Depremzede bekâr üçü erkek biri kanser hastası kız dört kardeş olarak Kocaeli'nde bir ilçeye yerleştik oradaki bir parti başkanı aracılığı ile müzisyen bir kadın ile tanıştık ki kadın tamamen kendisi isteyerek geldi yardımcı olmak için ev aramak olsun erzak yardımı olsun hastane işlemleri olsun yardımcı olacağını söyledi ve yardım etti de. Abimlere iş önerdiler bizimkiler de biraz geciktirdi çalışmayı. Bu defa kadın abinler sorumsuz böyle olursa herkes çevrenizden dağılır diye bana söylüyordu ama ben seni bırakmam diyordu sözde kardeş gibi görüyor. Kocasıyla birlikte evimize geliyor yardım getiriyordu ben de saygıda kusur etmedim abimler hakkında ne dediyse ses etmedim. En son yirmi gün önce özel hastanede tedaviye başladım ohal dolayısı ile ucretsizdi yakın zamanda ohal bitti ücrete geçti. Bu kadın yirmi gün önce senin orada ücretsiz tedavin için İstanbul'dan yakinlarimla görüşüp iki yıl ücretsiz tedavi olmanı sağlarım dedi. Bu sözünden birkaç gün sonra kardeşim üzerime engelli raporu çıkarıp arabayı yenilemek istedi bunun içinde malûm partili kişiyi aradı bunu da ben kadına söyledim tamamen saf niyetimle kadın çok bozuldu. Bundan sonra kimse size yardım etmez araba alacak paranız var diye. Bize gelmeyi bıraktı beni de aramamaya başladı ben bayramda arayıp bayramını kutladım iyi karşıladı yine abimleri kotuledi seninle yeteri kadar ilgilenmiyorlar diye beni onlara karşı kiskirtir gibi. Neyse iki gün önce şu hastane işi için yardım istedim söz vermisti yine abimlerden dem vurdu ağzını değişti o zaman İstanbul'daki yakinlarimdan yardım alicam dedi bu defada bulunduğumuz ilçenin kaymakamından yardım isticektim senin abinler çalışmıyor kimse yardım etmez dedi bende sen böyle demiştin diyince kocası telefonu aldı sana maddi yardımınız buraya kadar bizimde imkanımız yok yeri geldi cebimizden ödedik dedi ve telefonu kapattı oysa ben onlar ödesin demedim verdiği sözü hatırlattım üç kardeşin çalışsın ödesin dedi. Sonra heryerden engellediler kendimi aşağılanmış hissettim. Bu insanların amacı ne idi anlamadım
Sizce yaptıkları doğru mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kurduğun son cümleyi senin için kurdum az önce.
Arabayı yenileyecek durum var ise, abilerin çalışmayı istemiyor ise bu durumun neden oluştuğunu tekrar düşün..
Çalışmayı düşünmüyor değiller aslında biraz ertelediler doğru demiyorum ama bana kizmalarini anlamadım hem kanserim hem kız basimla erkek kardeslerime söz geçirebilir miyim hem ne olursa olsun seni bırakmam diyen kendisiydi
Elinden geleni yapmışlar 1 araba 1 milyon onu alicak paranız varsa neden yardım aliyorsunuz
Fiyat yarıya düşüyor kalanı kredi çekip çalışıp öderiz dediler. Yalnız benim ne suçum var bana neden öyle yaptılar ki
Abin gil seni kullanarak onu kullanmışlar sen anlamamasin
Huylarını biliyorum öyle niyetleri yoktu fakat rahat ve gevşek oldukları gerçek. Bende kadına dedim bu durumu ama bana tavır aldı bana sitem etti
Oda benim gibi dusunmus cunku ve öylede sen görmüyorsun ve senin üzerine nasıl rapor alıyorlar senin neyin varki
Kanser hastasıyım. Detayı okur musun telefondan bana karşı öyle davranmaları yanlış değil mi sonuçta hasta biriyim kalbimi kırdılar
Onlar sana iyi davranmış abilere tepkilieri
Ama bana dilenci muamelesi yapıp heryerden engellediler. Buarada kadının kızdığı asıl sebep ilce başkanını neden aradın bizi arasaydin bizim tanidiklarimiz var yapardık bizi dikkate almamış ilçe başkanını aramissinjz diye bozuldu en başta
Anladim
Yani sen bu durumu nasıl değerlendiriyorsun prim yapma peşinde miydi yoksa gerçekten iyilik mi yaptı neden bana sırtını döndü bırakmam dediği halde
Neden prim yapsin ki bu durumdan
Bize soylemedin demesi ya. Üstelik kardeşim de yanlarında bahsetmiş önceden bu konuyu. O zaman bozulmadilar ilçe başkanını arayınca bozuldular. Bize yardımcı olacak kişilerle aramıza köprü olduklar birebir gorusturmeyip kendileri görüşüp bizim adımıza yardım aldılar
Bilemem ki ama artik yoklar bence takilma sen nasılsın hastalığın nasil oldu
Akıllı ilaç alıyorum damardan. Ama beni rencide ettiler safligimdan yardım istedim nerdeyse ssiktir etmedikleri kaldı
Olum buna takilma bitti gitti mutlu olman uzulmemen lazim biliyorsun dimi
Evet biliyorum ama yalnız kaldım hem kanser olduğunu bildikleri hâlde böyle davranmaları üstelik benim bir şey yapmadığım halde. İyiliklerinin ne anlamı kaldı
Swn onları dusunme kendini düşün yaaa neden insanlara buakdsr anlam yukluyorusn ki
Haklısın boşlukta kalmaktan. Üç erkek kardeşim var kız kardeş yok anne yok baba yok eş yok çocuk yok
Fark ettim onları ailen gibi gordun bıraktılar ama
Haklılar mı sence
Dimi zor gerçekten Hani senin ixin sakıncası yoksa ne kanseri sin yasin kaç soylermisin
Ve kacinci evre hastalığın ne durumda wen nasılsın agrin var mı
Ne bileyim oyle iste
Meme kanseri dördüncü evre karaciğer ve kemiğe metastaz yapmış olarak kemoterapi aldım Kasım ayından itibaren altı kemoterapiden sonra ped çekildi ped temiz görünüyor şimdilik akıllı ilaç alıyorum üç ayda bir ped çekilip kontrol edilecek nuksetmis mi diye şimdilik böyle. Ağrılarım var kitlenin olduğu taraftaki koltuk altı sırt vs ağrıyor bir de gucsuzum yemek dahi yapamıyorum kendime bakıma ihtiyacım var bakıcı bulamıyoruz
Çok gecmis olsun
Sağol