Arkadaşlar olay şu ben arkadaşıma çok sinirli gibi davrandım dargın gibi Yapmadım bi sorun mu var? Kelimesi çok mu ağır size göre
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yüzündeki anlam ve mimige göre
Vuku bulacak hadise
Sert tonda yüz ifadesi ile söyledi isen yanlış anlaşılır ( adı üstünde sert bir tavır üslup )
Normal soru sorar gibi dersen
Altında anlam aramamak lazım
Söyleyiş şekline göre değişir
Ağır
Emin misin? Ya
Ama ben öyle diyince bişey olmamış gibi konuşmaya devam etti sinirlerim daha da bozulmaya başladı
Yanı kırıldığını pek görmedim ben onun
O zaman umursamaz birisi olabilir ama gerçekten ağır.
Anladım bend öyle düşündüm bende öylr hiç umursamayan birisiyim
Ama gerçekten sinir bozucu
Ama şöyle bişey var kendısı diğer kızlarla kol kola giriyor benı tek bırakıp hiç umursamayıp sinirlerim bozuldu işte ödev şeyi vardı sıra bana geldi yaptın mı dedi yapmadım bi sorun mu var dedim direk ondan ters cevap verdim sinirden
Ya benı neden umursamıyor acaba
Bence böyle olması daha iyi olmuş. Ben arkadaşıma aynı cümleyi desem kavga çıkar net
Genel olarak umursamaz bir tavrı olabilir
Sence iyi yapmışım
Sonra onu dedikten sonra ben hala bişey olmamış gibi diğer kızlarla gülüyor şaka gibi ya tam bir serefsızlık sevmiyorum abi
Konuyu bilmediğim için iyi veya kötü diyemem
Bide sana bişey sorucam benım ona karşı napmam lazım beni aydınlatır mısın bende direk onu hiç mi umursamayın mesela kaldırım taşından yoldan geçerken aynı yola dek gelirsek napayım böyle normal mı yürüyeyim yani
?
Sende sevgini belli et ama umursamaz davran etrafında pervane olma
Bişey diycem sevginibelli et diyorsun umursamaz davran diyorsun o nasıl olucak ikisini nasıl yapıcam bi arada
Sevgini hissettir davranışların umursamaz olsun
Pekala tamam ben öyleyim zaten benı hiç umursamaması ben onun hiç sikinde değilmişim gibi davranması beni çıldırtıyor ya harbiden
Geçen hafta bana şey demişti nasılsın iyi misin bende direk yok bişey demiştim
Demek sana değer vermiyor ya da seni kaybetmekten korkmuyor. Tersledin yani
Nasık yani anlamadım
Ama sonra şöyle bişey var ilk hafta bana şey dedi ikimiz tek kalmıştık ben nöbetçiyim okulda o zaman kimse yok etrafımız da bende konuşmak için konu açmak için nasılsın iyi misin demişti ben de direk onun bana yaptıklarını hatırlayınca yok bişey demiştim
Ama o sebebini bilemez neden öyle dediğini bilemez o yüzden terlemiş gibi görünüyor
Yok be saçmala ters gibi söylemiş sinirli söylerdim ama normal şekilde hitap ettim terslemiş olmuyor trip dargınlık oluyor
Bide bişey sorucam sana ben işte okulda bı sebepten dolayı ağlamıştım normalde gelip beni sakinleştirmesi lazım dı benı görüp hiç umursamadı ağladığımı görüp neden öylr yaptı ben onu anlamadım
Zaten onun hiç umrumda değilim onu anladım
Umurunda olmadığın için gerçekten arkadaşın değil büyük ihtimalle yalnız kalmamak için seninle takılıyor
Bi arkadaşım da bana aynısını dedi söyledi yalnız kalmamak için seni kullanıyor gibi kelimeler kullandı sende çok canım birine benzıyorsun dedi bana of kafayı yiyeceğim ya
Onunla takılma yanına falan gelirse yokmuş gibi davran
Aynen öyle yapmayı düşünüyorum iki de bir düşünüyorum nasıl davranmam lazım diye insanlardan yardım alayım diye
Bide benım hakkımda şey demiş işte neden hiç yanına falan gelmiyor konuşmuyor demiş diğer arkadaşıma benım hakkımda arkadaşımda bilmiyorum demiş
İyi demiş arkadaşın
Knka bide ben onun yanına falan gitmiyorum işte biz arkadaşlarla tenise gidiyoruz onu görüyorum görünce sinir krizi geçiriyorum gerçekten çok kırıldım yaptığına işte ondan kaçmak için bi şeyler deniyorum kaçmayı çalışıyorum yapamıyorum ama ya 🤦♀️
İşte sonra şey demiş benım hakkımda ben çok değişmişim onu söylemiş arkadaşa neden hiç gelmiyor yanımıza çok değişmiş kelimeler kullanmış konuşmuyor diye arkadaşımda bilmiyorum demiş çok değişmiş dedi ya kendisi arkadaşım da olabilir demiş
Öyle işte
Eskisi kadar samimi değilsen vs onun için demiştir
Anladım bende öyle düşündüm
Acaba eski samimiyetlerımızı mı özledi işte atıyorum hatırlayınca duygusallaştı
Ondan öyle dedi falan
Öyleleri özlemez
Nasıl oluyor o zaman
Öyleleri özlenmez nasıl özlenir ki?
Bide bişey sorucam ya biz onla aynı yolda karşılaştık ya işte ben yere bakarak yürüdüm onun yüzüne bakmadan sonra oda aynısını yaptı bana 🤦♀️
Yani görmezlikten gelerek yürüdüm öyle düşün yani
Yere baktım onun yüzüne bakmadım karşımdan geçerken
İyi yapmışsın
Emin misin ya 🤦♀️
Ben emin olmadığım bir şey söylemem
Diğer arkadaşlarımda konuş diyor o kızla 🥲🤦♀️
Soruyu beğeniyorum oradan cevap veririm buradan olmuyor
Bana yazsana özelden
Gizlisin
Sende gizlisin bende
Bekliyorum
Geri takıp yapar mısın mesaj atamıyorum