Kişilik & Karakter Bugün size hakim olan duygu hangisi? Huzurummmmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ben havanın etkisiyle sanırım biraz hüzünlüyüm🍂 Güncellemeler+1 yıl 🍂🍂 Bugün size hakim olan duygu hangisi? Cevapla Hakim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
MATRAXCA Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Biraz durgun ve yorgun hissediyorum kendimi ama neyin etkisi ile bilmiyorum. 0 2 Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Hastalıktan olabilir sizinkisi Yorumla MATRAXCA +1 yıl Himmm belkide haklisiniz🙂 Yorumla
pathoss Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 388 cevap paylaştı. Korowailer in geleneksel muzikleri caliyo beynimde kacinnn 😅 0 6 Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl O kadar kötümü :) Yorumla pathoss +1 yıl Dahasi da var o ne ki 😂 Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Kafasına tava falan geçir belki susar :) Yorumla pathoss +1 yıl Karniyarik tenceresiyle dalma planim var ama bakalim Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Mantıklı kepçede iş görür bence :) Yorumla pathoss +1 yıl Yok kepce olmuyor ya tam temas saglanamiyor onla Yorumla
Asipizzaolalım Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Gece dışarda acayip dağıtmama rağmen keyifli uyandım 0 0 Yorumla
issiziinsizinsafsiz Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hüzün bende de vardı ama iş sağolsun sinirliyim şu an sadece 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Bugün gayet keyifliyim 🦋 0 2 Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Allah daim etsin Yorumla LEYYA_GS +1 yıl Teşekkür ederim 🌸 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. sorma benimde içimde cayır cayır yanan bi yangın var efkardan kendimi kesicem nerdeyse 0 0 Yorumla
Zitrımax034 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Hastayım yürüyeni yorum ayağım i burktum 0 10 Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Sanada geçmiş olsun dikkat et kendine Yorumla Zitrımax034 +1 yıl Üstümde bı uğursuzluk var edemiyorum dikkat Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Nazar değmiştir belki😬 ara ara herkese olur Yorumla Zitrımax034 +1 yıl Ooo üstümden nazar eksik olmuyor ki Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Kurşun döktür o zaman 😬 Yorumla Zitrımax034 +1 yıl Nerdn bulucam ki Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Bilmem ki hiç denemedim :) Yorumla Zitrımax034 +1 yıl Denemedin ama maşallah papuk kadar dilin her şeye laf var 🤣🤣 Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Patavatsızmısın? Denemedim ama deneyenler var merak ediyorsan araştır Yorumla Zitrımax034 +1 yıl Evet patavatsız biriyim Yorumla
Milennay Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Mutluyum bugün. 0 3 Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Ne güzel Allah daim etsin :) Yorumla Milennay +1 yıl Teşekkür ederim hepimize ❤️ Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Amin 💐 Yorumla
KayıpPsikopat_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl sinir öfke 0 2 Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Aman kendine hakim ol :) Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl kolaydı Yorumla
Easy_Sweep Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 598 cevap paylaştı. Boğazım ağrıyor 0 2 Yorumla Easy_Sweep +1 yıl Duygum nasıldır anlarsiniz Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Geçmiş olsun limonlu ballı zencefil çayı iç iyi gelir Yorumla
Parietal Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Hastalık 0 6 Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Geçmiş olsun neyin var Yorumla Parietal +1 yıl Grip 😢 Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Dikkat et sarıp sarıp sarmala kendini :) Yorumla Parietal +1 yıl Teşekkür ederim sen de dikkat et hasta olma 🤗 Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Herkes hasta gibi biraz tırsmadım değil :) teşekkürler 🤗 Yorumla Parietal +1 yıl Grip salgını var dikkatli ol 🤗😌 Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 912 cevap paylaştı. Yorgunluk 0 0 Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 580 cevap paylaştı. Bunalım 0 0 Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 629 cevap paylaştı. Hasta mısın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Cok hastayım ya 0 13 Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Sizede geçmiş olsun bu aralar herkes hasta sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler ağır birde bu seneki grip Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Allah hasta olan herkese şifa versin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi yaşlandıkta biraz artık ağır geliyor Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl İnanın bunun yaşla ilgisi yok tamamen bünye meselesi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eskiden böyle degildim ya Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Dikkat edin kendinize vitamin falan alın umarım kısa zamanda atlatırsınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler iyi dileklerin için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrica hüzünlü halinden seni çıkarabilecegim bir sey varsa söyle lütfen Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Bende teşekkür ederim🙏 yok sanırım biraz zamana ihtiyacım var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kac yasindasin acaba Yorumla Huzurummmmmmmm +1 yıl Yazıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Biraz durgun ve yorgun hissediyorum kendimi ama neyin etkisi ile bilmiyorum.
Hastalıktan olabilir sizinkisi
Himmm belkide haklisiniz🙂
Korowailer in geleneksel muzikleri caliyo beynimde kacinnn 😅
O kadar kötümü :)
Dahasi da var o ne ki 😂
Kafasına tava falan geçir belki susar :)
Karniyarik tenceresiyle dalma planim var ama bakalim
Mantıklı kepçede iş görür bence :)
Yok kepce olmuyor ya tam temas saglanamiyor onla
Gece dışarda acayip dağıtmama rağmen keyifli uyandım
Hüzün bende de vardı ama iş sağolsun sinirliyim şu an sadece
Bugün gayet keyifliyim 🦋
Allah daim etsin
Teşekkür ederim 🌸
sorma benimde içimde cayır cayır yanan bi yangın var efkardan kendimi kesicem nerdeyse
Hastayım yürüyeni yorum ayağım i burktum
Sanada geçmiş olsun dikkat et kendine
Üstümde bı uğursuzluk var edemiyorum dikkat
Nazar değmiştir belki😬 ara ara herkese olur
Ooo üstümden nazar eksik olmuyor ki
Kurşun döktür o zaman 😬
Nerdn bulucam ki
Bilmem ki hiç denemedim :)
Denemedin ama maşallah papuk kadar dilin her şeye laf var 🤣🤣
Patavatsızmısın? Denemedim ama deneyenler var merak ediyorsan araştır
Evet patavatsız biriyim
Mutluyum bugün.
Ne güzel Allah daim etsin :)
Teşekkür ederim hepimize ❤️
Amin 💐
sinir öfke
Aman kendine hakim ol :)
kolaydı
Boğazım ağrıyor
Duygum nasıldır anlarsiniz
Geçmiş olsun limonlu ballı zencefil çayı iç iyi gelir
Hastalık
Geçmiş olsun neyin var
Grip 😢
Dikkat et sarıp sarıp sarmala kendini :)
Teşekkür ederim sen de dikkat et hasta olma 🤗
Herkes hasta gibi biraz tırsmadım değil :) teşekkürler 🤗
Grip salgını var dikkatli ol 🤗😌
Huzur
Yorgunluk
Temas istiyorum 🥺
Bunalım
Hissizim
Hasta mısın
Cok hastayım ya
Sizede geçmiş olsun bu aralar herkes hasta sanırım
Teşekkürler ağır birde bu seneki grip