Dışarıdan bakıldığında kendini kaliteli göstermeye çalışan ama aslında kalitesi belli insanların bu gösteriş merakı nedir sizce

Dışarıdan bakıldığında kendini kaliteli göstermeye çalışan ama aslında kalitesi belli insanların bu gösteriş merakı nedir sizce
Egoları vardır ya da kendilerini yetersiz görüyorlardır. başkalarının kendilerini beğenmeleri veya takdir etmeleri için kendilerini farklı göstermeye çalışıyorlar işte. Bazı insanlar, toplumda kabul görmek için kendilerini değiştirme ihtiyacı hissedebilirler. Örneğin, bir iş görüşmesine giderken daha ciddi görünmek veya bir arkadaş grubuyla takılırken daha eğlenceli olmak için kendilerini farklı göstermeye çalışabilirler. Bazı insanlar, kendilerine güvenleri olmadığından veya kendilerini beğenmediklerinden, başkalarının onları beğenmesi için farklı bir kişilik veya görünüm sergilemeye çalışabilirler.
Bir insandan en çok ne eksik ise o dilinden düşmezmişş mısal karakterden bir insan sürekli bahsediyorsa en karaktersiz insan o halbuki eksik yanını bununla tamamlarmışş ya da namus dan ar dan edepden bahseden kişi hâlbuki en namussuz en hayasiz insan bunu diliyle kapatmaya çalışır lakin bu gözler yemez... Kısacası insanları analiz ederken en cok kullandığı kelimeye bakarım kişiliği hakkında en çok ele veren kısımdır çünkü şeytan ayrıntıda gizli jwksk
İşte bu 👏👏👏👏
Misall bazılarından şuu var sanıyor ki millet onu kıskanıyor çekemiyor bu yüzden kendı kendine troplere gırer halbuki kımsenın umurunda degıldır asıl cekemeyen kuduran kendısı ama ona buna arkadan konusarak adımızı anması ne kadar aslında içten içe kendinin çekemediğinin göstergesi buda dip not bazılarına 😂😂
SS alınıyor şimdi biliyorsun değil mi 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣
Bunu kendine sorduğunda en gerçek cevabı alacaksın. Kişi kendinden bilir işi misali. Kendini tanıyor olmalısın yarım asırdır.
Bu arada gizli yazıp seni daha da deli etmek çok keyifli. O soruyu herkese her seferinde soruyorsun ya cevap vereyim şimdiden. Çünkü seni kaile alacak vaktim olmayacak. Nasıl olsa bir iki yorum sonra görüşümü sileceksin ama neyse 🤣
Bende seni kaale almadıgim için önemli değil sahipsiz it misali havlar havlar gidersin 🤣🤣🤣
İçinde bulunduğu hayatını daha iyi yapabilme yeteğine sahip olmadığı için hayalinde olmak istediği gibi göstererek psikolojisini rahatlatıyordur. Görmezden gelirim öylelerini reklamı iyiyse de güler geçerim yani çokta beni bağlayan bir durum değildir. Kendi hayat koşturmacama zor yetişiyorum. Başkalarının düzenini çok düşünemediğimden amaçlarından uzağım.
🍀
Cevap
0Cevap
Ezik psikolojisi :D hiç öyle dertlerim olmadı şükür. Kimin ne halt olduğunu da biliyoruz artık başka yerde oynasınlar
Aşağılık kompleksi sanırım, kişi bu tür durumlarda kendini olmadığı biri gibi gösterir ve sürekli ispat çabasına girer
Öyle insanları ben hiç anlayamadım
Ne isen oyum diyeceksin, ne gerek var ki farklı göstermeye
Ezik tipler onlar. Kendini çok düzgün karakterli gibi tanıtan iki arkadaşım vardı benim Derya ile Ali. İkiside insanların yüzüne gülüp arkalarından iş çevirirlerdi. Hatta bunlar Derya ile Ali sanal seks yapmışlar. Birbirlerinin arkasından bile türlü oyunlar çevirdiler. Ben sanıyorum ki bunlar karakterli insanlar ama degillermiş böylesine kaypak diyorum ben.
Herkes kendi karakterini ortaya koyar. Olaylara ve kişilere karşı tutumu da gösterir kişiyi. Fikri olmayan, birilerine yalakalanan, iki ilgi için kendinden taviz verennikili oynayan ama ekranlara kaliteliyim imajı çizen insanları gördüm.
İnsanın yanlısı da hatası da olsa tuttuğu bir yer olmalı yanar döner onursuz gurursuz olunmamalı.
Özentilik ya da karakterini oturtamamışlık olabilir..
Sen onun icinden gecenleri bilemezsin insanlar hakkında boyle dusunmeyin
Kimin içinden geçenleri mesela
Farketmez herkes
Özendikleri kişiliği sergilerler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?