Yerini yadırgar mısın yoksa horul horul uyur musun?
Ben ve kediler dünyaya uyumak için gelmişiz.
Ben ve kediler dünyaya uyumak için gelmişiz.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bazen kedilere özeniyorum. Keşke kedi olsam her yerde uyusam hiç bir şeye aldırmadan diyorum. Bir de evcil kediysen yaşadın yani. Evcil kedi olmasan bile birini bulabilirsin. 😂 Ama köpek olmak öyle değil ☹️ kedi seven insanlar daha fazla gibi geliyor. Köpekten korkuyorlar..
Aslında şöyle evde kedinin bakımı köpeğe nazaran daha kolay diye genelde kediler tercih ediliyor.
Evimin her kısmında uyurum, balkonda sigara içerken dahi uyuyakalmışlığım var, bacağıma düşen izmarit sağolsun uyandırdı ama evim harici hiçbir yerde uyuyamam ve o gece geçmek bilmez bana. Sırf bu yüzden yatılı hiçbir yere gitmiyorum.
Aslaaa kendimde en sevmediğim huy budur zaten ben kendi evimde en küçük saat tiktakı sesinde bile uyuyamıyorum o yüzden yatılı misafirlik veya tatile ne zaman gitsem uykusuz eve geri dönüyorum berbat bir olay..
Başkasının evinde uyuyamam bir tek. Saatlerce döner gezer dururum gözden uyku akıyor ama uyuyamıyorum. Kendi evimde yastık görsem uyurum otobüste arabada her yerde uyurum birinin evinde uyuyamam.
Ben ışıkta uyuyamam sadece onda da çok yorgun olmam lazım. Gürültülü ortamda bile uyurum
Işık gürültü etkiliyor saat sesi bile bazen sinir bozucu olabiliyor.
Cevap
22Cevap
Uyuyamam, yerimi yadırgarım...
Hayır her yerde uyuyamam ben. sadece kendi yatağım da rahat uyuyabiliyorum diğer yerlerde zor uyuyorum
Her yerde uyumam
Geçen de bunu yaşadım
gecenin 3 kalktım gittim
Hijyenik olmayan ortamlarda duramıyorum
Gözlerimi kapatıp uykuya dalma sürem 8 saniyedir. Bulduğun her ortamda bir koala gibi uyuyabilirim.
Arkadaşımda kalmıştım salon sıcak olduğu için balkonda uyuyayım dedim sabaha kadar her tarafıma ağrı girdi sivri sineklerde tam yeriydi zaten.
O günden beri hiç bir yerde uyuyamıyorum
Uyuyamıyorum
Kendi yatağımı, yastığımı arıyorum ben
Yolculuklarda da hiç uyuyamıyorum o yüzden yolculuk sevmem
Hayır tabii ki bir hikayedeki prenses gibiyim, yatağımın altında bir bezelye tanesi bile olsa uyuyamam
En iyi uyku kışın dışarda kar yağarken sınıfta kalorifer peteğinin dibinde tarih dersinde kafaya montu geçirip uyumaktır
Normalde yadırgamam, bu zamana kadar yadırgadığım olmadı. Tehdit altında değilsen veya öyle hissetmiyorsan uyuyabilirsin.
Hayır sadece kendi evim ve yatağımda deliksiz uyuyabiliyorum. Diğer yerlerde diken üstünde gibiyim.
uyurum küçükken eve geç gelince alt kat boştu , sarman vardı köpeğim onla yatar üşümezdim , kankam oldu baya uzun süre , dost olarak.
Eskiden evim hariç hiçbir şekilde uyuyamazdım, şimdi ara sıra işyerinde molamda bile uyuyorum çok uykusuzsam.
Ben yadırgarım ya birinin yanında sesli ortamlarda otobüs ve trenlerde koltuklarda asla uyuyaman
Uyuyamam hatta geçen aylarda bunun istemesem de değişeceğini söylediler. Hala uyuyamıyorum :D
Hayır yerimi acayip şekilde yadırgarım, yastığım şart
kendi yatagimdan baska hicbir yerde uyumam hsdhfdshdgwxsjks
Yok ya ben herkesin evinde kalamıyorum rahat edemiyorum daha doğrusu uyku konusunda sıkıntım yok da
Yadırgiyorum🤭 Her yer değil bana göre uyumak için😀
Uyuyamam kendi evimde dahi oturma odasında uyuyamıyorum
Uykuyu uyumayı severim ama ona rağmen her yerde uyuyamam başımı bi yastığa koymam lazım en azından
Yer farketmez uykum olsun yeter her yerde uyurum 😀
Baba nöbette ayakta bile uyuyoduk kabzaya dayanıp xd
Hayır. Maalesef. Ebde bile zor dalıyorum, misafirliğe gidince de döne döne çok zor uyuyorum.
Fotoğrafı çalmaya geldiğini söylemek için de yorum yapmazsın be kızım...
Hayır misafirlikten bu yizden nefret ediyorum
Bazen evet dünya umrumda olmuyo, bazen ise hayır uyayamam
Bazen yatak olduğu halde daha rahat ettiğim için yere döşşek serip uyuyorum arada
🥺
Her yerde uyurum hatta rahatsız olduğum alanda daha güzel uyuyorum
Her yerde uyuyamam maalesef. Uyku konusunda rahatıma düşkün bir insanım. Yerimi yadırgarım.
Uyuyamam , yadırgaarım ben. Ama aşırı yorgunsam uyurum.
Evet şükür. Yeterki uykun gelsin kafamda bi dert olmasın
Yerimi yadirgamaktan ziyade uyku alanı olmayınca uyuyamıyorum ya okulda bile uyuyamıyorum o derece bututn gün baş ağrısından çok kötü oluyordum en sevmediğim huyum her yerde uyuyamamak olabilir.
Yok be her yerde rahat edemem
Depremle zirve yaptım uyuyabilirim mekan fark etmez ☺️
Ben kurdum ve 7/24 düğün var o davul zurna da bile uyuyom
Kendimi güvende hissetmeyeceğim için hayır.
Hayır uyuyamam
Her yerde uyurum. Yerde de
Hayır uykuyu da pek sevmem
genel uyuyamıyorum ki, bırak her yerde uyumayı.
Genelde kendi evimde uyuyabilirim. Kendi odamda.
Arabada ucakta trende hic uyuyamiyorum
İşte buna hayır yatağımı hiç bir şeye deşiemem
Çoğunlukla uyunur herhalde
Çok uykum varsa uyurum ama genelde kocamla uyumayı tercih ederim
yok yatağımda seviyorum
Her yerdeler zaten 😂😂yaa bu kediler
Uykum olsun ve telefonum yanımda olsun yeter.
Uyurum ben. 😏
uykum varsa ayakta bile uyurum
Hayır gürültülü ortamda uyuyamam.
Uykum varsa taşın üstünde bile uyurum
Hayır, evim dışında uyuyamam..
Her koşulda ver her yerde uyuyabilirim.
Evet her yerde uyurum en iyi yaptığım şeydir
Uyuyamam yatağım harici
Aslaaa uyuyamam. Yastığım güzel yerim rahat olmalı
Metroda ayakta uyumuştum ama yer yadırgarım
Uyuyamam yatağımı ararım.
Evet yeter ki uykum olsun