzeyen biri!" diye bağırmamız gerekir!
Teşekkürler görüşünüz için.
Kimse kimseye tıpa tıp benzeyemez elbette farklılıklar olacaktır
Yoksa mıy mıy ilişkisi olur anca o.
Elbette her konuda zıt olmayacaksın ama en iyi şekilde anlaşmak içinde biraz değişiklik olacak.
Teşekkürler görüş için:)
Geldim ve bu hiç de çekici gelmiyor uzaklaşmak istedim ve koşarak kaçtım resmen bu kadar benzemesi çok basit geliyor hiç bir şeyini merak etmiyorsun ve bir şey hissetmiyorsun
Evet çok benzeyen birine denk gelmiştim. Ama o beni istemediği ve aldattığı için, bana iftira attığı için, beni gönül eğlendirmek, kullanmak istediği için, aramızdaki yollari ayırmak zorunda kaldım.
Umarım her şey güzel olur senin için.
Maalesef benim için güzel olmuyor
Evett burada denk geldim yorumlarımız , düşüncelerimiz o kadar çok benziyor ki bir an yorum ya da sorularını görünce ben sanacak kadar 😀
İyiymiş abla :D
Geldik. ama ters zamanda evliyken ya da sevgiliyken geliyo böyle şeyler. ulan dedim nerdeydin bu zamana kadar😁
İş işten geçince her şey :D
Selam, tıpa tıp mı bilemiyorum ama karakteri bana çok benzeyen birine denk geldim ve bu çok iyi hissettiriyor 😄...
Haklısın :D yani insan yalnız hissetmiyor kendini o şekilde
Evet, sen de denk geldin sanırım öyle birine 😄 yalnız hissetmemene sevindim artık mutlu ollll
Galiba öyle biri var.. ama daha yakından tanımak istiyorum onu
çekilmez valla, sıkıntıdan ölürüz diye uzak dururum hep!
Hayır denk gelmedim. Tıpa tıp benzeyen biriyle de anlaşacagimi zannetmiyorum 🙄😂
Teşekkürler :D
40 yıldır arıyorum onu, kim sakladıysa hemen versin hiç komik şaka değil bu!!! 🙄🙄😒
Bende arıyorum :D
Cıksss, kimse benim karakterime denk değil maalisif 😼
Teşekkürler evet öyle bence de :)
Henüz öyle biriyle karşılaşmadım...
Umarım karşılaşırsın abla..
Ben bile diyorum abla bunu :D haklısın trip çekilmiyor hiç
Bence de abla hatta trip çekmektense bence kahve içmek daha iyi :D
Ellerine sağlık ablam içelim ☕🥰
Geldim gibi de tam emin olamadım. Demek ki tam denk gelmemişim 🤔
Teşekkürler görüş için.
tıpa tıp olmasa da eh işte benzer özellikler olana denk geldim ama olmayınca zorlamamak lazım
Haklısın abi katılıyorum
Gelmiştim bir dönem o kadar benziyorduk ki inadımızda benzedi ve görüşmüyoruz 😄
İnat benzemesi kötü :D
Tam ruh ikizim ama taktir ettim 😂
Denk gelmedim. Gelseydim bambaşka olurdu her şey :D
Kesinlikle :D
Teşekkürler görüş için.
Tıpa tıp değil bana benziyordu kendimi ona yakın görüyordum
Teşekkürler görüş için
Ya rica ederim
Çok yakın bir zamanda denk geldim.. Düşünce tarzı, yaklaşımı hatta cümle yapısına kadar benzerlikler söz konusuydu..
Teşekkürler abi görüş için
Rica ederim Barış..
Hayır, gelmedim: ... çünkü öyle biri yok.
Ruh eşim yok, diye üzülmeyin.
Belki de, eşsiz bir ruha sahipsinizdir.
*Ruh Emiciler - bkz. dışarısı
İnanmazdım böyle şeylere ama evet yakın bir süre içinde denk geldim. Sadece karakterimiz de değil yüzümüz bile benziyor
Ricalar cevabınız için.
Öyle birisini bulsam şu an yanımda olurdu zaten. Ama bazı yönleriyle benden oldukça üstün birisiyle tanışmıştım, çok ilgimi çekmişti resmen hayranı gibiydim diyebilirim.
Hmm geldim ama beklentilerimiz isteklerimiz çok çok farklıydı sonrasında olmadı (= ama olmasını gerçekten isterdim
Keşke gelseydim. En azından benim kadar dürüst bir insan tanımış olurdum.
Geldim ama sonunda karakterin biraz eksik kaldığını gördüm😊
Hiç denk gelmedim 😂 ama gelmek isterdim belki eğlenceli olurdu. Hatta kim bilir sevgilim de olurdu
Ben başka bir Behlül Haznedar yeryüzünde görmedim.
Nikahı basarım, evli olmadığıma göre denk gelmedim🥲
Evet, tanıştım. Her şey gayet uyumlu idi fakat uzak mesafe yüzünden devam etmek istemedi
Geldim ama gitmeyi tercih etti şu an ne desem ne yazsam incinmiş ve yaralanmış yerlerini onarmaya yetmezz..
Hayır ama kendimden bir parça bulduğum hatta onun gibi olmak istediğim biri vardı
Karşı cins değil ama dhdhdhd
Anlıyorum asdfsdf
Denk gelmedim. Denk gelsem uyuz olurum sevmem zaten. İnsanlarla kolay anlaşabilen biri değilim.
Teşekkürler görüş için.
Rica ederim 👍
Keşke bende denk gelsem 😊 beni anlayan biri çok güzel olurdu. Dertleştiğim kişiler hm hm diyip geçiyor çünkü
Ne yazık ki denk geldim. Çirkef..
Maalesef kötü olmuş
Evet
Hayır çok merak ettim şu an elma dersem çık 😅
Bence de çıksın :D
Hayır ama tam zıt olanları gördüm
Onları bende çok görüyorum abi
Evet geldim
Ne güzel knk :))
Evet bu aralar denk geldim
Sevindim adına
Ne işe yarar kanka
Denk gelseydim çoktan evlenirdim.
Haklısınız.
Evet denk geldim ve şu an arkadaşız.
Teşekkürler görüş için.
Bana benzeyen birine hiç denk gelmedim.
Bende öyle hiç denk gelmedim
Biz eşsiz insanlarız demekki 💅🏻fjfjdjs
Kesinlikle sjssjsj
Hayır denk gelmedim.
Bende öyle hiç denk gelmedim.
Yok neredeyse kaybolmuş herhalde ayı oğlu ayı gelmiyor bi türlü slak o da benim gibi
Bana benzerse mahvoluruz hic gerek yok boyle seylere
Hayır kendi cinsimden bile denk gelmedim jcldncşsmc
Hayır. Ben bile kendi karakterimden emin değilim.
mutlaka öyle birisi vardır ama ben hiç denk gelmedim
geldim kendisi birinin ajanlığını yaptığımı düşünüp inananamıyordu sürekli şüpheler halindeydi her şeyimiz aynı olunca hahahahahah kendiside inanamıyordy
Tıpa tıp değil ama benzeyene denk geldim.
İyiymiş.
🐣
Bir kere geldim. Geçti gitti
Evet denk geldim
Gelmedim. Aynı kutuplar itiyor birbirini
Herkes onu arıyor
Bulsak bascaz nikahı da işte
Evet denk geldim 2 yaş büyük benden...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?