Bu 49 çocuk da hayır diyemediği için doğdu sanırım padişah atamın. 😹Demek ki koskoca padişahlar bile hayır demekte güçlük çekiyormuş...🙀
Peki ya siz? Hayır demek konusunda kendisinin izinden gidenlerden misiniz? 🤠

Bu 49 çocuk da hayır diyemediği için doğdu sanırım padişah atamın. 😹Demek ki koskoca padişahlar bile hayır demekte güçlük çekiyormuş...🙀
Peki ya siz? Hayır demek konusunda kendisinin izinden gidenlerden misiniz? 🤠

Kız böyle soruları nereden buluyorsun? Ben daha hangi padişah ne yaptı onu bile hatırlamazken kaç tane çocuğu olduğunu bulmuşsun bide. Helal olsun kız sana.
Bende hayır diyemezdim ama artık diyorum. Çünkü bazen hayır demezsen kaybeden taraf sen olursun. Ki günümüzde evet dememiz gereken pek az insan var
Ahahaha bulurum benn sjsjdj
Cidden öyle, hayır demek çok önemli çoğu noktada. İster çok sevdiğin biri olsun ister normal biri.
Kesinlikle hatta şu zamanda hayır diyebilmek harka bir yetenek bence
Ben hayır diyorum her zaman için. ama bazı kişiler maalesef hem öz güvensizlikten hem de zorluluktan hayır diyemiyor insanlara. gerektiği zaman bence hayır demeyi bilmeyiz yoksa biz acı çekiyoruz sadece, Başkalarının beklentilerine karşı koymak, kendi sınırlarınızı belirlemenize ve korumanıza yardımcı olur. Bu, kendinize ve zamanınıza değer vermenizi sağlar. Kendinizi fazla yüklenmeniz stresli bir durum yaratabilir. Başkalarına hayır demek, fazla çalışmayı önleyebilir ve stresi azaltabilir. Başkaları için zaman ayırmak önemli olsa da, kendinize zaman ayırmak da aynı derecede önemlidir. Kendinize zaman ayırmak, kendi önceliklerinizi belirlemenizi sağlar ve kendinize odaklanmanızı kolaylaştırır.
herşeye evet dersek, kendi düşüncelerimizin isteklerimizin bir anlamı kalmaz o yüzden hayır demeyi bilmeliyiz ve benim için hayır demek kolaydır
teşekkür ederimm 🌸
Yerine göre hayır diyebilmenin özgürlüğünü yaşıyorum.
Cevap
1Cevap
Hayır, yani en azından odan daha iradeli olduğum kesin..😄
İradesiz mi dedin sen üçüncü murata ahshshs
Ben bu konuda çok kararlıyım istemediğim her şeye hayır diyebilirim
Tek seferde hayır derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?