Burada kimbilir kaç defa oturup saatlerce kendimle konuştum dertlestim bilmiyorum. Bana cevap vermese de beni çok iyi anlar deniz. Önceki hayatım da balık falan olmalıyım çok seviyorum denizi. Uzaklara baktıkça derdi azalıyor sanki insanın. Denizi seven birisi olarak burayı da bir gün mutlaka görmeni tavsiye ederim. Milas Ören sahili..
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim, Milas’a gittim ama hiç görmedim. Bir gün inşallah..
Burası ören ama milastan 30 km kadar uzakta pek kimse bilmez özellikle Eylül de inanılmaz güzel olur. Kimseler kalmaz çünkü gerçi her mevsim güzel:) rica ederim bu arada çok güzel soruydu emeğine sağlık 👏
Sana göre denizdir sana huzuru getiren bana göre ise doğadır bana huzuru getiren. Ben ağaçların arasında o engin yeşilliğin ortasında kaybolmayı daha çok seviyorum.
Tabii ki denizin sesi ve kokusu çok daha ayrı bir tat veriyor. Benim annem bir derdin olursa akarsuyu anlat derdi her zaman. O derdin o suyla birlikte akıp gideceğine inanırdı.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tutkum sadece denize değil, suyadır. Suyun olduğu her yer bana huzur verir. Bu ister ormanda küçük bir oyuktaki su olsun isterse bir vadide bir şelale hiç farketmez. Yeter ki o suyun varlığını kokusunu duyayım.. Denize düşkünlüğüm ise, ucu bucağı olmayan hayallerim gibi olduğu için. Annen çok haklı, annemde aynısını söyler hep.
Derdin varsa denize anlat kedilere hayvanlara anlat insana anlatma derler, derdinin bir çaresi yoksa anlatmaya bile gerek duyma. İçimde kalması en güzeli
Ben de yapamam denizsiz 🫠 Her duygunun, ruh halinin vücut bulmuş hali gibi geliyor bazen. Hangi hisle bakarsan denize, onu besliyor ruhunda da; konuşmaya gerek kalmadan anlarcasına… Hem sadık da 😉 Ne bir fikrin ne de bir söylemin için senden vazgeçmez, ardını dönmez..
Çok doğru demiş herkes bakar ama görmez hesabı.. anlamıyorsa Kendime anlatıyorum biraz psikolojik olarak çökmüş olabilerem bu yüzden 😀. Ben bir dağ bulan en iyisi
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dağ olmaz, be sana şöyle muhteşem manzaralı bir tepede kimsenin ulaşamayacağı bir ev inşaa edeyim. 🤗
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Florya sahilde ne şiirler yazdım. Keşke o denizin bir dili olsa, bostanli sahilinde çimlerin dili olsada konuşsa. Ne şarkı sözleri yazdım. Anlayan bulmak , yazmaktan daha zor uzun zamandan beri. Bu semt beni hayatta tutuyor.