Kişilik & Karakter Kişiliğini tanımla, burcunu tahmih edeyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kişiliğini 3 cümleyle tanımla, burcunu tahmin edeyim.(Not:insanlar bazen yükselenini de taşıyabilir o sebeple yükseleni de içine alalım.) Güncellemeler+1 yıl Kelime değil cümle dedim arkadaşlar ya Kişiliğini tanımla, burcunu tahmih edeyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
İzmirli2735 Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl Sadakati ile öne çıkan,Ailesine bağlılığıyla bilinen,Kıskanç, duygusal ve ilgiye doymayan.. 0 0 Yorumla
LinaBenli Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl Dediğim dedikVicdanlıKararsız*Dip not ikizler değilim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Koç veya Aslan Yorumla LinaBenli +1 yıl Aslan doğru bebek Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Saygı sever Düşünmeyi severDuyguları önemsememekte çalışır 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Balık veya oğlak, boğa da olabilirsiniz Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Tüm tüslara bastın geriye ne kaldı Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Balığa duygusalBoğaya duygusal değil derler Aman ne derse derler.Derler derler... Yorumla Soran +1 yıl Boğa? Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl He Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 920 cevap paylaştı. dürüst, sadık, istekli, kindar, biraz bencil, arkadaş canlısı :D 0 49 Yorumla Greyx +1 yıl 3 cümle falan olmadı ama :D Yorumla Soran +1 yıl Aslan veya yay olabilir misiniz Yorumla Greyx +1 yıl hayır Yorumla Soran +1 yıl Akrep gibi geldiniz ama Yorumla Greyx +1 yıl yükselenim akrep Yorumla Soran +1 yıl Arkadaş canlısı ikizler ve Aslan, kindar ve bencil akrep dürüst ve sadık oğlak Başak olabilir misiniz? Yorumla Greyx +1 yıl hepsini saydın Başak tuttu :D Yorumla Soran +1 yıl Aslında ilk düşündüğüm başaktı. Severim başakları. Rasyonelsiniz aynı zamanda da sayısal zekanız yüksek. Yorumla Greyx +1 yıl bir de alçalan diye bir şey varmış :D boğaymış o da Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle rasyonelsiniz o zaman Yorumla Greyx +1 yıl ben tanıyamıyorum kendimi kendi içimde savaşıyorum bazen bilmiyorum :D Yorumla Soran +1 yıl Başak burcu insanlar kararsız oluyorlar birde çok düşündükleri için iç savaş veriyorlar Yorumla Greyx +1 yıl doğrudur. Çok inanmıyorum ama akrep burcu özellikleri daha baskın sanki:D Yorumla Soran +1 yıl Aşikâr Yorumla Greyx +1 yıl daha tanımıyorsun beni ne aşikar:) Yorumla Soran +1 yıl Hislerim kuvvetlidir Yorumla Greyx +1 yıl merak uyandırdın Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla Greyx +1 yıl özelden yazan sen misin :D Yorumla Soran +1 yıl Hayır ben değilim Yorumla Greyx +1 yıl pekii iyi geceler Yorumla Soran +1 yıl Nerden çıkardınız size yazdığımı Yorumla Greyx +1 yıl Öyle denk geldi Yorumla Soran +1 yıl Size yazan çoksa demek ki Yorumla Greyx +1 yıl Yok estağfirullah😄 Yorumla Soran +1 yıl Aşikâr ben hissederim Yorumla Greyx +1 yıl Çok hissetme sen 😂 Yorumla Soran +1 yıl Nedenmiş Yorumla Greyx +1 yıl Yorar kafanı Yorumla Soran +1 yıl İstediğim zaman yorar istediğim zaman dinlendiririm. Yorumla Greyx +1 yıl Tamam ordan bi touch blue Yorumla Soran +1 yıl Çok komiksin sayın Başak Yorumla Greyx +1 yıl teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Neyse Yorumla Greyx +1 yıl Diğer görüşlere baktım biz fazla uzatmışız😂 Yorumla Soran +1 yıl Başak burcuna benzemese de benimde felsefik bir yükselen burcum var. Yorumla Greyx +1 yıl yükselenin ne diye sorup uzatmalı mıyız😄 Yorumla Soran +1 yıl Kova bendeniz Aslan burcuyum ama Yorumla Greyx +1 yıl Burca göre ilişki yürütmem ama hiç ısınamadıklarım aslan çıkıyor Yorumla Soran +1 yıl Bana ısınmadınız o vakit Yorumla Greyx +1 yıl Yo tanımıyorum seni daha Yorumla Soran +1 yıl Cümlelerim size soğuk nevale gelebilir o mânada dedim. Enerji bakımından. Yorumla Greyx +1 yıl Anladım. Ben içten severim b.. unu çıkarırım Yorumla Soran +1 yıl Bir bakımdan zararlı Yorumla Greyx +1 yıl Öyle işte Yorumla Soran +1 yıl Bir sosyolog ve psikolog adayı olarak karşılıklı sevmenin psikolojik etkilerine, oradan da toplumun refah düzeyini daha iyi konumlandırdığına inanıyorum. Yorumla Greyx +1 yıl 2. si dolaylı yoldan 😄 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl, birde konuşma çok uzadı sizi tuttum sanırım Yorumla Greyx +1 yıl Uyuyacağım şimdi:) iyi geceler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Liderlik özelliği taşıyorum , zeki ve enerjik 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Aslan veya ikizler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maalesef Yorumla Soran +1 yıl Koç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eveeettttt💗 Yorumla
apoptygma1 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hic bir tuelu yaptigi isi begenmeyen 0 6 Yorumla apoptygma1 +1 yıl *turlu Yorumla Soran +1 yıl Cümle dedim 3 tane cümle Yorumla apoptygma1 +1 yıl Burclarla ilgilenen kisi yazdigim tek cumleden anlardi zaten de neyse.. Yorumla Soran +1 yıl Başak, ben sadece cümle dedim. Herkes güneş burcunu taşıyamıyor ya Yorumla apoptygma1 +1 yıl Evet basak burcu dogru tespit, bunu anlamak icin bence bir cumle yeterli olabilir. Yorumla Soran +1 yıl Sadece yükselen taşıyanları da garanti etmek istedim.3 cümleyle güneş burcunu 1 cümleyle de anlatabilir ya o mânada. Yorumla
Mkocbas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Dengesiz zeki ve çok düşünen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cümle dedimm Yorumla Mkocbas +1 yıl Cümleye gerek yom Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Gezgin neşeli çapkın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yay ama ben cümle dedim Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Soryy Yorumla
Mardinlinur Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl İnatçı sessiz iyi kalpli 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Cümle cümle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sadakati ile öne çıkan,
Ailesine bağlılığıyla bilinen,
Kıskanç, duygusal ve ilgiye doymayan..
Dediğim dedik
Vicdanlı
Kararsız
*Dip not ikizler değilim
Koç veya Aslan
Aslan doğru bebek
Saygı sever
Düşünmeyi sever
Duyguları önemsememekte çalışır
Balık veya oğlak, boğa da olabilirsiniz
Tüm tüslara bastın geriye ne kaldı
Balığa duygusal
Boğaya duygusal değil derler
Aman ne derse derler.
Derler derler...
Boğa?
He
dürüst, sadık, istekli, kindar, biraz bencil, arkadaş canlısı :D
3 cümle falan olmadı ama :D
Aslan veya yay olabilir misiniz
hayır
Akrep gibi geldiniz ama
yükselenim akrep
Arkadaş canlısı ikizler ve Aslan, kindar ve bencil akrep dürüst ve sadık oğlak Başak olabilir misiniz?
hepsini saydın Başak tuttu :D
Aslında ilk düşündüğüm başaktı. Severim başakları. Rasyonelsiniz aynı zamanda da sayısal zekanız yüksek.
bir de alçalan diye bir şey varmış :D boğaymış o da
Kesinlikle rasyonelsiniz o zaman
ben tanıyamıyorum kendimi kendi içimde savaşıyorum bazen bilmiyorum :D
Başak burcu insanlar kararsız oluyorlar birde çok düşündükleri için iç savaş veriyorlar
doğrudur. Çok inanmıyorum ama akrep burcu özellikleri daha baskın sanki:D
Aşikâr
daha tanımıyorsun beni ne aşikar:)
Hislerim kuvvetlidir
merak uyandırdın
Olabilir
özelden yazan sen misin :D
Hayır ben değilim
pekii iyi geceler
Nerden çıkardınız size yazdığımı
Öyle denk geldi
Size yazan çoksa demek ki
Yok estağfirullah😄
Aşikâr ben hissederim
Çok hissetme sen 😂
Nedenmiş
Yorar kafanı
İstediğim zaman yorar istediğim zaman dinlendiririm.
Tamam ordan bi touch blue
Çok komiksin sayın Başak
teşekkürler
Neyse
Diğer görüşlere baktım biz fazla uzatmışız😂
Başak burcuna benzemese de benimde felsefik bir yükselen burcum var.
yükselenin ne diye sorup uzatmalı mıyız😄
Kova bendeniz Aslan burcuyum ama
Burca göre ilişki yürütmem ama hiç ısınamadıklarım aslan çıkıyor
Bana ısınmadınız o vakit
Yo tanımıyorum seni daha
Cümlelerim size soğuk nevale gelebilir o mânada dedim. Enerji bakımından.
Anladım. Ben içten severim b.. unu çıkarırım
Bir bakımdan zararlı
Öyle işte
Bir sosyolog ve psikolog adayı olarak karşılıklı sevmenin psikolojik etkilerine, oradan da toplumun refah düzeyini daha iyi konumlandırdığına inanıyorum.
2. si dolaylı yoldan 😄
Nasıl, birde konuşma çok uzadı sizi tuttum sanırım
Uyuyacağım şimdi:) iyi geceler
Liderlik özelliği taşıyorum , zeki ve enerjik
Aslan veya ikizler
Maalesef
Koç
Eveeettttt💗
Hic bir tuelu yaptigi isi begenmeyen
*turlu
Cümle dedim 3 tane cümle
Burclarla ilgilenen kisi yazdigim tek cumleden anlardi zaten de neyse..
Başak, ben sadece cümle dedim. Herkes güneş burcunu taşıyamıyor ya
Evet basak burcu dogru tespit, bunu anlamak icin bence bir cumle yeterli olabilir.
Sadece yükselen taşıyanları da garanti etmek istedim.3 cümleyle güneş burcunu 1 cümleyle de anlatabilir ya o mânada.
Dengesiz zeki ve çok düşünen
Cümle dedimm
Cümleye gerek yom
Gezgin neşeli çapkın
Yay ama ben cümle dedim
Soryy
İnatçı sessiz iyi kalpli
Cümle cümle
Konuşkan değişken sempatik