Kişilik & Karakter Bugün En Yoğun Yaşadığınız Duygu Nedir? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl şu an yoğun duygum korku. Deprem oluyor. Bugün En Yoğun Yaşadığınız Duygu Nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Ben her an her duyguyu yaşayabilirim.. Yaşadığım olaylara göre değişiyor.. Keyifli geceler.. 0 2 Yorumla Yaban00 +1 yıl Teşekkürler, dizede keyifli geceler👍 Yorumla HeartofFire +1 yıl Teşekkür ederim :D Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Yalnızlık ve hiçlik duygusu diyebilirim. 1 0 Yorumla
The_İnci Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Burun tıkanıklığı ne zaman nefes alacam doyasıyaaa bu😞 0 0 Yorumla
lllDeatmylovelll Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Duygum yok benim koleyim ben 0 8 Yorumla Yaban00 +1 yıl Üzüldüm şimdi sana Yorumla lllDeatmylovelll +1 yıl Yalancı Yorumla Yaban00 +1 yıl Niye be Yorumla lllDeatmylovelll +1 yıl İnsanlar. yalanci cunku Yorumla Yaban00 +1 yıl O saman sende köle değilsin, duyguların var? Yorumla lllDeatmylovelll +1 yıl Ben insan degilim koleyim Yorumla Yaban00 +1 yıl İmmmm, halka halla🤔 şu yorumu yapan nasıl bir varlık acaba Yorumla lllDeatmylovelll +1 yıl Kadina tapab bi varlik Yorumla
Fenerligenc34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 101% +1 yıl Hadi bakalım tahmin yürüt, bakalım bilecek misin? 0 0 Yorumla
intiharçiçekleri_ Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Duygusal olarak birsey yok 0 4 Yorumla Yaban00 +1 yıl İllede aşk değil yani. Yorumla intiharçiçekleri_ +1 yıl Ben aşka inanmıyorum zatennnn Yorumla Yaban00 +1 yıl Merak, heyecan, özlemek, Yorumla intiharçiçekleri_ +1 yıl Hiçbiri Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Özlem 0 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Aynısı bende de var Yorumla
çokyalnızım07 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Duygusal olarak bi şey hissetmiyorum bu ara 0 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Mutluluk, üzgün, merak, hasret,... Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Yasamadim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben her an her duyguyu yaşayabilirim.. Yaşadığım olaylara göre değişiyor.. Keyifli geceler..
Teşekkürler, dizede keyifli geceler👍
Teşekkür ederim :D
Yalnızlık ve hiçlik duygusu diyebilirim.
Burun tıkanıklığı ne zaman nefes alacam doyasıyaaa bu😞
Duygum yok benim koleyim ben
Üzüldüm şimdi sana
Yalancı
Niye be
İnsanlar. yalanci cunku
O saman sende köle değilsin, duyguların var?
Ben insan degilim koleyim
İmmmm, halka halla🤔 şu yorumu yapan nasıl bir varlık acaba
Kadina tapab bi varlik
Hadi bakalım tahmin yürüt, bakalım bilecek misin?
%50Merak %50mutluluk
Duygusal olarak birsey yok
İllede aşk değil yani.
Ben aşka inanmıyorum zatennnn
Merak, heyecan, özlemek,
Hiçbiri
Özlem
Aynısı bende de var
Duygusal olarak bi şey hissetmiyorum bu ara
Mutluluk, üzgün, merak, hasret,...
Yasamadim