Her insan saygıya değer mi yoksa saygı hak edilen bir şey mi sence?

Resme +1 atıp kaçıyorum. Ve bir de lgbt'ye saygım yok benim. Çünkü normal bir şey değil. Allah'ın lanetlediği bir duruma saygı duymak zorunda değilim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her insan saygıya değer mi yoksa saygı hak edilen bir şey mi sence?

Resme +1 atıp kaçıyorum. Ve bir de lgbt'ye saygım yok benim. Çünkü normal bir şey değil. Allah'ın lanetlediği bir duruma saygı duymak zorunda değilim
Büyü yapan bu tür şeylerle inanan merak sanan, güç gösterisi yapan insanlara. Zaten ben bı tür insanlarla kafa bulup duruyorum.
Bir de Evli olup veya sevgilisi olup aldatanlara hiç saygım yok.
Onları unutmuşum bende. Katılıyorum
Saygıdan eksik olanlara
İnancıma dil uzatanlara
Kişisel haklarıma haddi olmadığı halde dil uzatanlara hiçbir şekilde saygım yok..
Teşekkür ederim. 🥰
Rica ettiim 🌸
Vatan ve din düşmanlarına.
Herhangi bir şeyde hemen peşin hükümlü olmaz diyenlere saygı duyamıyorum,, Neden olmasın denedin mi? yok... bilgin var mı? yok, hakkaten olur ya deyip kafa yordun mu? yok.
+1
Cevap
14Cevap
Hoşuma gitmeyen şeylere saygım yok
Ben kendine saygı duymayan insanlara saygı duymam. yani bir kişi kendini ezdiriyorsa ve kendi gururunu hiç sayıyorsa o kişi benim saygımı hak etmiyor demektir. ve aynı zamanda kötü insanlara karşı da saygım yok Başkalarına saygı göstermeyen kişilere.
Kendi çıkarları uğruna başkalarını manipüle eden kişilere.
Şiddet, zorbalık veya taciz gibi kötü davranışlarda bulunan kişilere.
Haksız yere başkalarına zarar veren kişilere.
Ayrımcılık yapan veya önyargılı olan kişilere.
Yalan söyleyen veya dürüst olmayan kişilere.
Kendi hatalarını kabul etmeyen veya sorumluluk almaktan kaçınan kişilere.
Bu tür davranışlar, saygıyı hak etmeyen kişilerin özellikleridir..
Kendini bilmeyene , kendini bir halt zannedene , dünyaları ben yarattım tadında takilanlara , kadına , çocuğa ve hayvana şiddet uygulayanlara , insanları hayatlarına keyif için alanlara , mış gibi yapanlara , skor peşinde koşanlara yazerken yoruldum bu kadar yeter
Ay cok güzel yorumlar var, begendiklerimle aynı düşünüyorum bu yüzden tekrar yazmak istemedim ve evet ben de LGBT'ye saygı duymuyorum ve bence bu her müslümanın yapması gereken bir şey
Kesinlikle öyle. Dimi dimi bazı sorularıma gelen yorumlar öyle mutlu ediyor ki hepsini çıkarıp çiçeğe çeviresim geliyor cvhgcfh
Benim de sana sarilasjm geliyor yaa xnsbdksj
Yaa vgjbvgj gel sarılalım 🤗
Hemmen 🤗
Saygı insanların hayata gelişiyle başlar ama tabiki bunu sizin terazinizde yitirecek kişiler olacaktır bu yüzden benim saygı kelimesi taşınmasi gereken çok ağır bir yük insan için haketmek değil bana göre..
Kişisel gelişimini tamamlamış olan ve insan gibi davranan herkese karşı saygım var fazlasıyla.
Kesinlikle
Kendine saygısı olan herkese saygı duyarım. Kişi kendine saygı duyarsa hiç bir zaman yanlış hareketler de bulunmaz, kendini ve ne yapması gerektiğini iyi bilir.
Bana saygısı olmayan hiç kimseye saygı duymam bana saygısı olup cevresindekileri küçük gören saygı duymayan insanlara da saygı duymam.
Masumcaklara karşı saygısını yitirenlere, Asker+polis olsun Vatanımın karşısında yer almayıpta teröristleri savunanlara.
Saygı, kesinlikle ve hatta % 100 hak edilen birseydir. Kendine bile saygısı olmayan insanlarla iletişimini ve ilişkisini düzgün ayarlayamayan gereksiz ve sebepsiz tepkiler veren asabi tavirlar sergileyen birisi mesala, benim de saygimi kazanamaz.
Yılanlara, lgbtlilere ve sempatizanlarına bi de sapıklara
Saygılı olunmaz oluşturulur bir insan kime saygı duyacagini kime duyacagini kendi bilmeli
Bu kadar mı olur benim cevabımi yazmışsın ama :) lgbtye saygım yok nankör yalancı insanlara saygım yok
Artık şaşırmıyorum çünkü cevaplarımızda, düşünce yapımızda aynı 💮
Nankörlere ve erkeklere.
Saygısız davranan kişilere saygım olmaz
Açıklamana 1 atıp kaçıyorum🙂
Babam anam hariç kimseye yok
Herkese saygım var Bencile yok...
Yalancılara saygım yok
Abazanlara
Bencil ksilere
Cahillere
+1
Sana