En yakın arkadaşınızın, en yakın arkadaşı olmadığınızı öğrenseniz ne hissederdiniz?

en yakın arkadas diye sıfatlandırdığım kişinin her derdini dinlemişimdir yorum yapmısımdır, yanında olmaya calısmısımdır.. arkadasları onu dıslayınca onu teselli etmişimdir.. en saçma sapan dert edindiği şey de bile.. ama son bir kaç aydır ondan uzaklastım çünkü öncelikli kişileri vardı.. bi ara cafedeydim o ortamdan bi bahaneyle gitmek istiyordum ağlayarak tuvalete gittim onu aradım, defalarca mesaj attım.. ama bana geri dönmedi 2 saat sonra aradı fakat sesinde mecburiyet vardı.. bunu hissetmiştim.. kendimle alakalı pek şey anlatmam içime atarım ama bazen içime atamadığım zaman özellikle ailevi olunca umursamaz tepkiler verip, sevgilisiyle olan toksik ilişkisini anlatıyordu.. ve bugünler daha iyi anlıyorum o yazmadığı sürece yazmıyorum, zaten bana yazmasının sebebi de ondan uzaklastıgımı fark etmesi... çok üzüldüm ama en iyisi uzaklasmaktı.. siz nasıl hissederdiniz?

En yakın arkadaşınızın, en yakın arkadaşı olmadığınızı öğrenseniz ne hissederdiniz?