Umursamamayı sağlayacak okkalı fikirler ve sözler söyleyin! Birini umursamamak için ne yapmalıyız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Umursamamayı sağlayacak okkalı fikirler ve sözler söyleyin! Birini umursamamak için ne yapmalıyız?
Kendinize bir uzaklık verin ve iletişimi mümkün olduğunca azaltın. Kendinizi meşgul tutun: Yeni bir hobi edinmek, arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirmek veya çalışmaya odaklanmak gibi aktiviteler yaparak zihninizin meşgul olmasını sağlayın. Olumlu düşünmeye çalışın: Duygusal bağlarınızı azaltırken negatif düşünceleri azaltın. Kendinize "Beni üzen kişiyi düşünmek yerine kendimi mutlu edecek şeylere odaklanıyorum" gibi olumlu düşüncelerinizi tekrarlayın. Karşınızdaki kişiyi suçlamayın: Kendinizi iyi hissetmek için başkalarını suçlamak yerine, sadece karşınızdaki kişiye zaman ayırmayarak kendi kendinize fayda sağlayın. Kendinize zaman tanıyın: İlişkiden uzaklaşmak ve hislerinizi düzenlemek için kendinize zaman tanıyın. Her şeyi hemen düzeltmek zorunda değilsiniz, kendinizi yavaş yavaş iyileştirebilirsiniz.
Çok güzel nokta atışları yapmışsın reis 😊 teşekkürler 😊
Rica ederim reis ne demek:)
Hayat birisini umursamak ve kafaya takmak için çok kısa hani bir süre sonra şunun farkına varıyorsun bir insana gereğinden fazla değer vermek onu arşa çıkarmak kadar saçma bir durum daha yok ve insan kendisini mutlu edebildiği sürece birilerini umursamıyor zaten amann banane diyip geçiyor. Ki bu hayatta kafaya takarak veya umursayarak hiç bir şey eline geçmiyor öyle düşün sadece senin moralin bozuluyor bedenine zarar geliyor o yüzden takmaya gerek yok salla gitsin ve kral kimse senden önemli değil. 😇😊
Cevap
3Cevap
Çok zor ya. Hayvan gibi umursadığın kişiyi sanki umrunda değilmiş gibi davranmak çok yoruyor insanı
Kendine bir meşguliyet bulacaksın. Düşünmemiş ve kafanı buna yormamış olursun. Umursadığın bir ilgi alanınla ilgileneceksin.
mesela böyle bir soru sorarak zaten umursamış oluyorsun
umursamamak tamamen düşünceni zihnini başka birşeye yönlendirmektir
Yaptığı yanlışları düşününce umursayasın gelmiyor zaten
Yaptığı kötü şeyler, yaptığı iyi şeylerden fazlaysa bir önemi yok. Kendi kaşınan, kendi kaybeder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar